嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

透過Cosplay CD??

透過Cosplay CD??

唔知有冇人咁做- Q9 [$ _' n: q: h+ q; Q, c5 W: k5 n
你地有咩途徑呢??/ c( N) C, F  D# ?

, `9 U( w- |6 S3 _8 V  n! Bps: 見到d日本和服好靚
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有就一定有~
/ I* n0 ^4 W6 e  t& X/ @) I3 K不過穿和服不等於Cosplay

回復 2# Shurato 的帖子

有d角色係和服je..

我便是Cosplay去CD
4 W8 W7 g* k( {( M) d# F/ C' J& p和服很好啊!

回復 4# oenothera 的帖子

你係自己一個COSPLAY定跟團??
  C: Q9 Y' G7 O你有咩途徑可以咁樣做...( k3 r2 N+ ?" N+ s! O/ t
想CD而CROSS會唔會俾人圍攻..

要識人先得...自己一個Cosplay好怪...

透過Cosplay CD又或者想CD去透過Cosplay其實都係一樣0者!   C8 V$ g/ D5 S9 H1 D( T1 `( p5 O
放鬆些吧! 想CD便CD吧! 不綸做什麼名目還是Cross Dress! 不是嗎?
& C2 J1 |& X# D; ^1 I( g
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實自己一個都唔駛怕, 緊要的是真是喜歡個角色

引用:
原帖由 Shurato 於 2010-10-13 13:00 發表   : {7 H# ^3 A5 m8 m0 j8 V1 Z0 {5 c
其實自己一個都唔駛怕, 緊要的是真是喜歡個角色
6 P1 r9 i. ?' F; w8 W7 S
你有冇呢d經驗..

引用:
原帖由 city 於 2010-10-14 14:35 發表   " `& L8 O! L" v3 |6 D& f+ q6 u0 G

/ z6 _# h/ t$ t0 x你有冇呢d經驗..
& Q4 a  U- z+ M; L8 w, M' D因為本身cosplay開, 很多時都是一個人, 習慣了便沒覺得什麼: s& p3 v# V: A! u  o6 w$ p1 {
如果不習慣的話找朋友(不一定cosplay)陪伴吧

買左套akb咁耐今日終於私影cos左了1 b$ l+ X; G* S  o+ d1 Q; H
我有d想試下一出cos, i2 G: n* c4 W" E9 P. S
不過睇返自己都係著lolita好睇d

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-17 03:49 發表   
" Q% U- S/ C0 F1 |$ _買左套akb咁耐今日終於私影cos左了
' Z; J! r9 S$ c& \0 ?我有d想試下一出cos' O. {4 A8 {# \2 C( \
不過睇返自己都係著lolita好睇d
; }$ S5 w( }, ?5 h8 f3 M1 l
akb48??

cosplay ~6 O  w# b# B5 h7 H5 T2 C
& g9 u( u2 m: ^8 l
跟團好d @_@
! X% o( K6 h+ g- I7 a7 N* h
) O3 g6 ^% D: f7 S6 A4 \. O多d 開心d ~
- e0 L8 e% s- Y7 w/ q4 w8 T# I+ h9 c& \. C
自己一個 ~ 你去活動地方 都會見到堆一堆人~
  T% r7 R* ^& B+ t4 |4 n旦自己得一個 . !!

想知大家有咩方法入到呢d團& v+ R* s# L" h3 v
對lolita都有interest...

引用:
原帖由 lovelyceci 於 2010-10-18 01:53 發表   
% F" C3 q/ n( Q# P' G% T
3 W" K9 l7 Y2 k% makb48??
+ x) l  m, E# i; Z9 L
係阿~
; L0 v1 ~. Q! @5 K1 y; L' X! a頭像果套

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-10-18 08:18 發表   3 f, }, X' X# M' G
cosplay ~8 p$ Q, p# [& V* a0 ?% y$ x4 d

# [1 i. L+ O: T4 r跟團好d @_@
+ f, ^, o  R- o  B) w/ `" b9 b4 p
多d 開心d ~: j8 D4 r/ u( s# u4 M/ n
2 D) c: R! ~9 ]! o. F- `
自己一個 ~ 你去活動地方 都會見到堆一堆人~
1 j5 W7 f, w; {- S/ P旦自己得一個 . !!
; M3 t& u0 Q) i# ?
入團好難呢
$ T$ f. i+ K' v7 U, \& Z5 u- v6 P8 Z' b無乜團歡迎cd吧?, _) m+ y* H  |4 _
自組一個cd團又有點兒那個.........

引用:
原帖由 city 於 2010-10-18 10:31 發表   ; w) ]+ r8 i, c% L) _: N( L/ C2 |
想知大家有咩方法入到呢d團, i) S( W8 C+ q% X/ b) T; ~( s0 E! N1 d
對lolita都有interest...
7 ], t9 v! d! x( Z7 P) F% ?
lolita本身興趣不大& C0 f7 j& Y% p1 q
但又著lolita先好睇~,~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-18 11:04 發表   
& U0 @; b1 J, W" f0 S6 e' N
: X' s1 v9 f8 j- k" i: q入團好難呢$ |8 j$ ?( S  x. G" V6 Z6 I6 }
無乜團歡迎cd吧?4 Q# F* V! U# e6 v  j; ^+ w. j  {. b
自組一個cd團又有點兒那個.........
8 F7 P) X7 `7 T
1 y9 M! u+ s. W5 h咁你私影係自己一個定點

引用:
原帖由 city 於 2010-10-18 11:57 發表     T* |; z+ _* h8 @$ d: {5 ?

7 o0 |4 V: Q# O6 X! E6 H' o& N
$ K$ R+ o" V% S3 \咁你私影係自己一個定點
. R' z" p3 [0 F" h
同另一個cd去影咋

Cosplay我未試過,但我平時在家中就一定會穿女裝