嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   
  k5 v  {: b* t+ u: t) ^
/ h7 I; U' D/ q; r
+ r! U) u7 n, Z9 E: G+ q" @8 @) S, J 我訓覺果陣都係!
. Q. ?% n" I6 C& C9 o) eyeah!give me 5
% U7 x: y! o2 E0 K" p6 [
Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   2 K1 p) \1 ~1 r# C

9 s* S' u2 i! I; F. lAngela姐姐自爆了@@
4 X' R( K3 e- J1 P) c; s
講之麻...又唔係自貼/ q2 Q) h4 U1 P& r, H/ D

9 _. V8 e! d4 C. J, F( @# w 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
6 l. ~; ]6 y2 o蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   
, A% g3 z- ^& h) `6 r2 k, P* k4 B# k2 @+ D
由細到大我係屋企都係唔著架啦: n4 E) e8 E5 D5 ^* z' d8 L8 F
有咩咁可愛呢XD
( q3 U- G, x& p7 b我又要心儀唔著底褲交收
: k3 k% L- z  n2 N5 XXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   0 H( ?/ j2 ^* I

5 d! }# W7 l9 {4 G 講之麻...又唔係自貼$ n6 I2 ]. D3 }7 G1 Y9 I& j

1 r( F+ c( G" T0 o& d% e; v( l 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架% [: O7 d! j; P  x; D
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
# U/ s) O& K0 S( G
/ U+ x( h6 Y! ?5 [6 |
裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   : p+ w9 K) T4 b  u
! x  j' d& M, h, S) A
講之麻...又唔係自貼" S6 u* q; J/ q) a! b

7 {, _7 ~0 A9 k7 N% S9 Q 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架8 _+ P4 @% J5 Z3 {, l
4 v% J7 ?- g! D5 s2 M/ H8 ?- c自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   
" B( ]; A) D, C5 [7 K8 n6 t: _" I% ~
我又要心儀唔著底褲交收
$ s9 {( z0 p% ]( x6 o$ P0 PXDD
5 D) Y, z. \) V- B& H; L7 e睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!8 d  R: R/ ]/ ?+ n" }  I
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   
, L+ G( L* _3 q2 I. q% H2 y" L6 [% e
+ l; I1 k; I; w
' @1 K1 ^4 }. ]) e- o心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
3 H6 a: G2 Q: o$ j8 a' f0 L
6 u! F& A9 S5 v
w...其實你係誤信某門講ge o野... XD!
* d/ n% ]4 v& q$ r3 S8 O: r4 G9 k0 ~7 d. h3 H
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
7 J6 A) ?$ ^! i
0 ^1 @) L0 b  g" w0 o 講之麻...又唔係自貼7 W8 b8 |! g+ F0 |% J7 B% p
4 ]- ]9 Y' g1 |, A& z/ R. b
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架' I# j. C& l: M) P: ~  d0 |# p0 H( d
0 y% v% n7 \4 f+ c3 _( Z) X* r" M$ y
- U; t! X! J3 {0 \最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)