嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   7 S7 l% G4 E+ _4 x, |
D胸圍可唔可以試戴?
( e  Y- _0 f/ r0 L/ c" e

! R5 n9 C% X% O- W$ H) |7 l0 G呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?4 G: H+ ?2 j+ U8 R8 b
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
/ N# X2 j1 }5 R1 m  d2 ~
/ F9 b( D& ^( U& \
/ ]' T* n- p5 s7 U- l" K3 W  V# s呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?, Z; H+ Z( x7 Z, W2 F/ I
5 H$ y: ~2 j* {; B5 Q) V; e! N# e$ A8 W" T$ n& ]( M* {
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
6 M) N% D) x1 F& W$ }& v* k" j% n8 P, V$ w4 S: k1 `$ {
但始終都係有少少驚呢家野
4 Y( _% }2 R. ?! N: B' ?' K我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
) X$ A) m: b- e! P聽落幾正. O/ j) Q$ U" e# e0 Q7 Q' \$ e6 n
" ]0 w. {+ H1 l6 |. s3 n
但始終都係有少少驚呢家野
: V& d4 R: S$ ~- \4 ^1 q我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
4 B- [  p& J; l3 j" \
) ?. U1 S6 k8 j7 f3 p3 S
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??8 C% L4 [- s+ G# V' s
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
" W* l+ Y1 W- T: t7 h我比較肥既,佢會唔會打個突架??
( O  K8 ]+ }  t5 W# ?" i我自用架
# |) ]/ M; V) S/ R, A3 K9 U
! L' c4 V- n7 Q. E1 T2 F" A! o2 \ 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
5 ^* O5 N; v# P! x! z& @8 }, ^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
6 J4 }+ o+ Q# `6 j' m; d5 T  K4 N, t9 @7 Q; m  _
9 j  h6 ^# [6 L
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!! o' O7 `! u! d' D; q8 g" q
# \+ }# K/ h* |4 l
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?* y2 c( X8 r" I4 X6 t
仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   + \6 ]# r5 G6 Y6 K- y+ s5 S
; W' Y5 _# m' u
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
+ U* b0 o' U7 S; L仲有,有問佢營業時間?thx
9 Y8 A. Y! N  f( K2 A
朝11晚11! 我去過三次! . y  t( R; G# q( T1 @; M  u! `
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
6 ~( x4 B, {0 b4 w7 r% Y. O第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!. ~% y0 {8 N5 Q& A
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!
6 T4 I, F% e) K- e5 @3 G那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!% s6 s8 X& N$ h( |% S7 E

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
' S8 Q' y/ d; N! I2 U5 |# M見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
2 g6 ^4 T2 E# Z3 w9 Z. Q( D

) b; O- A- i6 ]' v" w8 w& `49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   ; V9 @; |+ v( J& a/ A  p3 Q# X
: Z7 ?' f8 H9 ?5 C1 f6 U1 y
# Y; |8 A5 c% J. {2 R2 N3 y$ u( `
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?$ l- Y' Q" r* L0 V6 k+ J( l
& C$ _! H' ~+ Y+ a8 H
+ L3 j6 n- S0 o' f# e; F# i
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??1 Y8 H# C) `9 q' O! `( z; z7 ^
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
6 G. n, ?" S- i我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
& u9 m' V( m% ~" U5 @: ^: T6 m* @: V7 ]3 N. S. q! r# T( ^

* y- c4 Y' E8 I3 t0 O1 p
& a% b  r- f- S# Z4 X" X/ |& e& [3 L6 R3 [8 c
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
, j8 z% u+ C0 J, o; R
0 E1 n- k$ ]' M& j# n0 F1 y' l, X3 U/ B
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
& g8 @, }' C- T  ^+ j( K我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
; b: `* P. e3 c  B我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
& d8 T7 d9 i: G$ c. l/ }) c( q: A8 Q! r

& O0 o5 v# I/ U! f% v
7 T' e$ T0 s. K$ F6 G3 C3 b0 w& I" e
6 ^* P! j) @$ A4 q萬分感謝...
3 c  O" R5 E/ b. I6 r" `
+ V/ y) s5 \2 w- M; @1 k  J' G3 L
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
3 l3 b* X8 E  A1 f" X4 D: v0 d咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
7 _9 z( j2 W) g1 J) L, H. J

9 d6 U; j% _* U返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
' P. H8 H6 U1 I0 C3 r已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
; `/ ~  \3 u! h! B* t( M% X
4 n- `5 L4 j2 A, v# M) \" g* z你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!% c- d) s( o1 s0 H* n1 ~

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, 1 a; z  |1 b/ T" W8 W& a
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 * ^2 R2 V3 a; K- x' t

" v3 @, |1 w7 T$ [[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
7 O5 V6 {5 d% D- q7 P# v小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
( [$ j5 x% i1 S2 I9 s小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
- F8 r0 S0 Z0 i# O0 k

5 I6 V1 f- Q" t7 A$ |: z" C0 i下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!1 q/ Q3 o* r4 e1 v" U6 b! y

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   : K$ l( u( m; A+ y8 K) b

, i9 Q6 x$ T& U4 F
: b+ j2 z. H* L+ `  W. ^4 N下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!9 e- G3 L6 U  i5 N) N4 o
4 l  m  m5 U6 G# J% vceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便

最近訪問的版塊