嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 我用脫毛機脫毛,可以脫清光!

我用脫毛機脫毛,可以脫清光!

我係用脫毛機脫毛既,係泰X電器買,脫果時有少少痛,但係可以接受,可以脫哂所有腳毛,連根拔哂出尼,脫毛後兩個星期會再生毛出尼,到時要再脫,以前用過脫毛臘,但係脫得唔乾淨,亦試過用脫毛膏,但係脫哂之後,一兩日之後即刻生毛出尼,所以我覺得脫毛機最理想!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你買左幾錢到!?= ="

脫毛器我想買好耐
$ P. d6 d0 k0 b. C) n7 b想試下係咪真係咁掂, H" x6 ]4 Z2 k7 W& E. B
不過個個都話會好痛% d( S; J( b2 B. r& ~  _
有點驚驚 6 l3 ~3 R8 i  m% ]" g* O4 P0 t
唔知你o個隻同用脫毛臘紙比會唔會痛好多呢?! R1 s6 R0 H" X+ J
因為我有用 Veet 脫毛臘紙 , o個隻痛還可以接受

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-12-4 10:49 發表
- K9 v% o9 X6 m* q/ c0 \: d) o脫毛器我想買好耐* B2 o. I2 }% K' @+ {0 u
想試下係咪真係咁掂
$ f' @$ E& G6 {! @. m5 p+ y不過個個都話會好痛9 v9 q0 l+ w! N# b
有點驚驚 6 \+ R3 _! b5 r* o8 {0 v0 v
唔知你o個隻同用脫毛臘紙比會唔會痛好多呢?  r: q! _; r3 a& V' ^
因為我有用 Veet 脫毛臘紙 , o個隻痛還可以接受
5 O1 t7 P' Q5 P6 N7 m1 G
脫毛機真係好掂,如果你能接受脫毛臘紙既痛,你一定可以接受脫毛機

回復 5# 的帖子

really?!!!
6 Y4 U# [- k2 n! W* [* [. s
, R4 y4 y9 F; h9 w8 a) X; M( vthen I must buy & try it later
& f  j8 P+ K- D1 `' Z
% h& C/ g+ k/ d+ S8 ~5 u1 X/ rWhich model are u using now?

脫毛機係幾好用, 但要慢慢用部機脫, 都幾花時間下, 我依家都一兩個禮拜脫一次, 每次都用成粒鐘脫, 因為要細心檢查有無邊度未脫, 不過脫慣左已不覺得痛(第一次脫真係痛得要死, 我仲要勁多腳毛), 而且依家都生少左好多

回復 7# 的帖子

我用臘紙都要半個鍾或以上
0 Y" E) ?5 k6 U一個鍾都唔算好耐: t  K4 L  j3 E6 B! P; f
可以接受

請問那个牌子及型號?

引用:
原帖由 fung90221 於 2007-12-4 07:03 發表 & e. A+ n& B  Q6 v6 l* f) x1 `
你買左幾錢到!?= ="
* U# S; o" Y, _5 A, `9 t& d我搵番張單尼睇,係398蚊,係今年6月買) o9 C2 n' e. M/ m9 A2 Q
% L) i: O! x( b. i" R

引用:
原帖由 yoyochan 於 2007-12-5 00:05 發表
5 {6 p  _2 X- Y1 v4 d6 h" \請問那个牌子及型號?
; k8 H8 V' Z3 S$ iPHILIPS SHAVER HP6407,有圖如下:
% W; h7 [  [9 Z# _# ?9 f+ O" D+ @http://www.consumer.philips.com/ ... /Epilator+HP6407-03
/ r% }" l" u' q! g2 f: H3 d
/ y8 I/ [( {4 k[ 本帖最後由 我鍾意CD 於 2007-12-5 06:02 編輯 ]

我o係第二度睇到有人講話有隻冰震的
' W. \) j1 K. \. h4 G會冇咁痛 ,不過好貴,成八百幾銀

我部脫毛機係三越執笠果陣買的, 好似只係二百零蚊, 唔係咩大牌子, 但有得換拔毛頭同悌刀頭仲有二段變速, 算係幾抵ga la
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

this is really helpful, thank you to you all for such valuable comment.1 T4 F% x4 a) @2 X) Q

why not check on taobao.com?  Lots of options

thx for sharing

引用:
原帖由 noel 於 2007-12-4 22:45 發表
, `. C( `0 M7 Q/ k脫毛機係幾好用, 但要慢慢用部機脫, 都幾花時間下, 我依家都一兩個禮拜脫一次, 每次都用成粒鐘脫, 因為要細心檢查有無邊度未脫, 不過脫慣左已不覺得痛(第一次脫真係痛得要死, 我仲要勁多腳毛), 而且依家都生少左好多
$ K" [, s& |! @4 b0 L% q3 d6 G

* _8 V! O$ {# p/ C: |8 h: ^: u: H7 }4 S" k5 l7 ]6 w
我想問你有冇剃左先脫?
# k5 s6 x8 O) Y* [. R: `定係d毛長到出黎都脫?

argee 呀~  脫毛機真係勁掂~ ( z& n7 g- e+ Z0 y$ \& x
唔洗剃架, 直接用佢來整就得啦~

我都有部,不過無用好耐,用完好易有倒毛
; T4 r2 E5 [4 H不過可能做摩沙可以解決到這個問題
$ o" l! z* \+ |2 Q' M, c不知樓主有無倒毛發生?

引用:
原帖由 lastphonx 於 2009-8-10 10:11 發表 1 D2 S) w9 P- C6 u; B; h+ ^, {' j
我都有部,不過無用好耐,用完好易有倒毛
  L; i& D* D8 M7 [" t* F$ F0 L不過可能做摩沙可以解決到這個問題
8 W5 a" x9 M: z' e, q& e, |不知樓主有無倒毛發生?
除了摩沙,有無其他方法解決倒毛?