嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

ageless鞋

ageless鞋

星期一我去拎鞋
/ E+ h2 H( a2 K順便影d款俾大家睇下. S" m. @% V9 U% M4 u) S4 h
冇帶相機,只有手機影,效果唔係咁好,請多多多包容
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實你著平底鞋都好睇呀
7 E, F3 y) y/ ]) U: Z, c" w3 @請問聲係唔係上面所有款都有大碼?

邊個做 model 呢, 對腳幾細咁喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

兩位sales姐姐
& n5 y* w5 N, l/ d5 o9 L+ F( Y, f# n
上面款中只有一對唔係大碼
+ B8 }* O- D* l! O7 q% q& kboot款有d要訂做,不過睇下著咩碼
  `2 J0 b' H7 `) y. q只要唔係大size腳都有現貨

訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)  ?7 q% l, l; {3 q' @
0 w+ t/ q, M& U5 f0 r1 Y

我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?

相中的款式唔系小妹喜歡的類型, 唔知有無更加少女款式DD
2 u$ k6 }9 ]! V( u9 w5 `/ o! |8 g講開MODEL腿很幼

唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-10 19:16 發表   2 h5 n! [% E0 N" m9 B
訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)
/ ]7 j: j1 J$ a5 I1 W7 g% F3 E1 ^4 a& m4 W4 v* _; Y

/ C( V5 V6 g6 o$ d+ Y0 {如果冇記錯大約$700-$800

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-10 23:25 發表   
+ u- Z1 n" q5 U& n8 N我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?
) H; O8 Z2 x% t/ S8 v
3 k5 [, P- J6 q( v. n, K* N" }+ l% }: S3 v9 u1 X. U
如果冇記錯好似係$300

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-11 02:31 發表   6 T$ F+ A# Q, f3 T. O- x
唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
$ l9 G: S; f2 {4 k9 g. F: i' O! W! k$ Z0 t; t
, A) J7 r  W7 O' Y- O8 a
平底鞋就M姐2 r1 p: L8 H( ?& j, ^5 c
其餘就C姐
  Y: W: f  U. f# V1 K5 S& f! y0 u個晚我都冇試過鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:34 發表     \* R: y1 ^. e1 B8 ?
! U3 v$ `' n8 c) a- m; t

5 w+ q9 n# O: E. o2 f7 H; A& |2 `6 C1 h2 J, `
平底鞋就M姐# _0 d5 o* k" k0 Q7 \" \( E4 Z3 H/ X! d
其餘就C姐4 U# y$ ^  l) [4 n% ^% e/ S
個晚我都冇試過鞋
3 x# t+ L) A- B! G, T' r6 @! @: K

8 c# T6 a' L( R! i6 Z0 \C姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:33 發表   6 t+ k1 o- X# G- ]7 R$ e  x

& @, [0 j, X. F5 [1 @; h& j9 G" L
/ r6 d! {& V1 n( u1 P" ?( D) S
5 R2 }8 V4 B9 `( I4 q: Z' H; O: |如果冇記錯好似係$300
" r. q- R1 e- I2 F. j, n* H; h: h4 W

% [$ U9 E2 D6 ]/ i8 M0 C$ `) q唔該你,要尋日去睇睇先9 l7 p# R; ~( p
不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-13 08:28 發表   
7 X% ?8 d0 |5 ^& J
+ b6 }5 q) J0 W3 Z# [* C( j) G6 ]7 n+ H; o
唔該你,要尋日去睇睇先2 O3 d; N; `- R* {: m
不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?
4 I& w7 H/ B& C' W! F
' c8 b1 `; R$ u" E
- b) s3 u! ?1 ^- M. y7 {  g* z
當然可以啦  S" n# a5 G& S# ]/ k2 j9 ?
其實咩時間都得架啦
- ~4 S. m; i' X8 h+ q) U  [& U咪當行咁睇野咁囉
  m7 y0 J$ j& P/ ]使唔使我陪你?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 01:52 發表   
! }( a. k% L' J- R* L
( L1 Y* l- n6 R3 ?/ Z. k: _
' V$ j* x, ~: O. B' q6 d6 i+ m2 `; iC姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
( f; K; y9 x0 j/ |8 x$ o

7 c$ R+ d5 {" M' W8 K9 r; U) T0 f- N6 J/ ]7 U
佢地兩個隻腳差唔多大咋嘛
% Q3 Q3 Q% a( E3 a6 D2 {8 o0 o8 c只不過c姐隻腳size岩試鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 14:58 發表   
( O6 t" {& i+ ^; h: X7 I; x4 ~; _* |7 N% ^4 y  R4 o

2 G- r. T$ X4 v5 ]' m, }8 ^9 P0 X( T9 {; r, Z, \$ `- N! p! x
當然可以啦
1 i# b  S- X# A3 \6 z) P其實咩時間都得架啦  \9 I2 A4 S2 f0 j9 S8 ^8 x
咪當行咁睇野咁囉
- \( }+ q0 d. b$ ]' S使唔使我陪你?
- b0 R; p  y) b
' t3 c3 Y1 I' r% Z7 f8 X3 Y
好呀,如果可以就最好呀,我好想搵個姊妹一齊行街睇衫

pm我邊日得啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-15 15:42 發表   ' L6 f- L6 V) e4 B2 X  `: V
pm我邊日得啦
7 `% _9 k$ N1 J0 @+ O
Okok不過要遲小小,最近唔係好得

總之等你PM啦

thanks for your sharing~~