嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   
" x0 M: E8 _0 R0 J  {8 I. q明白了。  x& R9 S& `0 p! h" Q0 \

( }5 e8 B/ o6 {Ltti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。- g8 \6 \( K* x0 u' T, v
8 U4 p/ g2 w. N+ l- j
如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
; A  D# E  f+ ]6 M/ j2 f9 X" Z己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   
2 B, O. s3 {4 J* L
1 ~: M+ G' Q$ }6 F6 o- j1 Mno,是佢話我要離家出走
7 H/ o3 }8 _7 H仔都可以唔要? - \0 O/ o" i7 C7 F
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協/ A# J: O7 Y5 t0 [
真係要CD真係要過女性生活既6 b' l6 a0 f& m* s3 z
咪早D出黎搵野做搬出去囉
4 J0 G! A$ ^% w, d( r不過你都係睇左醫生先! W# Q. m1 I: c# |- y, C! c
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
6 p$ r: [8 o* C3 e) j8 `3 }7 ?# z7 e4 b0 X5 d3 m* K
仔都可以唔要? # ?! o3 i- I. T
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
8 e. L9 T# T) w) f# d# L3 L真係要CD真係要過女性生活既
. L" o* o* Z# ]咪早D出黎搵野做搬出去囉
* h) B, C; R5 h! n& k6 @不過你都係睇左醫生先
" K' s! n/ N- }  I6 c, ]2 I3 a5 v自已亂咁食唔太好
$ e. H/ E, u; P* _& p- ^2 n# }我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
: W/ a* e$ p% p+ y* E" C" [# b( C( C; U+ m& r7 a( l8 B
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
" }$ M+ F9 L! g$ _( @9 k: h
呢樣野我無經驗
3 P8 g2 z- b' _9 U7 G& H8 z或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   
5 J4 a: V- V$ R! `" ki feel so helpless. /_\
% ~0 `$ U5 i; W3 C) U2 t' S& a; F
又唔可以咁講既~~~! E" D) P& s, b2 I8 o/ i# Q9 W
作為新相識既網友, 可以講既都講左
. ^- J% m. W7 ]1 X2 O/ y1 }) }% q0 ^8 t3 b% j8 f$ m
我再簡單d講
, D) E) ^7 _  g既然兩樣野唔可以放埋一齊
1 I$ J- m: m1 @5 C何不考慮先避其鋒, 再分開放* A- C% r3 A# \' b9 a
這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   : x% e8 I5 y$ Q3 p5 ?

) J; _& X3 O( j/ g哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
8 r8 A- z# d# i$ c5 n我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
5 }4 f6 l7 R- C1 ]5 S我小時候也有類似經歷,
! ]. w( z+ X8 Q. k: d8 z9 I6 `5 @一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
7 o" M: A+ A3 M, k/ N7 a% k* `而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,$ x# \* h& ^' q/ m  C* ]" q1 q
我父母被騙還回來數落我,
4 J. @- o1 z( X7 a( u$ M; e% ?最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,6 O) J# ?% Q9 {9 Z, F; K  w3 |
也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,7 J& N% s% r. j8 j
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
$ _* F- p. k0 Q/ S重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
: ^9 O* u3 n3 K2 ^6 \0 W錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,- Z0 M5 ]7 a1 \3 [1 f# m
最近好像看到幾個類似的case出現,8 b: I$ E1 X/ ]1 U9 e# o  a5 U! V6 j8 H
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?9 o# [* t6 f* Y! i$ |$ E" I
16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,
9 O6 J. Y: `: G! e  i或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   " I0 r5 U& w: o6 \: |! \7 Q( r* L, j5 L
其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,- M1 l. M3 D- g. b) {, \* x
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
5 W# J" T/ g4 d重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
4 D  }- J8 K* p1 ]錢非萬 ...
3 I7 t# Z" W7 S& H
8 m& b6 l: J$ J0 g+ o7 h
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, 4 c( _1 O5 L5 K6 ?" x
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, ' I8 m0 E  S' l3 y
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   
& e6 T4 x/ O! i% i: k, y# z, E- r: ^* ?; l1 O! o* d1 g

4 q2 h9 y) m; q真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
8 D; m! |' Z( R  K& e) K普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
6 U0 m# t( C8 U/ B' M0 C( S4 H但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
- k2 h6 t" H" Q! ~" [
非常認同,# V$ B# C* p& S" C1 x' h
問題就出在16歲,自己還不是很有思想,  n' K# z0 X6 G" n- S
然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
/ h; @) ~% c" j( t! R如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,5 t; y) L/ K& N, ]
那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!! e0 b: O) o8 l. L7 S& x. }: _
但你未add我喎!