嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

火車未到站

火車未到站

姐姐係咪除左冷衫吾為意條拉鏈跌左呀???

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
佢太熱要唞o下氣呀~~

看不到bra帶
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁都得@@@@@

不如你幫佢拉埋佢~

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-18 00:12 發表   
看不到bra帶
睇到佢有著背心呀~~

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-18 00:14 發表   
不如你幫佢拉埋佢~
咁要去何文田廣場對面, 房署門口o個個巴士站先幫到佢wor~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 00:23 發表   

睇到佢有著背心呀~~
姐姐似係背心型bra喎

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 00:27 發表   

姐姐似係背心型bra喎
哈哈, o的親戚(爸爸/弟弟)唔太熟呀~~

i want to help her~

引用:
原帖由 spy 於 2010-6-18 00:34 發表   
i want to help her~
講o左你位置你知o勒, 快o的去啦~~

嘩嘩嘩~~﹗我又要幫XD

引用:
原帖由 helenahl 於 2010-6-18 01:17 發表   
嘩嘩嘩~~﹗我又要幫XD
請看上樓已回覆巴士站位置, 請自行前往~~

係咪諗住唔拉盡可以放長少少條裙,唔會俾人捉過短
之後一除冷衫就.....

引用:
原帖由 haruka 於 2010-6-18 01:44 發表   
係咪諗住唔拉盡可以放長少少條裙,唔會俾人捉過短
之後一除冷衫就.....
睇佢o個間...疑似聖母院書院,
都冇人捉校裙過短啦~~

好明顯佢熱要「呼吸」新鮮空氣啦~~

天氣熱! 係咁上下!

引死人

等距掉落最低先叫距

好性感,真的好喜欢。

哪位好心人能提醒他一下