嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日式浴衣

日式浴衣

有無人買過日式浴衣, 幾靚咁 8 I/ X8 l- j6 b  }. f6 }6 k
8 U4 }. F2 j! c

1 ?/ Y1 f7 s6 A  x' ]
. g% y5 I& h8 b4 T, V* p, J; s) z* F  |4 N0 h" S% Q
" w  t! w! ~  D* V

3 j" m; q5 Z# e, m& D0 O! Y
% {- D% m. U* n. ~$ k0 ~1 f7 E) F) N9 N* x* v

覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係靚, 但收同着都麻煩, 以前uniquo 都有得賣, 依家只知apita 有

都要著得起先得/ .\

件3好令呀..
, Z/ p/ m! {- F; L0 `% a1 l但個頭洗5洗咁誇-,-

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-19 21:10 發表   2 T8 h( l2 \3 x8 K
件3好令呀..$ `$ _2 I* y1 J, |+ K2 h
但個頭洗5洗咁誇-,-
0 B6 }) p. _( W) q  s. B0 M
( A& w+ c8 D! @# X/ i
啲雀會唔會係到生蛋呢可
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

好靚啵,唔知幾$一套呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-19 19:17 發表   * B: S# v& ^( o8 G- k) s, c
都要著得起先得/ .\
: M0 ?) R- r2 F5 K; M5 `7 k8 Q0 P; ?, o2 D
照計唔洗咩靚身材, 化妝靚啲, 最好盤起啲頭髮, 普通假髮有啲難度

我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!

引用:
原帖由 1980718 於 2010-7-19 23:24 發表   
; J3 N5 Y! c) L1 t$ m5 V7 r) X喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!
% D8 k0 N, W" ]' I1 o, t) ]冇咁誇呀.香港崇日仲多喎

我都有3套...
6 n& m1 G$ _" q) P) d當然冇佢果d 咁靚... 佢果d 係好貴架...
& \& y' F& {/ g/ X我果d 平d, 但都要 > 400 一套

回復 1# iamonheel 的帖子

這個好似是和服....似d呢....

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-7-19 22:31 發表   
) {1 Q$ I' W; n7 m$ V5 X4 {/ C8 H我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
  G- D+ [  m% X9 Z我要睇我要睇9 _) K2 X* U2 _8 |# A
快d post上黎

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-7-20 04:12 發表   
& i$ O# j; Q: z& s' u! g. E. j這個好似是和服....似d呢....
" z1 S- ^8 x$ Q  V

4 v( i: y9 p3 c7 z% b  ~, f呢啲叫浴衣, 漢字叫夕張, 發音yukata, 屬"便服", 一件過, 依家變成fashion.
! q! d1 ?0 M+ r和服 kimono 複雜好多, 好多層, 貴好多好多

性感美丽漂亮,不错的画面。

同和服冇咩分別+ Y, I' n1 Y  F3 H
都係難著架啦

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-20 04:15 發表   
, G- {& S7 {1 `  ^+ K3 ~  ~6 C( c* k4 ]. f8 o
我要睇我要睇
! u) J& S7 {5 a( \5 x7 A/ _快d post上黎
& u+ W8 T, I+ Y& K0 c$ A
& m" |+ a3 |; y6 Q6 U我從來都唔自拍的. 借網上圖片可以嗎?
; u! r: c% U+ M% r/ _0 o& _4 p/ K2 ~5 {6 `1 p- ~$ a

! m; p: |/ N+ h6 J& A" m
8 b( K- m( I& m: o頭飾當年我無買到, 用左自己買落o既一個類似以下o既 bonnet (黑色)
: F5 w# B+ w. ~8 E

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-20 10:38 發表   & u0 W& `% e7 y- A4 X
同和服冇咩分別
6 i" A8 t; Z4 i+ I) P  ~都係難著架啦
. T. K) Q. |  i' K3 A
+ {4 f; O. N2 L( x1 L% f其實唔難著. 著件大衫再用個腰封固定佢有幾難?
9 Q( ~! a7 J2 n9 }: ?& x7 i% h& _" o: W7 z$ k# f* y6 g, Q
和服就真係難著.

好似好正...but冇人出街咁著

好靚丫=].....