嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

筲箕灣買的nubra

筲箕灣買的nubra

首先要多謝iamonheel 的分享, 見此帖->http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=15335&extra=page%3D14 c! J* Y" c. ]- X
見$30 個nubra 真係好平, 所以今日特登走去買個, 本來諗住買b cup 既, 但見佢都幾薄下, 所以買個a 先, 返到屋企試過, 都比想像中厚小小, 好過花園街果d, 但要真正谷胸相信都要買多個先夠, 俾d 相各位睇下先) G8 z3 b5 [! @4 x
: o4 J" M: B# V7 q; p3 N
包裝+ v- }2 c0 E* f/ f7 o5 t

% _% e$ W0 o2 X. [0 S% [! j3 J1 o1 J
實物
: z: o9 t; K- E0 A. ?# U8 H
0 L7 w! V& f- E. `
' F8 E- j  M1 |/ V試戴
( y% y( c) j" e1 Z" ~% _) H
$ }! S: }; O5 X7 M) A$ o: ^& p- L* j( y) V9 a/ ^/ x
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
薄版嗎?& G1 v0 M, }( P- t" T$ D4 f3 X
因為nude bra有分薄同厚0 J) d- p; R/ o; i. W
厚的會比較適合cd
' }+ s, g0 d( T" c  B  E呢隻我未見過@@
: Y4 ^$ o1 t( s+ L' Y2 u我賣開都係free bra
  t! @6 Q" |3 c& {4 `" v* q唔怪得之價錢有差異# I0 c0 d1 ~/ T* f0 d" F4 f: J, @
嚇得我

一個唔夠就兩個囉 , 再唔係就 mix and match, 唔同size 唔同 牌子 塌埋又得, 得咗
: w, Q0 u- E) L: {: m7 V呢啲係消耗品嚟, 會爛會斷扣, 買定 2-3 隻擺係屋企囉 - c" F) E$ E2 m/ ]2 g# g: f
0 k6 A- K4 g9 Z. n6 Q% T
想問吓黏性夠唔夠, 同中間個扣穩唔穩陣, 試過有啲會斷.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-8-28 10:35 發表   ! O1 Z6 W  _: M
一個唔夠就兩個囉 , 再唔係就 mix and match, 唔同size 唔同 牌子 塌埋又得, 得咗
, }1 b$ w( C: j; \, y( G呢啲係消耗品嚟, 會爛會斷扣, 買定 2-3 隻擺係屋企囉 6 N& V& T, ]/ e9 e
& V: v$ W& B; W: N& o$ ?9 o% d6 o0 j
想問吓黏性夠唔夠, 同 ...
9 u- f7 [+ i) f/ B$ l) x5 V
所有NUBRA都系消耗品(我個人覺得)

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-8-28 10:35 發表   2 J6 Q3 h5 f& V2 {# C
! T5 E( Q( B% [& X$ O- ^) l呢啲係消耗品嚟, 會爛會斷扣, 買定 2-3 隻擺係屋企囉 1 H' z2 r& V0 A# n) V& ]; \
' Y5 R0 q7 v* U: f1 Y5 R$ _
想問吓黏性夠唔夠, 同 ...
, M+ [! h  U* Q9 Q0 z, V+ n! o1 S5 T$ U黏性好夠, 個扣尚算穩陣, 雖然唔夠厚, 但咁既價錢我覺得買2-3個痴埋當厚用都ok, 可惜又要搵日得閒先可以再去買

我都想買番個試下....* c2 {' |8 F/ o  r+ e
謝謝你的分享~

小妹都係用開free bra, 不過$30真係好底呢~

睇0黎都係要的起心肝快d手落SKW買先得! 否則買晒咪弊!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

A,b,c cup邊隻最厚?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 20:28 發表   
0 M/ v( R6 @; H 睇0黎都係要的起心肝快d手落SKW買先得! 否則買晒咪弊!!!
. h* ~& C% }4 H+ Q
5 [" k, C$ p5 K" t

6 B+ r+ q3 |5 |# E8 G1 ]喂,朋友
* C" z' F2 h3 ?* Z' o搭單買埋.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 16:29 發表   # g$ n/ }5 a# G% s0 G6 {6 X4 ^- N
. T$ J2 e: P- \  d0 l

* O- H* X0 }2 F. S0 ?& Y
( l0 w, u1 P4 M; t: j% m/ r喂,朋友  k  L/ J; M5 u7 E" u
搭單買埋.....
. Y+ n/ h1 z' y* c) _# B( H5 _( _7 ^$ X$ I5 W
車! 你唔早嚮! 直接打電話比我麻! 咁我下禮拜幫你去睇下仲有冇啦! 0拿! 盡人事Ga咋! 因為果次去到都見佢唔係剩返好多個!
6 W/ K6 j. _/ W, m& t2 }/ y

我響香港都想買呀..

引用:
原帖由 kammykk 於 2010-9-4 03:19 發表   : \& r9 G7 ^9 `% B1 s. S  k) D4 W+ C
我響香港都想買呀..
6 M6 F! Y0 H) X' [: S, Y' L; L

; w, s' |) f! M. W- `0 l8 a+ U2 M9 w# WHe..He..好姊妹你注定要買貴貨了!^^ 其實UK果邊賣得貴唔貴啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-4 02:53 發表   
3 m2 G# l1 o! R* E/ r
8 z+ Q" w0 \! G6 p! g5 ~$ |. S6 K  U% y7 |' ^! `" c9 y
車! 你唔早嚮! 直接打電話比我麻! 咁我下禮拜幫你去睇下仲有冇啦! 0拿! 盡人事Ga咋! 因為果次去到都見佢唔係剩返好多個!% |! ]3 M' H3 f; `" c
5 ~2 a  ]3 R, d7 L
5 W/ P( a2 ^! H
0 d4 @& A# l& z4 _& g
以為你日日上黎丫嘛....
# u2 S  I+ B1 P如果買到幫我買幾個4 O( R: M* d( N* r- r/ }
再唔係打俾我.....

下星期要行一次啦

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-4 14:47 發表   ( C4 f& O% @* n7 g3 s! I6 g
下星期要行一次啦
9 D5 [3 C1 _+ n( i# D

$ Y" p6 Q# C: [& C0 \2 DMichelle你係咪同我鬥快呀! ^^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-4 15:55 發表   
8 J9 G$ U# j& Y
! z- }  O. W0 v, L- v$ {+ m) [% z9 r9 V3 l+ U8 E6 n
Michelle你係咪同我鬥快呀! ^^
1 v' q& b' S4 q+ i
小妹應該唔及姐姐快手, 因為最快都要周中至去

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-4 16:11 發表   4 j8 y. c- \$ n
( X7 }1 R+ y/ ]8 b; E
小妹應該唔及姐姐快手, 因為最快都要周中至去
6 U1 \, x+ o2 q: E1 }4 C5 f

5 O3 R3 ?  t0 N- P: x- n/ G4 ]哈哈! 講笑咋! 不過提醒各位姊妹們! 其實d質素係冇咁好ga! 都係心儀幫我買0既好好多!

引用:
原帖由 CECI 於 4/9/2010 14:21 發表   
1 {  A  Q* z2 U, o% f3 X  I+ J
0 r; _& o9 S2 g- e) z8 d& p+ K# \
He..He..好姊妹你注定要買貴貨了!^^ 其實UK果邊賣得貴唔貴啊!
, K0 |/ X* s' F) q/ Z代答, 見到大約5﹣6英鎊(最平), 質料稍好可能要十幾二十英鎊5 X: p5 L) b8 s$ _+ D& {
我手上的兩對, 一對4鎊, 一對5鎊(趁減價買的)

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 16:29 發表   
& h: ^) Z1 ^: M- @- R# y9 r6 z9 f: {1 A& h. H' T' R
7 |9 Q, _3 k( D2 n7 \

- ^4 H! N0 o7 o* \* C$ y9 g喂,朋友0 H1 p! O9 ?% T; s% y. y' ~6 h
搭單買埋.....
5 [- E1 O, M& B
$ }0 D- r5 I  f: q; e2 p" x: s
掂晒啦! 不過剩返全部都係C Cup! 所以幫你買左3C啊! 盛惠9草!