嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

ageless鞋

ageless鞋

星期一我去拎鞋/ ~% M4 N( W4 f
順便影d款俾大家睇下
7 g$ [& t% W8 L# ^! K冇帶相機,只有手機影,效果唔係咁好,請多多多包容
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實你著平底鞋都好睇呀) m( {& ]# d' P( B  E. c) _
請問聲係唔係上面所有款都有大碼?

邊個做 model 呢, 對腳幾細咁喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

兩位sales姐姐
  @9 e- o2 |( f
* G- t5 A' L: W: ~" y* a上面款中只有一對唔係大碼
2 L7 u4 U" v2 J! Rboot款有d要訂做,不過睇下著咩碼. p1 t: ~" P% k. ?, z# Z$ I8 K  y8 `
只要唔係大size腳都有現貨

訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)/ I* V- I8 m, }- I) A& x

% T" o$ e7 V. m) L  x! f[ 本帖最後由 Katherine~baby 於 2010-11-10 19:17 編輯 ]

我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?

相中的款式唔系小妹喜歡的類型, 唔知有無更加少女款式DD
4 g8 a3 ]% j- e% C8 T( Y+ \講開MODEL腿很幼

唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-10 19:16 發表   
; y" X9 A+ @$ }/ Q. w, A# a' B( L訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)
$ Q3 M5 u- S( h# N( ]
+ p5 R1 N6 B) C( ]1 Y3 \; d( N; t7 h9 Z
* d6 g8 R0 }4 E7 V: ]- T, T如果冇記錯大約$700-$800

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-10 23:25 發表   
; l' R  \/ J8 B% y1 s我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?
* r$ `) \) V7 r( m

' T4 D$ u- ?. ]: z0 K( G7 e$ j" e" W$ o! x7 R% b  {+ _
如果冇記錯好似係$300

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-11 02:31 發表   ; H  o, U9 g8 z  M+ V+ b% l
唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
1 Y. H  n$ t2 F+ n1 M- s% A/ x
3 ~- N& X/ ?' M! o& j) K- }) P$ w6 g: ^3 a0 W: c8 D. [& g
平底鞋就M姐
" R8 K9 ~1 ]6 S其餘就C姐) u* c. `" X4 ^4 T5 x6 `6 M2 |
個晚我都冇試過鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:34 發表   
5 i/ {1 |/ u3 n2 ]. N
. A: f7 J  D" c/ A9 K! l6 }9 D5 ?  O# x# @6 h" R

( |/ t- \9 x" U, p8 Y平底鞋就M姐
7 y6 W" ~! y* f其餘就C姐7 M: p9 w" M; L" O0 A
個晚我都冇試過鞋
1 y4 F! h+ v- Y
: h) R% r1 a" U1 pC姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:33 發表   4 Y+ y/ ~  @3 V$ k5 `3 G
5 t* X: `) F! }. d$ R1 r4 ~$ O
- ]# Q$ O; @/ I6 ?/ f3 K
+ P: `8 k/ Z% E
如果冇記錯好似係$300
: P4 Q1 ]& A$ _

/ b( z) P5 P+ T8 c7 w唔該你,要尋日去睇睇先
# j" v5 O/ e, f  Z9 S3 P不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-13 08:28 發表   & U/ H% N8 W0 f# O2 x0 F& Q1 y* i

9 Q$ H6 r% W( S- ~$ t& o- e, y7 `1 a% s' S, w8 `. ^
唔該你,要尋日去睇睇先
6 w: K9 |# c) W. e不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?
' \: R0 [  V: T2 f9 M

4 H! R1 t" S4 y5 c" t  n% u  w  M: G# X  F
當然可以啦8 l/ O: n+ ]3 O: x7 y
其實咩時間都得架啦
, X6 c- d  t" l" F$ ^$ s; c1 P咪當行咁睇野咁囉. a/ ~  W5 F) d5 G% s9 }! r1 S
使唔使我陪你?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 01:52 發表   8 T9 E/ y# p; H, q
: |' l8 K8 ~- \1 m( [2 Q
' I( W4 r& E) ?
C姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
8 _& ]- B0 Z) M& \. S4 J
2 f5 b1 X" n5 D( _0 j
  L0 o5 h3 z0 a  F2 [' _1 q) x
佢地兩個隻腳差唔多大咋嘛. j* }- t0 D5 ~7 c7 f
只不過c姐隻腳size岩試鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 14:58 發表   2 y: g* ~" ?- b  k1 c  W

. d8 L) h9 \, R$ W) _7 h0 z% F0 }7 Q5 `# H

4 m* t6 U- F9 X  E當然可以啦7 Q' s( p) |. A- ?/ U
其實咩時間都得架啦7 E$ l" r- F5 q' ~- J2 a
咪當行咁睇野咁囉
* l! x0 s0 g. c. ^9 V使唔使我陪你?
1 |! c0 t" C9 U4 c8 C: r% ^9 c4 y6 {2 a6 {; X
好呀,如果可以就最好呀,我好想搵個姊妹一齊行街睇衫

pm我邊日得啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-15 15:42 發表   " k+ h0 L; C9 i2 l% j+ ?( ~
pm我邊日得啦
( u4 L, E1 K1 `0 a; e
Okok不過要遲小小,最近唔係好得

總之等你PM啦

thanks for your sharing~~

最近訪問的版塊