嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...
$ x; ?' }3 w) N佢都講明唔可以用係敏感部位...; J4 x3 V6 Y, D9 V# p$ k' |
但由於我天生多毛(頭髮除外 )
7 ?- P& ^$ o9 N$ R後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用6 G/ E1 l0 {8 u$ r( o& {8 W
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦  q; n$ U# \3 H8 E. K) ^
我唔理... 幾分鐘後
. d( P( R! ?9 k9 c* y2 C" U3 s9 q毛係甩o左好多% H3 Z1 ]5 ^- a9 Z
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
- P5 `, @* ^8 z2 ?) V- j# ]! m5 P仲要隱隱滲o左成日
' T+ k/ [6 L! n6 x4 x6 r真係唔用m巾都唔掂,,,,7 t6 q, I2 l: \: }- a0 J
  {4 m" i3 |0 M+ V! i+ u6 T9 I" e
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

* A" ]4 A( y2 e/ y/ ]止血未, 依家點, take care
: n* L, Q6 I3 v2 O1 a! H
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,( L' [7 a! T: b4 i4 _$ l
但好像對皮膚的刺激性很大.
( W( j5 f9 Q& [5 I5 u8 u. p如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚., @. w* V0 {3 c/ u
PS:我沒用過4 U; M2 W1 `. \7 F4 `& S
5 i0 N+ t+ y) F
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

) N* y' W2 O# T1 t& \shinobu姐姐噴去patpat度 # i$ p9 y) `! d3 u- x* N  ^" L
其實下體既毛真係唔適宜脫
) U5 z2 Y5 O  U! n因為出返的時候是很痛苦的(好吉)$ D  M' L9 e# h) T8 N  f/ H
其實每個人敏感部份也有些分別1 }7 V1 b# [5 c
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
; p$ x- a9 Q( Q0 Q; e搽手就出事了2 e' |* K3 \0 `4 o' S
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?! h- |3 c; A7 R' I# {: E
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
% d  @# ~1 P( h9 \4 \: n" _$ ]% x9 J因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
- w- L. v% j  y( ^+ O6 X/ W看來這東西雖然有方便的地方,/ H1 D! k, u( s/ v; w' F- j# C$ W
但好像對皮膚的刺激性很大.
' W, a  v/ u8 L6 p6 \* ^如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.! ^* z) e. H3 l( L! k  r. c0 Q
PS:我沒用過
# i9 p$ o; W1 Y' x
係大到, 如果留o左係指甲到...0 _3 p6 j- J9 e8 A1 N
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   : W$ v7 m! L% `/ {1 a* D0 D( @

z# j% K' m* A5 x3 l+ f) gshinobu姐姐噴去patpat度
7 n6 D5 ~0 ^% g其實下體既毛真係唔適宜脫
* r" c- |* L$ r) K5 [- p1 {4 w因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
  r: h8 z) v9 Z" [+ |, f% c/ k其實每個人敏感部份也有些分別6 H0 |) O* _( s- c- _
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
( ~2 c# H- o; S& K搽手就出事了
/ P$ e) i! \, U用脫毛機比較好吧
' N+ H1 \' Q1 P! x* j' R6 k- Q係用手指渣上去
& U7 _- Z! W, Q) `  C吉就唔係好吉 6 P# _* U( m* N& I( p
但冇o左...著under時會好睇d, 5 P/ `5 r+ w/ v: k6 q
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   ) R4 {$ L- A7 j  D6 I7 m. h
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?3 v" M) Y- ^$ B# w, u
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
5 T/ a7 u/ |, P2 d因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
0 K% u, ^; G- D# Y
有心, 血已止..
. _/ n% _# D. F但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
" `* j' f* d- v' w9 A好痕
# }6 n1 [8 ~+ [4 f/ F# L) \* _3 m2 b+ G( U9 p4 Z
ps. 支野買o左我$8x 好貴1 M! [. q$ M, V& \# s
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
1 y& e% Z/ k5 E; [3 \
$ P  V3 X8 J6 F但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
! P4 g+ @, ~7 e, O) j0 R* }: V) s+ f5 D* T# R( d7 h

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
" o3 J) I% n8 g
7 ?( ~+ C, ]4 d7 D: [+ I係用手指渣上去 ( U$ W9 Q+ s- ^$ G* \" N2 ?( B0 D
吉就唔係好吉   T% {8 z) K( C; Y8 {$ [
但冇o左...著under時會好睇d,
5 K; d, Z" w1 _& \; m  @而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
5 `& B6 X/ N# K( u3 k9 v8 I生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   & w7 I! W1 |# r! o, G1 _

; b! U7 u  {" R7 ]生返出來時好吉的吧~
) E. b* J& }7 L' H, n. W/ X咁又唔係太吉咋喎...
" ], y' T6 ?0 |) Y; `我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
) G0 J- C* ~8 ^  q1 M6 h3 V好恐怖咁喎....
6 c( e% f$ Z% _  _+ f6 d: G5 c/ N8 n係超恐佈...

It's terrible!8 h6 D+ n# @& X2 B- V5 Y  o  J( w5 K
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   
3 Y4 U6 i' _/ ~  s5 q咁d Pat Pat毛點脫好
8 Y9 K9 m: U) ~2 J7 t

: h+ e. }: e( C用脫毛機吧

謝謝分享!!