嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀+ H1 c* s& ]9 l
& a- d! B2 S  P# v
不過會唔會book唔到房?6 O, p# |; U" B+ h4 L9 p0 m. Q% ~* l

& R) f+ w6 e! H' f- v, Y: s又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
* l! F9 i* u- ^& l- e/ U5 v3 M9 i# v) h; E
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
/ G0 g- M" V& U/ g歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
9 u$ ~+ x' \7 \1 O  B) u( k5 n0 y7 x# D黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
) o; G8 O6 X9 i, P貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   
8 \3 U% ~2 Y4 p原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
5 C. E7 p" V4 Y  h2 C( q. F
$ W1 O, z$ `* l0 F, q午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
7 l$ B5 n5 y9 ~; q4 O3 N  x歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
. ?# S+ `' R& ~
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
0 o1 H4 n! L1 g+ F2 m/ V, _不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
+ \8 ]& [6 N0 c- `2 b9 ~# K! Z& _  X7 d* i7 b7 N
係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...
! S/ N0 ~" s' L! N% A( Y最緊要平d ma~
( H$ W# g' l2 Q- R9 Y( H
4 v9 K, k# k* h! d8 y4 x% `出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講
. v9 m3 Y2 E/ ]& D
% E& M+ m3 p/ g, B% r# O$ d好遠! e* ?+ s# C6 _

7 C3 {& o4 I# b! ?( R+ r我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~! ]9 F$ k/ G8 u' R2 \
但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ ! t; L) s3 `5 A; V' A- C, x' c4 K
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀6 [0 C# D2 b: W% {) @( _6 O" Z+ k
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
+ ?. O/ ?$ ?7 p0 s我都想黎呀 幾時開PM我呀, s7 j6 t  B* i
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
! s( R7 m9 N2 \0 H8 G& n

; x8 ~; f2 T2 cBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
- e  x4 o7 x. s" L/ I! G4 I7 r4 D! V" g

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   
5 N. Z) F# m6 }1 W. Q
0 N9 j# Q( T! Z7 ~: c5 f( I. T* {* k( Y
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
0 L! A) C2 V3 P& k* k( ^% O
5 H* z# t! P8 j+ R7 w  U" V1 m3 |8 G4 t* ^* J
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
% K5 ?- u5 m/ X: b" u( ]& I2 q你想幾時先
: _$ n) p3 R% d1 Z1 ]

0 d% X! T& l. g/ @我就想29號晚或者30號
, Y4 _2 A9 m) d3 r
8 e$ @; t8 n/ f# j; G  ^0 |* a唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
7 F+ H, w2 Q. D2 r6 \7 eis it possible 27/28?
# F9 S; |. h, M, G' Y

. n# m  ?; F. H如果可以我想28號7 ^% a6 K$ {  W7 G9 f2 G. \5 p

# M) N) _/ r  D  o4 t那天我可以化好妝出現