嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

透過Cosplay CD??

透過Cosplay CD??

唔知有冇人咁做
+ X' X6 I- r, W% }3 [1 D1 i; _你地有咩途徑呢??% E- k  w7 m. K: c3 g/ j2 A

8 D0 H& N" p9 b) U  d# E+ O% i2 {ps: 見到d日本和服好靚
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有就一定有~  t7 X# T8 S+ F, T7 y
不過穿和服不等於Cosplay

回復 2# Shurato 的帖子

有d角色係和服je..

我便是Cosplay去CD
/ `2 i+ @8 D3 J" t0 `, B和服很好啊!

回復 4# oenothera 的帖子

你係自己一個COSPLAY定跟團??
. D/ g2 w$ x. b- f% i! p你有咩途徑可以咁樣做...+ ~( X; @, g: X) d5 T
想CD而CROSS會唔會俾人圍攻..

要識人先得...自己一個Cosplay好怪...

透過Cosplay CD又或者想CD去透過Cosplay其實都係一樣0者!
  I0 f  u+ v4 v" K) y放鬆些吧! 想CD便CD吧! 不綸做什麼名目還是Cross Dress! 不是嗎?
0 C6 I# k! H  L+ z/ e3 n
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實自己一個都唔駛怕, 緊要的是真是喜歡個角色

引用:
原帖由 Shurato 於 2010-10-13 13:00 發表   
3 W+ l. {8 [3 t8 I其實自己一個都唔駛怕, 緊要的是真是喜歡個角色
- ]3 A1 K: |* s2 x% f2 ^% P
你有冇呢d經驗..

引用:
原帖由 city 於 2010-10-14 14:35 發表   8 |! _5 J8 H' r- D" u# \8 X$ q8 K$ q" M1 z

2 b$ p; W+ K# \- v你有冇呢d經驗..
5 l4 G3 m$ s. ]5 s因為本身cosplay開, 很多時都是一個人, 習慣了便沒覺得什麼
! s8 E7 ]( n5 M3 G如果不習慣的話找朋友(不一定cosplay)陪伴吧

買左套akb咁耐今日終於私影cos左了# A: |) Z5 T- M! e4 f1 T3 V
我有d想試下一出cos0 k5 J6 L8 @1 D* j
不過睇返自己都係著lolita好睇d

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-17 03:49 發表   
2 t. [6 t8 j, h9 M9 s5 P買左套akb咁耐今日終於私影cos左了/ F+ \5 V, C0 S
我有d想試下一出cos
. c1 @1 y; @  a3 Q) \; z不過睇返自己都係著lolita好睇d
6 x4 c7 v5 s* g' Eakb48??

cosplay ~. \6 [' _, R, [1 e5 X* z* \, D3 O) l

. }7 h! [% y0 o! `- f4 {6 P跟團好d @_@! T$ _  J3 T8 r
3 _- ~7 [  |* H- Y& o  Y2 q1 [
多d 開心d ~
/ K# X; J" u$ r: c' r2 Z% ~, L/ K& H3 ?+ ]0 F: s3 B
自己一個 ~ 你去活動地方 都會見到堆一堆人~
: \: R* |7 b; |" v9 N旦自己得一個 . !!

想知大家有咩方法入到呢d團' p9 P/ j# ^: ^' G( M! {  q( ]
對lolita都有interest...

引用:
原帖由 lovelyceci 於 2010-10-18 01:53 發表   
3 ?( o3 L# y5 k& p( ]2 G0 X2 h) d  m. ]* c5 I7 @
akb48??
1 ]) f) E6 O% @( w& w- R' T係阿~
5 S$ i2 [$ u8 B0 {2 B. F' T頭像果套

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-10-18 08:18 發表   
1 C, t0 D* P1 G( `  B9 \# |cosplay ~. E7 H; E6 [( I6 _6 ^/ z* ^# s
4 L7 i; |) J. |& F
跟團好d @_@- {/ h! z2 ]8 A

7 D; S, O. L& e, ~+ N多d 開心d ~, K! z; b- l- k( w2 g
. v( d& u( T% A+ ?  D+ E/ S
自己一個 ~ 你去活動地方 都會見到堆一堆人~4 m9 d* n6 B+ c
旦自己得一個 . !!
5 Y2 w( D: w8 u- {% j
入團好難呢
9 f8 T1 N, o) @  X1 v( D# D無乜團歡迎cd吧?4 C& j- z; r, {( ]* h5 X4 e% ?
自組一個cd團又有點兒那個.........

引用:
原帖由 city 於 2010-10-18 10:31 發表   
7 [. J. t( _, m1 Z6 K( w+ ^想知大家有咩方法入到呢d團
6 P6 S. k- t2 V& _) r: o對lolita都有interest...
" Z8 e/ J9 Z# I) s* Xlolita本身興趣不大/ x' B6 d! |  j
但又著lolita先好睇~,~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-18 11:04 發表   
; R. p8 F' N1 v5 P, j1 l) v+ P* i' F+ z
入團好難呢# ^8 O/ s: U/ ?. f
無乜團歡迎cd吧?, m  ~  M. h  g6 {$ [
自組一個cd團又有點兒那個.........
7 h5 M7 t; ]0 [
1 i. ]5 F8 I# ~( O$ i/ S
咁你私影係自己一個定點

引用:
原帖由 city 於 2010-10-18 11:57 發表   
( \5 J* `' R( Q4 e0 _2 F/ G* j! I

% A" l* g! r7 G- w咁你私影係自己一個定點
$ `  Y7 J0 e$ u* u同另一個cd去影咋

Cosplay我未試過,但我平時在家中就一定會穿女裝