嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
3 g2 W/ R1 E8 h9 `
: B. H2 m  S- G% B0 S7 S$ i& e你女朋友做咩會咁著既?同你玩?; O( c4 I- g$ z5 C/ E$ k- c9 G" Z
# T5 \) f3 u/ U( J& N7 V
而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋
$ w, D, N! ?6 a4 D7 O% R  |但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 + b( V5 V) U! T- W/ ~% Y" b- U
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚; O4 [, f1 |2 a- n4 ]* p

7 ^$ }( W' U$ {8 ?  x( }; ]你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
- u, n& X9 R; r4 E
# u7 V" f; D% u" b/ U* [! H而又點解會令轉身既
! `; {" I: W  U- U1 ]+ k玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影( [$ l0 y7 I( @5 j! ?4 R4 \! E

5 E0 J: Z* T. `+ B1 I我硬食咗好多鞭先有呢張相架! x9 B  a0 J4 k+ k) g. d5 C
8 F& w" L" O9 F; O- O+ n8 i

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表
( _+ W* _& E6 A6 V1 F5 W- Q我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
7 U9 D4 i0 f, g) z% W
其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
, C3 Z& |1 I1 g7 }7 m% |# ?我鐘意漆皮鞋~
! [* Z! O- A2 I1 [$ K) W# G1 J8 _
8 ]3 P* Y* j, V) [
2 R  ?. H5 Z# W1 L, i0 |3 O7 Z" t7 G( t. l
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!
. |2 U/ ^1 |+ ?5 h- j1 L) ^全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
% G. G: {' s0 _鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
; E5 K; x" Y$ \
( ~$ h) W0 Q& x  E2 Z2 A你女朋友做咩會咁著既?同你玩?: D7 ?8 t+ F6 {/ ?- ?. K" @% t

+ p  x: y8 X1 W. e而又點解會令轉身既
2 d9 D2 @) t0 @8 m( G
% K: b- F9 K0 `! ]反光同緊身簡直冇得頂呀!! ) i0 x- I4 B1 o5 L' J' |9 J* ~

* r  o; J2 \$ s' {
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 : Y3 b6 B' {! s: p4 o

+ p; @/ ^0 X% l0 [. B) Y玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
- P' k2 G6 x6 e* K: a. o% f2 j
2 ^5 |& p) Y9 `* p我硬食咗好多鞭先有呢張相架
2 w5 s5 T; h" C

* U% E' a* k- d7 K, {樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
& R- \+ D/ F5 p  K6 I) [# v你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..