嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
) N) I+ u& f6 |- e! @冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
+ e$ }+ v6 H6 {) S# R# y+ S4 k/ w' o, l, [! n
- ~6 H& ]" p  F/ B. m; W
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!: a- H/ Q# X" r, z
' O( ~9 g$ M' e8 {5 C: G4 O  f
* X; }4 }7 j' f* N: O! a

+ d+ X! m3 n1 w' B6 `如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   * V) L/ x7 Y0 H2 N2 q. k* v, F7 C" R( |

7 `4 v* b& I, v, j: b" B2 e' u
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
0 B" j0 h) G9 a: M8 [
+ _: B) q  s2 Q& y+ n. ]
有車都好遠
7 w/ s0 I9 r, g6 ]不過你講得對 只要有大碼
; o& s/ b; x; L& d遠D貴D都冇問題& y5 i0 e* o# k/ M
有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   : N: |- W. g1 M* a# U5 W3 g$ M6 l2 i( N
6 p4 `: m+ J* }, d% ^) [
有車都好遠7 t+ a/ y( Q8 ~) L; {- |% {  @
不過你講得對 只要有大碼
' p/ K3 k/ a/ g) Z  s遠D貴D都冇問題" ^: s7 Y, |  A7 K% z6 v- {& j
有時間真的要去看看
: C4 K3 D$ O- X7 L$ F# L- l
; y9 Z& [% S- ?+ p
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
* i. W+ x6 p+ c! ?) |d鞋貴唔貴?
# J: _5 w% k& d2 F
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci+ c. d2 C/ b8 V' M4 H7 V: e
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
0 m' z; J$ \1 m5 C) e5 _Really thanks for giving us so many useful information Ceci
, |4 D' Z& j2 J3 RI will check it out when I m free this weekend
8 E8 I9 w6 a6 p5 e& w& }2 d) U% ^0 P* k
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!3 @9 }! x. y# j, f6 W! g
: Z+ J+ I. y. C" P! B/ g& ]3 U: h- C4 \
Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
) y+ [1 W6 Y: I--------------
9 T& E4 _5 L' q  Z8 t# awhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
% d5 g; z# m3 U* Q# A2 \2 B0 r; |
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
, ^* p) q. I* [/ J, d
' b9 ~+ m+ m6 L2 w- N

, R6 E7 K- C! ?, {+ A0 ]% L好日都唔去一次
7 |. y0 Y: ~8 O6 N: T! M( B# X冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
, F' }  O! V* G7 q0 b
, b" B) [5 H( C/ Z7 w4 `# O- z- V! n0 d) n4 R6 G. {
, n, u) e1 g+ a& H; R. P9 j1 q
好日都唔去一次$ }/ }( @6 I0 T7 h9 C3 |
冇理由特登去卦
" ^( }9 c- ]2 [
4 u4 M3 q$ X/ S0 u9 u哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
6 O- n3 L- G4 M+ J4 Q$ s, ^- p呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
2 P; Z9 g) B' H( W) f! G, I
' f. k' C3 l" |( k9 j0 T7 M, J5 O搵一去睇下先,謝謝!