嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

英國男變兩次性

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-10 10:33 發表   
+ k0 h# `3 Y/ q  r6 f點解第一次唔會被reject嘅?莫非英國評估做得好鬆?係的話我想飛返去做。3 f; P' S( O4 U$ H9 {5 F
4 |1 O. _! c& \, r- [
申報:我係英國公民
2 \" }2 r6 p' V" P" _6 `/ Q: M6 ?
你有錢去泰國做都得啫.,駛鬼評估咩5 z  e) L5 ~% ?6 J% `8 A# R/ r
8 a3 r: {5 ]* @6 F
申報:我唔係英國公民2 `$ J9 w; Z; A0 N
$ l/ @- a9 H6 ~( h9 `5 t3 V# q' C0 x

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有錢點變都得啦., V, d: v( P7 s
佢唔覺得辛苦咩!

匪夷所思左d... 變性前唔係要評估既咩...

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-13 07:31 發表   $ J& b7 u) u+ m) |6 q+ y* y

! C' c2 Z3 I0 o. \8 e: m% {  C0 \5 s3 V5 L
你有錢去泰國做都得啫.,駛鬼評估咩
, h5 X" o. W! s3 U8 l- t5 Y" ?3 n  \
申報:我唔係英國公民
8 v% z( a% j  e! ?
/ V- g6 d" D3 F6 S# i" L1 Y- G喺英國可以只評估而不即時變性就能更改證件性別。現在本人因為性別問題就業出現困難,這個方案會比較適合我。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-13 19:33 發表   " o6 @5 g8 X9 @

, x' S9 s1 q* e
  e3 g1 G& m& E& ~& l  n+ U) M喺英國可以只評估而不即時變性就能更改證件性別。現在本人因為性別問題就業出現困難,這個方案會比較適合我。
5 ?; {# D; ?; ~7 G. k5 d
2 u" B: \6 w: r1 r
因為性別問題就業出現困難??你想做乜野工呢,.?
4 s2 c! a5 W0 \% `5 }% I改證件性別係女性,.行到出黎係男.,D公司會已為你本pass係假証5 S6 Y, r0 h+ I, w$ A4 t
喺英國唔係出入境都唔會睇身份証加上好少人有
" w* a5 q2 _& @" B我都冇
' c' U; O1 p7 M5 [& @! D我唔係英國公民而係自由出入嘅永久居留權! r( e4 @4 p; P) {. U1 \
passport office追我都唔去入籍

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-13 20:32 發表   
9 S) s2 P1 L9 k' H, j) C$ v- z' z- `& L

' x" I4 p# ^: l) ^$ E) p因為性別問題就業出現困難??你想做乜野工呢,.?. y9 |# M9 M  f
改證件性別係女性,.行到出黎係男.,D公司會已為你本pass係假証
8 C1 v( ~: W( ~0 q; I喺英國唔係出入境都唔會睇身份証加上好少人有. u/ ~6 }7 o- h$ T5 f* b) D
我都冇# r, g  w9 U7 s
我唔係英國公民而係自由出入嘅 ...
) ]0 f( d, x. [+ O1 `' q4 x

8 R( v; z; W7 j只要confirm GID就可以改證件然後RLT。除非本身外表唔pass否則問題不大,如果唔係英國都唔會有咁嘅制度啦。

這樣真的不好。

he has double courage but undetermined mind

真無聊  

世上無奇不有~!

真是世界之大
6 P5 V( D7 z5 V2 {4 O: e0 H. w& s無其不有啊5 P8 l" u4 J" c/ m; Y: K2 a
有錢人想幹啥就幹啥
+ k$ @9 ?9 ~# Y! g0 P可以變男又變女了

真是萬中無一的例子, 對身體傷害很大...