嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生底裙查詢

學生底裙查詢

想問這個款式底裙是否有連身底裙?如有,什麼地方可購入?8 G7 B/ u+ x% M9 e1 g9 f
事關住區附近商店要不是不知道,就是沒有購入這個款式,說什麼女仔不喜歡粗花邊而無購入此款
9 ?/ J0 o% r/ t% T/ l3 B% M: L?t=12792548456 g  X0 f) A+ f: B8 o$ M

# h4 x: N0 a+ T, {[ 本帖最後由 fatgym 於 2010-7-16 12:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有背心款連身底裙1 t3 a- r' F" q
我搵緊吊帶連身底裙

回復 2# 校服收藏者 的帖子

會否有該個款式樣本照片?
  F9 J  z( c- N; E% D0 {哪兒可購得?9 E3 c- D( p$ i2 j! H; s& a
我想要的款式係與此相同的粗花邊連身底裙(同一款花邊)

睇下我屋企個件係咪先

回復 4# 校服收藏者 的帖子

如果是的,能否拍一張照然後上傳?

小妹喜歡穿校裙時不打底!

想找到這一款底裙,望有人能幫忙

望有經驗的你能夠幫幫忙

好像土瓜灣見過, 但唔多清楚actually 在哪了, 如果住得近的話可以過去看看 ^^

引用:
原帖由 gb6576 於 2010-7-25 22:21 發表   
4 }: S/ ~& a. g好像土瓜灣見過, 但唔多清楚actually 在哪了, 如果住得近的話可以過去看看 ^^
. p+ r0 [0 j6 D* C& B% F$ s好似在上鄉道/下鄉道交界!

著打底裙, 若隠若現, 都係另一種風味

屋村街市通常有+ i- o/ a( P8 i  P
你住邊區?寶琳見過有
Josephine

我以前都有一條,不過比人偷左
/ ]* _* O, O; H( n1 K9 o比我選擇,我唔會再著呢款
2 [+ k4 [% `- z因為一黎又要拉到幾上8 C) b0 ?% s: K- T0 `
近乎BRA咁高,又搞到唔可以著底衫# C( Z7 F3 [, l, Y
二黎,而家女仔一係著車左底裙既校服再唔係就直接著PE褲

呢款學生底裙我都好鐘意.

引用:
原帖由 fatgym 於 2010-7-16 12:26 發表   " \) ~" d& o: _7 S0 V' i5 D: x
想問這個款式底裙是否有連身底裙?如有,什麼地方可購入?
1 i5 b/ g4 H9 K事關住區附近商店要不是不知道,就是沒有購入這個款式,說什麼女仔不喜歡粗花邊而無購入此款
  |' h( G; A( h7 o/ p: G' I! r?t ...
0 r" H8 |2 F# I1 y4 n

. D0 G* O) T6 {2 V6 R& e* T" j' V呢款裙腳花邊o既連身吊帶底裙同連身背心底裙響北河街出面o既街檔都有得買, 吊帶款o個間賣$28, 背心款o個間賣$25~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-9-7 21:43 發表   
1 A+ G. T0 Z! w1 W2 K7 z# D4 \6 V: L" s) o6 a
# B8 U% H5 x( k( K3 P: [( K
如果夏季連身裙款唔係好多有車埋底裙o架, 半截裙款o既就部份夏季裙款冇車埋底裙, $ u* j/ |0 C* ]$ B- h
o依家o的女仔如果唔係學校規定要著底裙o既話, 跟本入面就係就咁bra+P褲就算,
3 Z- I) R+ O& ?! B講真, 著條棉質連身底裙+連身校裙真係幾熱o架~~
5 P; t# S2 R% E  K! U2 j+ F# b7 T9 R. h
睇下咩公司既貨啦) j7 w. f3 f+ s! m" x/ s$ k  {  i
連身有車底既收藏量係一半半

引用:
原帖由 MUI 於 2010-9-8 06:37 發表   ) C0 [3 Q. ]5 L$ U  [9 }+ `; [
7 {0 C0 t1 W9 S& b' d5 l; B
; v3 B% k3 P: l2 [
睇下咩公司既貨啦; O% N& j2 f( o7 _; U- ]& f
連身有車底既收藏量係一半半
. [/ q- `* q  g  N7 y) `7 v; ^8 T& j$ O! a
其實咩校服公司都會有車底裙o既校服o既, 只係睇o下間學校有冇要求個設計係點o者,
* S) {; G$ s+ c0 {% R* M% ?以我有o既校服計啦, 羅莎/豐昌順出品o既校服都有係車連身底裙o既,
* o$ E  v/ @4 y/ C) {* ~9 ]半截裙款就真係間間都有車底裙款o既校服, 而且通常私校and官津學校冬季o既底裙係全Poly料, 夏季就有o的係棉料啦, 不過唔多, 0 m; C! e% ]3 B4 a" ?5 J
但係大部份都冇車到底裙o既, 呢個我就好肯定呢~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-9-7 21:45 發表   & x) s) l) X: z) r. R% G5 ]

- w" B/ F# O- c7 M6 V: B- I, R8 A9 q# ^, T: `7 x4 J6 v
呢款裙腳花邊o既連身吊帶底裙同連身背心底裙響北河街出面o既街檔都有得買, 吊帶款o個間賣$28, 背心款o個間賣$25~~
& {9 W$ ~+ i: r/ J會否有樣本?因為背心款都可能會有不同款式,可能未必是我要的那款

引用:
原帖由 fatgym 於 2010-9-11 16:21 發表   
& e/ j  s6 k: R9 w. L
; c, S: T; T1 D* c會否有樣本?因為背心款都可能會有不同款式,可能未必是我要的那款
: S" C% k/ }! y* ?0 }( c4 ^) S

9 w5 z$ H. N- `, d, N學生連身底裙o既背心款咪即係平時o的底衫背心o個o的左右各一吋左右粗帶o既款囉, 你唔會諗住學生底裙會有好多種設計or仔連學生底裙都未見過呀?!
' o2 ~) B2 _7 f) A$ ]  F+ N0 J" B2 H( B1 V9 [+ d- p  \* R
Sorry, 如果以上回覆你覺得我太寸o既我講聲「對唔住」, 但係有時問之前唔該出o下街望o下先問啦, 如果足不出戶o既就上網search o下啦唔該!!!