嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
3 y/ _; W- {: n5 N8 J$ `5 ~冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   / r" c- [, o% |/ S/ R, U5 c8 J1 h

( E8 ?4 n. ^4 x! g
1 X; _- \9 O$ w. F4 ?8 j5 K6 cWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
1 {& {5 f8 M7 o3 a# p: A# N
5 P5 U9 Z2 w  k& F, g! p

+ n" T+ f/ Q' B0 u, _5 N. @0 Y% J2 S1 J8 ]2 i
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   0 A% }' D, i/ `+ T/ Z: d4 a; [
8 B3 S. n% x! Q0 q0 v5 @0 o

T+ D- t1 z$ B/ ?Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
8 ?" f$ A2 j) H+ ]5 P; c
- i8 y% }/ `/ I" m- N  m8 _9 H有車都好遠
" ~: G# B/ J: s' W) e. Y. s9 ]不過你講得對 只要有大碼. Z2 E5 a6 {& E9 K
遠D貴D都冇問題
2 T" i. r7 s3 O, u9 F$ y有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
- r9 A* N( r/ c& A' f' y, p# P9 p, I+ b! Q0 _1 u8 B7 p- K3 B1 ]
有車都好遠, D4 b3 k: q( G
不過你講得對 只要有大碼
8 y' U. G! ?/ p) O! W) ]遠D貴D都冇問題: ?$ X! @$ d- p, E' O; x
有時間真的要去看看
" i, H; q% T$ g# V
  w% ?9 J3 v  K& q2 IWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   / `" a! v0 ]/ T. \
d鞋貴唔貴?
7 k) m7 o7 G: }& _: w
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci7 k7 X# \$ q( Z' _7 G" t9 j, K6 P& _
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
0 H" `& ]; q( X; ^" Y% K* JReally thanks for giving us so many useful information Ceci7 t/ @+ A; Q  s+ y5 v
I will check it out when I m free this weekend
" r) ^/ U: l, U+ S
9 d3 I$ Y+ g' d
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!5 ^4 Z* C6 m- _$ B3 @( S  l  s

# L" F1 V: N( q' v) bHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P6 m" ]) Q, E$ D& b
--------------0 Y  r8 u! v4 h
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
8 x; _6 ^. m: u' A: K) l- n0 K8 t5 v/ g" J
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
% K# \& b6 r) J- C
2 y9 @, R5 O8 I  j
1 _# p7 ]# l6 u! U- W  J好日都唔去一次
- n$ |% Q2 s- j  h: Y冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   3 {6 @9 U" x9 Y3 u! L" I
2 W. x& O2 L3 \* ]% x) V

6 e3 J  c4 ^6 |4 ^
% T' a* N* S9 P/ b& u+ H" `好日都唔去一次$ |* h3 v* @0 k5 }$ @
冇理由特登去卦
9 `$ R  t0 @3 k8 o1 K
7 b5 {  o# R0 u; w
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
- X6 V8 B& W% p呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~$ c. A+ n& F# Z( k( J. `5 Y

+ f5 q1 d' C! s1 P( ]  K# W搵一去睇下先,謝謝!