嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171
' Y6 A, q6 P( l) i0 J) ?4 h我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T
1 s4 E; B. S  c7 y) G8 x都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓
! i2 V4 s" j6 y8 ^+長髮
$ T4 C: _; x( @, u4 l) ]2 [/ h+瘦人
; c2 Y7 I! v* O所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................* P! S/ ?0 l8 R; i: u7 ^. o5 l
有冇人可以比果10CM我><
- {" G7 E+ \. b, f. F. v9 l, Q2 I出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   
" e- A2 m0 m+ Y3 \% N) @/ j180
5 e2 U& \- g5 E( S' V8 i# `不過高過我的女仔大有人在; K6 G9 Z( ?. u5 K, T. `
有次有一個高我成個頭(同一升降機內)7 m  y5 O, F# r) `5 U" W% `' j
令我有點自尊心大減
+ }" p* ?3 [2 O/ u' f; X
我見過你
: r. t8 L: P' m, c但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   
8 k1 j  X  B% @  q, }, \我得160- -我不知幾想有170................................, H" `' ~) @4 G# ^8 {
有冇人可以比果10CM我><
5 r2 |3 P* V' `7 T2 C% Y出街同高度有咩關係= =
% S  {& u* Z, N/ j1 c. f同感~6 y4 y6 h2 ]- \+ O, A$ z
我都係160左右
0 }, M1 V5 Y) v4 F6 F勁想高多10CM
2 M/ `4 n, |) E3 ]* I% @大把女仔都170啦
. O. T, f' I& ?3 y6 s4 @不過出街同高度真係唔覺有乜關係- l  `" J" Z9 W( t6 }% t# v8 ^
唔通D女仔170UP全部唔出得街?) K1 D7 t7 x2 [1 m" _& [1 j
' [1 C: R; u0 m4 h! \- W
丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   
6 O' d/ ]- y+ a8 a. A( A6 f/ |0 W9 U+ S
同感~
: ?) o4 A* S. Q* o5 e" `我都係160左右
& l* s3 C# ^5 f! a8 S勁想高多10CM
# n2 g& S$ ^0 v1 O( Z大把女仔都170啦
0 J& M5 S1 m/ V0 P! B3 ~7 H不過出街同高度真係唔覺有乜關係
) S# G/ v, W, n. ~' @, E* w唔通D女仔170UP全部唔出得街?
2 T, }' V& G$ z1 `2 g
! E/ h( a2 E# `% C; K; J# S丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
; d4 h( Y. O8 Y- e
咁我159囉~嗚~:(
% N" M" u$ Q$ [- {6 _明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!. V3 ^$ E8 D: q7 M# U8 F* `
著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   
3 l  y( Q5 a8 \3 C2 h
7 ?( v0 N* S9 V6 [, t$ r咁我159囉~嗚~:(- D9 x  c; G) ~, m0 S+ a9 O
明明就有160~
! p/ S+ S  |, A5 ?# J/ [% _* j
比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
6 [; S9 E$ \) i+ V丫桂一定冇160~!!0 h8 {7 u' u4 V' C/ C' F
著左高跟鞋就有~!
: w3 u* j) H/ ^3 J* T! A: \8 X
yeah~
2 s3 r* l5 _8 W' w6 J6 p. Xgive me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(
* o4 o5 }  `/ ^; C& l6 D- f有肌肉 :(6 E1 \5 D# j7 l1 P/ U% P+ F! r6 E

8 U  D2 J4 s) r/ Y想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   . S1 h' s: M6 l0 n$ {; B+ U; @
丫桂一定冇160~!!7 X7 M- P# t* o% B0 r
著左高跟鞋就有~!
9 d8 H" f1 |. n2 V5 d8 b
我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   + N! z7 s, h4 ^  |

7 K. {: O+ W  w! v( D/ C8 m比盡你153左右
, r& a% T1 v4 A, O* A我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!