嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:53 發表   
& C" y' g  C" W7 A我淨係覺得個莫小熙幾靚咋!
3 `$ y; J# a9 o8 i8 V0 H( I0 K/ s! {5 n
" `9 @; ~/ L. o6 V- C( @- S當然啦 大陸女已經今時唔同往日 1 Y# \! g; N4 V, v% F3 Y( h

6 y& y1 A6 o  h7 V# C如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍
0 z4 D: X) f$ ?' s3 Y十九其居都系美女
  D7 k3 s4 a/ t& K+ N
, ~( y9 i8 J: k5 k' b. w2 `[ 本帖最後由 baby123 於 2010-11-24 12:26 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 10:03 發表   ( w! X# b1 F9 o: C! J, B# Y; h4 I
係呀係呀, 我都覺, 但可能佢現在更新中, 暫時無商品出售.
! ]0 J. \8 T, p7 g! R2 N同埋佢要出差 可能唔得閒 同更新中...

回復 22# baby123 的帖子

我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 13:28 發表   
. U4 k, @+ H% v/ U我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.
7 p$ x, l9 p4 b( f1 d9 s
' x; r( X; s  S. c9 ~' Y如果網絡計 呢間商店系全淘寶油亮絲襪中最好同埋系專門店9 x! W% m) c# ]$ r  q1 G9 ~+ E

9 [. ?! y! f! `+ X/ b' U你去淘寶搵倒油亮絲襪都系得一兩對系 仲要貨色一般 完全冇果種特別感
7 E6 y6 r4 ]& H; ?8 v1 w* t5 x
2 U, t' i0 {* n3 S因此呢間已經系最有信譽最好

回復 24# baby123 的帖子

係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.

俱地野正无正先∼∼∼不过我穿袜size比较大‘‘‘

TAO BAO OK1

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-29 16:29 發表   & j! B- I+ A) `
係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.
% _2 D* ^4 c4 `- C
' G3 I+ @; v  q' p
) h2 ?" Z- K, m! p小熙返梨了 你可以暢所欲言地買心頭好
9 t9 v& }: `0 D! A" J- Y- k1 g, N6 R7 j+ p0 B  w, G
出左唔少新貨

謝謝分享 !~!!

謝謝好介紹

回復 28# baby123 的帖子

可惜我唔識用淘寶網呢? 我現在要研究下點搞先. 係呢, 姐姐你會唔會買呀, 不如搭單幫我買埋可以嗎?

唔知佢地有冇比較大既size呢。

好,真的值得試試
$ b# @+ }8 {5 B; ~* A% o$ L( X0 Mshvejve0 Z1 a2 n3 s/ ]5 m6 I
jsbekbsake
# N( o  a3 j+ H4 Qkshebksbe7 N- e- p+ U. l( O  c! ]
kshebksbe
& s: c  S. t# z7 T( I7 _0 b$ Rklsnebbks
' S1 ?7 B+ j- X" eklsnebbks

可惜我冇咩收貨辦法

呢間野都真係幾多閃亮絲襪

引用:
原帖由 baby123 於 2010-11-24 12:23 發表   6 f! x  ^+ l. w! v7 u6 w
2 h/ V/ P( g, @" K& u
* L; R0 f* u* F- ^
當然啦 大陸女已經今時唔同往日
8 d8 a8 d* Y" k' D# S0 U* ]1 R
: s$ O- N: i8 {  ~* Q" k5 g如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍 + c" }$ I; v1 K  D: d+ E# o( S
十九其居都系美女
- C( N2 s% C' A4 Z# S但係好鐘意著劣質絲襪底褲

謝謝推介,好像真的很不錯呢

他的價格不是很便宜~* X, Z* B  Z3 `  _2 E( c" |4 O
他出口澳洲的款式就是在香港屈臣氏有賣的VOODOO牌~
9 i$ \. [4 x7 m$ ~MIDORI在台灣露天有賣這類的襪子喔~
5 a# @- ^5 N4 y有興趣可以上露天看看喔~~
2 n% w+ z5 h% C" Z& m  T2 h! e) D+ i% k6 ]7 N3 Z2 W) T
http://class.ruten.com.tw/user/index00.php?s=cdsm_midori