嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   
1 Z. Y, [+ W# E, ^: Q' s9 q2 o7 \! r$ g  O
0 {+ D# T2 U* I* B" x3 [! U
我訓覺果陣都係!" x& ^. L, V( T
yeah!give me 5
- R9 C9 I% M* l) P# c! u) g. TAngela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   6 |$ p& O) }2 k6 v4 D9 Q" Q

# `5 x. @0 G/ N& CAngela姐姐自爆了@@
: D) j* S4 y$ R' d/ `* t
講之麻...又唔係自貼
$ c9 Q& X# r/ M" n% @) G) H3 F! k. S( ?+ H
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架7 `, k$ t; C1 ?$ x
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   1 J; n) J6 D0 y/ j3 k
" A3 W& ]9 @' B1 @3 f6 P, {
由細到大我係屋企都係唔著架啦. T2 G- C( c) t: d& P1 X# M
有咩咁可愛呢XD
& N) a% y# N* T# j我又要心儀唔著底褲交收
& \, c, _' y4 n* `5 f1 ZXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   + ?- [. J4 n* Q" _
4 D( g4 L9 ^$ f" L: T4 L- j. U
講之麻...又唔係自貼5 V7 W" J. D1 {$ R$ I- N& A0 J
& p+ H3 c0 P" H' D. Y6 H, E/ S0 a9 q, M
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架: @, w# p, B6 B0 h* i' f0 D" Q
( m  e+ d! D1 I( x) g
$ u% M. B% b- t  Q  E6 G裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   2 ~8 C6 R4 t4 A- f/ `% E

- K; D$ e5 L+ ?9 T0 a, k 講之麻...又唔係自貼
( F4 V4 j/ y, a: \
4 k+ \1 p, C+ _& e" x9 K 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架  B) h, w# p( v' R8 R
" x& G% B; t  O
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   % _+ l) n) ^$ g' W/ R4 i

2 P& d; G' V2 R2 G, K/ t  ~我又要心儀唔著底褲交收+ p1 w0 n" y4 f. |; c: @
XDD
) m! h# P0 V+ D6 k& z睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!
$ O3 G+ x% A7 ]$ V/ c, ~9 L唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   - D3 m% u! K1 ~

" g( t; \1 M1 W) s" L3 ~- B+ h  N3 L# A5 c/ Z# I# T* ^
心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
) U8 t% v5 X" i3 _- r7 \' ?8 o2 f! g3 j& L- Y7 M. j
w...其實你係誤信某門講ge o野... XD!1 n; N! \( c' U/ c* K4 k

+ }% J& ^9 y* H/ \
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   ) d+ [' `& n- O0 ^3 b- v! `! F
9 l* z$ ]" q5 a" Q
講之麻...又唔係自貼
, a& [/ F" C; f+ M& C$ ?: }+ ]6 W2 A/ n
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架% x# R4 a" a( W: u
0 ]; A1 ~  G. x+ n
( G2 h# ]0 h" Y$ L/ X, T% m最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)