嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

ageless鞋

ageless鞋

星期一我去拎鞋
( _0 s$ y- d" Z1 _& d; @順便影d款俾大家睇下% h( \' Y2 l. s5 P4 `$ y/ x! `9 H
冇帶相機,只有手機影,效果唔係咁好,請多多多包容
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實你著平底鞋都好睇呀# a$ o& d: w* r$ C
請問聲係唔係上面所有款都有大碼?

邊個做 model 呢, 對腳幾細咁喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

兩位sales姐姐' {) \' @6 Y# i( Y0 E, m

) f3 Y5 g4 u& t8 _3 E上面款中只有一對唔係大碼
% N/ v3 N* v6 m/ m5 h) }% Lboot款有d要訂做,不過睇下著咩碼
/ Y$ Z; V5 O8 H/ r+ N( U9 ~只要唔係大size腳都有現貨

訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)9 |, {) L" R  m' \
7 \: k/ X9 H0 C) G% y. K5 v. f

我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?

相中的款式唔系小妹喜歡的類型, 唔知有無更加少女款式DD" W: ~; b* b( G$ ?3 s7 P
講開MODEL腿很幼

唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-10 19:16 發表   # L$ \: p* @+ t
訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)
% ~/ n) G  g) m, f
) J! {" Q4 u+ Z8 a
! p* D1 K4 S$ T! t! T" y1 C$ g1 p如果冇記錯大約$700-$800

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-10 23:25 發表   : \* B. j( z) D" p+ r6 N
我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?
+ Q" v; {( {, w* G9 G2 p. M$ w9 r  y

. C3 q$ _' J4 m7 I如果冇記錯好似係$300

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-11 02:31 發表   
" {8 g8 Y+ ~1 v0 |" a! v唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
9 M  a; w& N8 [/ I0 p0 w

# }7 c' a, G1 z/ U" y) x8 B8 ~; K; L4 g- x. t2 K
平底鞋就M姐0 c: y- O( \4 i* l1 ^
其餘就C姐9 L, ~& c$ u' ^! H) u; u
個晚我都冇試過鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:34 發表     |5 L& o* o, l) u
( }1 b" p+ A' n! ^1 i
& G: U6 o, v  i8 i
  N- K  E1 F* g% L; p
平底鞋就M姐% L3 ~$ w  B/ s) L
其餘就C姐! w; Z2 f+ v7 {5 x: O3 Y9 H
個晚我都冇試過鞋
# Q/ h, A  V4 v5 D3 [2 s# v
4 D/ ^, Z' p3 G( B" @5 ~1 V" w
C姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:33 發表   
* N9 S6 e3 U4 D3 p2 J9 ~% m) j
& k$ e# _& n! l$ U2 T$ H( R3 L. G; d; h  h5 Y
% o2 u# @# S; G0 ^5 l7 j
如果冇記錯好似係$300
! }, k; G+ W) E! h- b; J
( Y. ]; t7 f$ d4 m. y+ M
唔該你,要尋日去睇睇先
/ [; H! j; w- r+ S! z不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-13 08:28 發表   
. i# ^# E# k8 m1 a
! |( n+ ?2 G# |& L3 r: f! ]! }5 R' Y! u+ i, H$ i3 f# `9 ]( M+ a
唔該你,要尋日去睇睇先- D; l; a! s9 _' u, V
不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?
$ ?$ e" F1 w, C4 b: r

. ~% ~0 i4 W& D6 D( E  u- U: d9 Z/ C( j. y$ a
當然可以啦% d; D: u2 M: S7 Q/ Y
其實咩時間都得架啦
# J9 u5 l( T* i$ v8 V咪當行咁睇野咁囉* n! T' E* E- S* l; q
使唔使我陪你?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 01:52 發表   , V6 r1 X7 P0 c' t7 J1 e
" C2 ~( b  G4 e3 S4 C5 w) ]
, M. w" V9 ~" a( L( }
C姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
! u( j- K( V- N- E! B1 b2 O. ?( G
9 K, s- K# n* x7 N

/ `4 I7 j3 U5 a- h4 u, E; k佢地兩個隻腳差唔多大咋嘛
- K( ]7 H" Z* \6 ~' ~2 @8 B5 V% _3 B6 U只不過c姐隻腳size岩試鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 14:58 發表   
# k! `. E2 ^4 `4 [) `. l1 c- I3 ^8 l2 ?

1 g5 y, ]6 t+ Z+ t5 H# x4 y1 C9 _) K- a7 h. D  s
當然可以啦
+ s9 J+ [9 q/ R0 W, }其實咩時間都得架啦
) w  i* M3 @; @+ x* o# O2 {/ s% k咪當行咁睇野咁囉
; W% ^2 V7 ~4 [. C使唔使我陪你?
# A  G9 o% t; N! g9 S  u
% ^) H) D- A, g2 ~
好呀,如果可以就最好呀,我好想搵個姊妹一齊行街睇衫

pm我邊日得啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-15 15:42 發表   
7 `: ~0 ], F( I/ Dpm我邊日得啦
, o1 e4 l4 u2 I
Okok不過要遲小小,最近唔係好得

總之等你PM啦

thanks for your sharing~~