嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

過百款日韓款校服制服預訂(可訂造大碼)

過百款日韓款校服制服預訂(可訂造大碼)

購買前先先閱讀細則
*此帖只適用於問問題購買下單請pm我,否則一律不予理會
*此帖回覆嚴禁離題,如:好靚呀卅thx for sharing卅好想要...等等一律立則刪文及扣分
*所有物品均需訂購沒現貨
所有人如欲購買必需先付全數訂金及必需先留電話,以免有人走數及遲遲唔拎貨,幾熟都好任誰都沒有例外(比人放得飛機太多),否則不接受預訂
*價錢可能會存在偏差,特別是大碼訂造也需要加錢,大碼訂造我現在所知是每件加$25,但相信不同款式及尺碼
  大細會存在偏差,所有價錢以下單或問價時的報價為準
*部份衣服可能會沒貨或再不接受訂造(請大家先下單,如果真的是會另外通知)
*衣服尺寸與正常多少1-2CM均屬正常
*實物質相片顏色可能存在色差
*截止時間:六月十日
*所有物品恕不退換
*心儀保留最終決定權

欲購買者請盡早於六月十日前pm告知及過數,六月十日後才通知及過數的一切不予受理。因為訂造需時約二星期(六月十號起計)可以拿貨,佐敦交收。

校服詳情請到二樓

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有問題或購買請留編號及尺碼如:su160-001(XL)
*所有圖片只包含衣服,所有飾品如-帽子襪等等都不包括在內

**尺碼表**
(沒你的尺碼或許可以訂造,但請先詢問一下,請提供尺寸)

**日韓款夏季校服160區**
單價:$160
三件套:襯衫、裙子、領結

**日韓款夏季校服170區**
單價:$170

**日韓款夏季校服178區**
單價:$178

**日韓款夏季校服220區**
單價:$220
四件套:馬甲(部份)、襯衫、裙子、領結

**日韓款冬季校服240區**
單價:$240
四件套:外套、襯衫、裙子、領結

**日韓款冬季校服330區**
單價:$330

**日韓款冬季校服390區**
單價:$390
五件套:外套、馬甲、襯衫、裙子、領結

**日韓款水手校服160區**
單價:$160

**日韓款制服230區**
單價:$230
四件套:外套或馬甲、襯衫、裙子、領結

**日韓款制服350區**
單價:$350

點解得165-170個尺碼..沒在大D咩

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-6-3 13:03 發表   
點解得165-170個尺碼..沒在大D咩
通常d女仔size係咁
再加大可以
咁就要比尺寸我了
然後我幫你問要加幾錢

質地跟真正日韓校服一樣嗎??

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-3 20:48 發表   
質地跟真正日韓校服一樣嗎??
看到這個價錢當然不是
如果真正的日韓校服很難買的,而且很貴
這些都是模仿的
但用料相信也不是太差

買得多有無discount

同埋
如果我想來圖訂做
係咪一樣要10號前過數
我要少少時間搵張detail少少既圖
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-4 01:37 發表   
買得多有無discount

同埋
如果我想來圖訂做
係咪一樣要10號前過數
我要少少時間搵張detail少少既圖
其實我利潤唔多
最多兩件以上每件可以平$10
如果來圖訂做果套應該無得平了
一樣係10號前過數

無人有興趣?
推一推

為什麼好像無人想訂做?如果少人訂樓主會唔會出單??

引用:
原帖由 hosa 於 2010-6-5 12:02 發表   
為什麼好像無人想訂做?如果少人訂樓主會唔會出單??
係囉
之前又咁多人話支持
而家又無曬反應
到底係咩問題呢

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-5 12:34 發表   

係囉
之前又咁多人話支持
而家又無曬反應
到底係咩問題呢
是呀,我都唔知訂唔訂好......

引用:
原帖由 hosa 於 2010-6-5 14:53 發表   

是呀,我都唔知訂唔訂好......
無關係的∼
你要一件定兩件?
果度有無你碼呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-4 09:15 AM 發表   

其實我利潤唔多
最多兩件以上每件可以平$10
如果來圖訂做果套應該無得平了
一樣係10號前過數
暫時得張細圖
要搵多幾次睇下點
盡量聽日或之前搵俾你

請收PM,落左另一d野先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-7 12:58 發表   
暫時得張細圖
要搵多幾次睇下點
盡量聽日或之前搵俾你

請收PM,落左另一d野先
已回

推推先~

最後一天了~
大家需要盡快找我吧~