嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...2 d+ ^& b$ z, [+ |4 a# C
佢都講明唔可以用係敏感部位...4 d! q8 I% ], V; i/ V& I" P
但由於我天生多毛(頭髮除外 )0 R. H6 `: g' S8 d: b  I5 O# \
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用
1 C2 p" C. ]+ \* G. s一渣上去, 都覺有少少嗱架啦5 R% z6 U" b; L
我唔理... 幾分鐘後
( c4 s/ G8 s6 p" g3 Z$ s" s毛係甩o左好多
2 J2 e' @2 K8 d- Q2 Z6 G. m0 G但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 0 q1 ^+ a5 U  Y
仲要隱隱滲o左成日5 t6 r) g! G5 U3 b, |5 p* i! R
真係唔用m巾都唔掂,,,,$ t( I3 K+ p9 L8 |4 }0 f
3 R+ N5 r1 x* |, v, b6 y9 w& w
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

) \, U6 @/ G  ^止血未, 依家點, take care6 [  Q2 E: y- n9 @7 I
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方," x( }7 x" i4 A0 E, O1 a9 y
但好像對皮膚的刺激性很大.8 j1 _6 c/ z& ~0 v3 s4 Q7 N6 Q
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚./ r" K3 V# F+ K, N- n6 c/ a8 O
PS:我沒用過2 H- J. V0 o* w
/ y. Z' H  R3 Z" }
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

* ~+ j# p, Q: d) i1 f7 j$ ?5 _7 k- ?shinobu姐姐噴去patpat度
$ J  {1 n) [" x, p7 s  ~其實下體既毛真係唔適宜脫
1 A+ I/ E0 z% o因為出返的時候是很痛苦的(好吉)7 X% J$ `* V/ D5 ~0 B3 @
其實每個人敏感部份也有些分別3 i* d0 s1 T$ t1 Y
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
0 c" b0 R8 Q( o) u2 q9 I, q搽手就出事了2 ]. b) v  s! N- W5 m
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?  q% Z. X! R/ r7 \8 i5 c
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
: R) T4 Y" \( t$ E5 ]因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   - M" F7 l! w! t9 l1 k
看來這東西雖然有方便的地方,/ {0 M, R) e4 z4 [  d/ K
但好像對皮膚的刺激性很大.
- y" I' v. d  a如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
6 k) o1 M5 ^) O; YPS:我沒用過
( k, j# A7 l. D; D, Y; T
係大到, 如果留o左係指甲到..." _1 s* K' Y7 a/ N2 j( G3 t
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   - O7 |3 y4 a) w; w( G9 s
; o0 v0 s* I+ C6 `! Y
shinobu姐姐噴去patpat度 ; S7 ]3 g, o  N9 g: y( [7 z1 Y
其實下體既毛真係唔適宜脫
8 |2 J+ R' n: S4 g2 h  j. e0 r9 T2 o" o7 g因為出返的時候是很痛苦的(好吉)5 C) e: E: [1 p8 D$ e
其實每個人敏感部份也有些分別
# @4 d# J/ e0 t別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題5 k8 C0 |1 V1 ?' ^% k2 C$ M
搽手就出事了
5 R. t% j* D' [3 E& a% _" a$ V! z! |用脫毛機比較好吧
9 _% n3 Q/ b% }$ \  d係用手指渣上去
* \1 D, M7 a7 b2 v. z& e吉就唔係好吉
4 c* V  ~* A! G+ s但冇o左...著under時會好睇d,
+ q8 K8 M- J5 `# ~: l而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
) D4 V: L$ W& N7 L  m0 s; ]: X# ~姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?: O+ i' e9 |6 l) s$ O+ s
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
, P% w/ Q8 l0 x& M& s) t因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
) \6 D, P" q5 y, l% q3 M3 \
有心, 血已止..$ h8 C- U; t5 W7 S4 L9 n9 x
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)- `3 R: J% B( `" [- s
好痕
6 X" E4 c% q9 f( p; @0 H- t; m& H" p. }  n" Q/ i  ]' o
ps. 支野買o左我$8x 好貴: g6 h8 k$ M* u* c
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
( q% v- M1 m8 G# O5 \/ l3 O
" o, [: X7 O9 E- ?3 I% V  s9 t但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....9 q$ J& \; ?. B9 |1 ^/ Y

- y" @" K& ^- l! m, u' y2 P3 J[ 本帖最後由 shinobu 於 2010-8-29 23:40 編輯 ]

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
  k' ]+ r' `5 }9 E: O+ q% {
' \& A; A: k3 d係用手指渣上去 ! A8 \$ D( ?4 l% _
吉就唔係好吉
1 t  d$ f1 }; p但冇o左...著under時會好睇d, / r- c0 W, ~% v% R
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
3 W: N9 |. B7 W& K0 D生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
. }) T5 G8 e: ~" v5 H8 b: Q
( r  f. E) q( H2 g0 P: B9 v生返出來時好吉的吧~
8 F: c5 j% r7 L
咁又唔係太吉咋喎...; f: P" l, o& M6 [8 C
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
) J  B' W% b% k0 p8 F8 Y$ G+ x好恐怖咁喎....
& m% z! I( p3 p' |3 x$ \係超恐佈...

It's terrible!
$ c* m' v/ C6 a1 q" @- YBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   4 @) ~4 q# M2 ]5 K7 O; @
咁d Pat Pat毛點脫好
+ f8 Z! s* ^. G; A
- O" i, s3 U) k' W! w# c
用脫毛機吧

謝謝分享!!