嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
2 E! b0 I. N7 c& E, ~, P冇M到都可以用?
' B# D2 i: c1 I
Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   / K* c. k9 _* \9 y6 n9 ^5 Y/ k' G
冇M到都可以用?
1 y/ \, ~7 h& ^! z0 \' j; i" ~

5 w% t* H0 m) W8 v* H# {5 n點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾% G) `' ?9 L$ ]% W1 k% S3 T
. p" z: X' ~# @
http://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   5 R. F9 b4 j6 X: H+ a
冇M到都可以用?
' T# W  b, G; {  d* q6 t+ W% s# U: S, K$ z4 Z# {/ B
7 t: S" a- S3 l
點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   ' j3 L& p+ }% @$ ]* U
冇M到都可以用?
' I1 X7 k8 ~; u4 X
有D女人失禁米用囉,點解吾可以?  c0 x& R; e; ^! z' O! ]$ p

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   
6 ]1 `  g; b4 Q& f. D& I# X* J0 B$ b我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
# M, k; l% m/ f3 W# S試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表     v1 }2 Q5 ]7 P
! }# l, s4 z, D9 X( G& W% ?& W! [
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
1 H' k6 x7 m2 f1 t7 ~# I
. I/ D4 _/ B3 @) y  ?+ I/ m
我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   % \( u$ G  h6 `7 l9 d) a; \0 ~
) a$ S, l) K7 d# W5 o

# n  h" D& o% Y5 v$ d1 r" W同意!我都試過!
2 X2 ~7 y. k7 o) m# N; t) z可能摩擦多囉!
  m- s: y; k+ @6 x! A  F7 j; D
: z& {$ ], Y+ s+ f5 n: k$ T不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服
& |, r: e9 L& t: T! j一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   ; r6 v3 ]8 {- H* @( N+ i* }1 w
4 k9 `1 M9 y/ O- i9 w+ _5 K/ H% a# w8 q" f4 @: `+ n
唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   
. E( Y* h" |. T( X$ \唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
5 F; }$ j) p  Q" f5 I- m% y
0 C" h; c& |) h" z6 Bhttp://www.mymonthlycycles.com/
$ n! r, V2 G1 p; Z3 @& }這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   4 E2 p5 E, |6 k: ]1 `. R

% Y. N0 p# D$ N3 C! d+ L% x" {我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
% g8 `% S; t3 t6 X( d' B6 W

+ N  u! h7 P" X/ s" o我也喜歡用高潔絲,棉柔的。