嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自學自用化妝班

自學自用化妝班

http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal+ u* B' _, ?' T) P% g
小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"
2 [$ g# p* `( c& Z' G; x- `; K4 h$1600兩堂, 每堂2小時0 o9 A7 h: s* q$ T$ d3 J
) b( @" C  p. J5 c- q8 W0 A
$800產品回贈
5 O* J6 Z1 t2 O" j2 q3 e包1年會籍同1次修眉服務2 o" j+ Y. `" W% @& B
全年免費練妝及專業指導
6 I  S3 X4 L8 T, \% M% q免費提供化妝品於堂上使用3 O9 p2 A, b& z$ x

! ]- B8 G/ A; C* N; c雖然$800一堂都幾貴, 但係都包幾多嘢, 而且而家好多男仔都化妝, 所以小妹覺得值得一試~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係有男仔化妝2 v& T& w; H: @! ~
不過佢地唔係化女仔妝呢

回復 2# 心儀 的帖子

不過我覺得用哩個理由報名應該都ok哇

化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話    C1 W+ V$ E" h0 w* f3 d; u3 |5 H

j& f, }) [0 X% F/ m8 D* a+ B先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班1 n# E% b$ c; x

( _- {* g0 b$ J( e, B點答先好

回復 4# butterflies 的帖子

到時唯有話係for Hollween啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 20:28 發表   , h) t3 j  H. h
到時唯有話係for Hollween啦
% l* d9 b0 A6 j( |* N% ?先生~
  M5 j- T! J$ O) V- L) Z5 P! @我地有另一班教化死人妝喎~
7 v" G2 m2 v- i& G" v, R6 ^咁你又點答呢?

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-23 19:41 發表   
7 S! B3 i: ~6 ~6 a5 V: G6 b. R化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  $ a% Z8 H0 A4 T; E5 ^: i
9 B' R( J/ d8 t' T7 M- P/ Z/ g/ m
先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班6 V" K2 ^) N1 w, I& _

5 Y# N1 u; M$ P8 Y點答先好
" v, B2 _! ?2 P& O& R' Y8 ~我幫人影開相既~
0 {8 I  }. I) t+ M+ m8 q但係個partner又走左喎
2 t5 \4 Y& {9 p. P咁咪諗住自己學埋到時幫人化埋囉

回復 6# 心儀 的帖子

又係喎....................

回復 7# 心儀 的帖子

哩個理由唔錯喎~

幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-24 01:55 發表   
. b$ l4 A- w8 \. o0 e7 \幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀
1 b; f; q- `& W/ {( J- @0 `% A; N  a
' ?8 c' k& K) R$ ]1 A; k$ W3 T
Exactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-24 10:44 發表   
8 ]' Y2 f; v/ l$ S( H$ [- L8 e' W# t$ Q# q; P/ G& P

# e2 D, C, F" E$ r% \6 `% }8 a/ AExactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
5 l$ @1 [9 ?7 O" E9 M& ]$ P) T
. j# l  y8 Q/ V2 p無錯! 講得好啱!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-26 01:33 發表   
9 p0 |* e8 e& ~$ y8 Y: a# z
+ S1 s8 K) Z$ p. K0 S  ^
# h9 ~* C4 J4 Z! w& ?無錯! 講得好啱!
: h# |; D, i6 z1 N
我都覺得係wor...  不過都好平常姐
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 12:36 發表   " c. g& ?: s2 n0 J4 c$ c- g
http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal: u  |4 B. L: {* c' c. `
小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"9 s' t0 h0 ~& |( y. _, v
$1600兩堂, 每堂2小時
/ \- U' H. O# D3 f0 n6 h9 P) h$ B. o3 e" z" S- o4 w
$800產品回贈 ...
2 q* v$ F$ N  T- K; b) M& C4 k; D5 q0 z' x
真係超貴... 我令願留返d錢買化妝品好過
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡