嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

這幾天買的衣裙

這幾天買的衣裙

onepiece雪紡裙-- $59, 第一次買這種裙, 乜野裙都try下, from葵涌廣場 7 A! N$ C8 ~* n; R" @. g
姊妹裙-- $100, 第一次買這種裙, 假想自己去grad din, from葵涌廣場: m7 ]% R% i/ c2 d$ `7 d
GUNZE pink絲-- $29 (千色店睇到$39), 第一次買GUNZE絲襪, 冇買錯冒牌吧, from葵涌廣場
0 _3 a8 }$ N3 u1 d7 ~# U冒牌converse波鞋, 襯下黑c牛仔裙, from葵涌廣場1 F% s* p, O8 c: _- J
彈性白點黑裙-- $35(折左), from荃灣cotton on
2 i8 e6 U# M/ @" l藍百褶裙-- $49, from荃灣南豊3 F! F* z) n/ z; L3 @. x
灰百褶裙-- $39, from新北江

) j( r: E2 z7 _5 W& `; P7 z7 b/ |
下次穿上白拍分享
5 f8 W+ x6 L* q( h  d6 I6 K5 N& D0 g3 x% P, Q1 U
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很多裙子啊!姊妹裙又靚又抵!妹妹咁多裙子係咪有個大大衣櫃呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-3 21:33 發表   
6 r/ }' |9 `6 l1 R$ U很多裙子啊!姊妹裙又靚又抵!妹妹咁多裙子係咪有個大大衣櫃呢?  
# v8 n8 R6 A2 _  I" A9 O* D& H( h! a# v. i! D
都是一個普通衣櫃,我也想要個大的

第一個好正,真係

tks for your share ~~~~~~~~~~~~~~~~~

your feet look less than 40 right?

good wor...how can you store them?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-6-3 22:45 發表   
! }! w$ H$ e( D* n, c. iyour feet look less than 40 right?
+ \1 E  N1 k5 Y$ s
4 H1 p+ Q) N1 S& P. x# o  {' {7 C) Y
那對鞋size 40

引用:
原帖由 hk7788 於 2010-6-3 22:57 發表   ) I4 Q6 G* |+ y. s3 v3 A
good wor...how can you store them?
& k. I6 C5 e* t) m  F; W
8 B1 V" R/ y: ^, |# s
條裙後面那個櫃

-                                                                                      男仔去買裙不怕很怪嗎@@???

姊妹裙

姊妹裙又靚又抵

買咗就著來看看

葵涌廣場還有其他姊妹裙款嗎?價錢又係100蚊嗎??

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-4 00:39 發表   ' Z! D! y: L  x' x" |0 E
-                                                                                      男仔去買裙不怕很怪嗎@@???
' U; F, p: w9 a. V# K% h
* M  r( h9 ^, e9 H! ~4 o! d0 U9 Z9 L' c

4 U  F) D9 ?2 v5 T- _! }其實怪的...不過,我已可以談笑自若.........多d交流

引用:
原帖由 cxc 於 2010-6-4 12:43 發表   0 P( v3 G, q* l' p/ l0 C4 G& r
葵涌廣場還有其他姊妹裙款嗎?價錢又係100蚊嗎??
0 r- X% Y" z" S2 z; ]; E
) _  ]5 b3 B3 C3 L" a( L

% `# B& \. j" s有其他裙款的, 都是$100

件連身裙幾靚喎

I like the grand dress, pretty good!!

我想問新北江係邊架?2 ~, ]1 Y* O3 O
同埋以上地方有冇xxl?

我好鐘意第7條裙哇o_o*