即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   
& b' D1 b' o$ T
  u: b7 ]; a9 c9 X* E7 T) r; @0 n6 n/ {$ U3 h
我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   
  a. l" O( M" u) {3 e9 j
' C  `; M: G& `0 e% l8 r3 w
: I8 b% k" z$ B4 ?" n- r( w3 ?7 W死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
* ?9 N+ B, f0 r1 K, U" i' w4 ^( g3 a3 H: ?% K+ r. B
但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, : @& K# d3 k& K$ x2 h, v8 v- j
咁點算呀?! 心情沉重添~~
! Q1 g. d# f( F
/ V5 {+ g  L. e0 U5 M. R
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   
% J. P* {0 B+ Q' C' ?9 C$ K- \! Q4 l7 V( H. K- H
恭喜成為真正既CD
* g9 ?  M1 o" G9 ^+ N6 _

& ?/ b2 m! Y- b0 T  H$ @& f+ } 真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   - C1 j2 E2 K; o: R
8 e/ i# b& f4 [8 a- z' ^

3 H' ^- b; ]& a, h9 S. g好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
, y" i! _' P8 X0 _: E4 v, d
" i3 ]1 S' z0 V3 L
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   * }; x+ D) i5 q. j; w+ [

' k6 L3 [$ O; D6 m# n! _5 `9 C
+ A( n1 U+ f1 Z$ f2 {1 T7 F/ M 真係唔知恭喜定點
5 j- s% ~+ b- N4 L  V' a
其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   + q5 Q- `$ U1 T( Y5 j
x2
! ?( K+ ?4 s) @; [
$ F* `* j' l$ H
哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   ' }) U# r" D; k- G' c- o! x  _
/ D3 x0 e, \! Z4 B2 v

1 {; ?! c: |, }2 b/ i  lwindows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否. _; b- m" w& q5 [) x6 A
在乎觀點與角度1 S6 ~8 g+ s5 [; S

) J$ }) B/ X/ y. g# y正如 有人連M牌b9tl都嫌舊
. \7 V& U2 \; P3 `* v7 f有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   
8 j9 n* ^- O! I# x6 a% z; A! U
* E1 h' l/ s; e1 o0 L$ B其實你自己都唔想咁?
* H% g! p! @1 O) M9 c; V8 |, N

% T) I% K2 m% M半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   ( N- Q2 n! F+ d8 r' l1 q: R7 ], J
+ T$ N0 V! @  y7 x* B. T. i
4 P( c3 c' C" t3 P2 L
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
. m$ h$ @0 o3 f9 r0 B5 E
. |6 ]5 u9 L/ n& t
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   2 P5 w3 @, M  a. f; ]
1 F& v5 c1 y% ~7 m3 T$ k+ |
2 S! L4 {( |& R+ c
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
& Z+ g' ]! f; x, D- f

7 o! a: F5 ]: ]4 Dare you many pantyhose in your home?

最近訪問的版塊