嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!
: D" j! S7 _& T" ?連結在下面3 L8 i  N$ p+ m% b: `
(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

! V* ^$ h; [" _  J6 @# V& q
6 n. ]& u3 h) yhttp://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@: X" {1 }1 L+ P! B) R' p
but I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   
( m( J7 ^- U5 t) G" H5 U咁正? @@' j! l: `" M6 {' _6 s
but I haven't enough money...... T^T
- A; m' B, n# D其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~$ R; Q! L$ w" ?" D% P  e
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
: |: i* A& W7 p6 |妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   ! l7 Y( k8 X1 C& [) W5 Y9 c
0 h% k3 g8 n( m; L1 q; l
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
( k/ i* ?) u" O0 i咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
0 a. w6 n$ i) U5 O; Q1 T妮妮出cd相吧
& b0 o& `0 e8 k7 U: v- P( }- I4 x
! a$ Q; H$ O- C3 ?/ n+ k; w' P
哈 原來係咁& y6 S6 N* R& f: J; |+ [5 V2 f
如果...Holland可以淘汰Brazil出局...0 V% f. j- w) y. K6 s. Z
我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   
* Y$ n7 S, U' o6 U6 J$ w& C相信大部份人都唔夠金錢bid
3 K6 b: e/ g. j3 t其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表   : B( e: {: V- v. v6 T1 e
我可唔可以投架呢
# ?  N$ g% K7 P
這個麻~. ~/ X  o1 j+ f% z8 ]! V! p
我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   : m/ I! |/ y7 J5 v' k: p3 a: q
# D1 ~3 T: B/ z8 r: Y& Z: W, Y3 K
其實你都差不多夠了
3 C3 ]6 N1 S+ M  n/ Y
  w7 T( c; Z! T) M* I( N+ u. M佢儲左兩年先有咁多
2 e$ I) E6 _+ ?3 Q$ o; |8 W( @要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   ; x) i# w9 N6 j- L4 K% S% P+ v# v
8 I2 o2 p0 q9 ]5 W4 @
這個麻~
$ E/ h4 c0 a4 ?% E9 J1 n我倒沒關係
1 I5 A% q0 g& p4 {, H! {0 g

% w& g0 [, f& ~+ @都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   
* U: E4 x( k/ |' r5 v9 _; Q4 p4 ~6 ]9 L% I* q8 E7 Y
2 p" G# B2 z% K- X5 I( `) E% ^; Z
佢儲左兩年先有咁多
1 }1 e" @8 c1 j+ Q$ H+ ?: V要一次過用晒
( M  Q1 ^- S5 [# r
可能係有d貴~
9 r& K( h7 l/ e1 ?: z但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000+ A4 C# p% {7 Q/ i5 X* U
呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢% A  Y, S9 B* R7 Y
其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!+ V- U4 g: @% o$ M$ s5 k. C
起碼可以減輕佢地負擔!
4 _; c6 q, N4 {  N加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   9 g* }& W8 a- q# J. c: j% L
其實心儀咁做真係幫到好多學生!
  c8 j4 g8 p' J7 b起碼可以減輕佢地負擔!
+ f3 A6 _/ Q# u  c% r# y1 A加油呀!
; W4 d0 U; C3 v+ g/ ^6 W) m0 a
你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   
' K1 e2 Y/ x" _6 q
* V. ]- y4 B, Z+ b可能係有d貴~5 q4 V0 R, {% M# d! g
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000/ f% n$ O& u6 R( G4 E2 s% C
呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢- L5 F9 u6 j  |2 m4 t
其實應該差不多的了
- o4 i& \! M$ }. \

4 `# J" ~8 Z9 n1 k7 }& C其實我就唔覺得貴o既- b; f, g- g0 |: B2 F
如果有心搵銀真係唔難
# \2 u" P& e, N0 L- \$ }係咁易發下d美女圖收下錢
- h- R% C2 o( p; q唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar$ Z7 c# A. r/ }+ }& d  G
冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   ) P) k$ C- ?7 ], j
4 t7 o/ F5 t/ d0 D/ \5 B
# H6 f! Y  E, g- U6 c4 Y; m
哈 原來係咁
& h; j& `9 [1 s7 z) Q# h如果...Holland可以淘汰Brazil出局...
* X7 d' N% |( w' y' r我就破例出新一輯cd相啦~
( V8 {. H4 F" ]
妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~