嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   - L3 G$ l1 D, s0 a( c9 j
我自己有300d, 成條綿褲咁厚
% H0 Z4 U; @% q. v( [  x" s/ g1 M6 C2 u/ N
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
  ?5 w; o# ]2 Q  t+ u# j7 s1 b+ h$ W4 D9 O# {% Q

! r3 p5 K/ f  G: E& \5 M$ J7 z 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
/ H* E/ U" H4 r& J

" N# ]( n- |$ z9 A" r. N' L3 Y. t不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d
1 F4 a1 F+ f1 ]2 N0 c8 m: m) d不過著左真係似著褲
7 `; c3 Z0 g; }" W$ R/ y* P6 b我屋企有40d,80d,120d同200d
7 E' c; Z$ i% K200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
4 z5 G- J$ c7 Q1 b4 F. l/ z  Y# u9 C
1 x/ n1 A. H7 z6 h4 c) [0 v' j* a0 Q0 N
- \! v& B' ^1 r! t 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
# G% A; z) Z+ T1 z4 \
掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   7 U: ]1 F) S* ~+ i  ]4 @
幾個月前買左5400d/ x, V, R, M+ {
不過著左真係似著褲
2 d3 \! O4 T8 V  A6 O8 S我屋企有40d,80d,120d同200d
0 X6 W) W& `# e5 {200d就買左未試
8 a8 ~. E+ [( O, i& q- S- v5 o! a
' Q- m+ U' y5 g3 }3 [; G

' G' f% X+ _* J: l& q1 c" L. j3 z個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   ; F, x( j' @( R8 P4 b  r
幾個月前買左5400d2 Y8 j$ [" P5 f) E+ `4 R- w9 {' s
不過著左真係似著褲; E: F5 L9 I" ^
我屋企有40d,80d,120d同200d
" `1 I8 Z8 G4 Y6 J- O200d就買左未試
* F* w& w: z  y# h/ n/ I
5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的
1 a- E4 X6 b# v' C5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心