嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

ageless

ageless

http://hk.myblog.yahoo.com/carry_fai8 b1 `9 u; C- \% i0 B

& w1 |% O, ~; a' W# n; m0 b有好多鞋相
3 q; K8 c6 D8 E, w, E5 Z0 x$ _自己睇啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解用C小姐個名0既? 應該用舖頭名0丫0麻!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我想要呢款- h- g+ y' I$ ?+ m1 [8 P
唔知幾錢呢. ^" T# j  F( }! m/ ~% |

得3對鞋呢~
) w1 q, T/ S" ^: Y, x都係歐洲款我麻麻

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 00:55 發表   
2 Q% G; Y+ @  l" g/ }得3對鞋呢~
: d0 f3 Q: K1 i% r都係歐洲款我麻麻
) J' e; D: W* T9 ?
0 b) I' y- A  I( H3 v
唔係呀, 禁去首頁再禁更多圖片就會見到好多對
' X! X# M+ P% x) w  {有唔知幾多頁架, 我睇左十幾頁就冇睇了

如果有list埋幾錢就好lu

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-14 00:47 發表   
5 d9 P) t, ^( M* `& h我想要呢款( ?6 F* `6 {# p, P; S
唔知幾錢呢
# Y. U4 y8 X1 S# P$ G2 k, G?ib_____DDbQiDvPu
$ j1 y) w6 ?; D* f' \" {$ s
老大, 呢款鞋我在現場試過, 幾好著! 我覺得實物比相仲好睇! 不過由於果日在該舖流血不止, 所以試完就算, 都冇問幾錢! 不過可以託"校服收藏者"幫你問問!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-14 00:18 發表   5 X! m2 m) p0 q0 @& U8 C
點解用C小姐個名0既? 應該用舖頭名0丫0麻!
5 }' R% c8 O8 {9 ]+ g6 r
, p3 U" ~) s8 s% E" G! {- T; z5 C# Z( H7 o/ {7 z
老友:9 v2 {4 C5 v; ^& \9 f# f
呢個名唔係c小姐架7 P! Q  S* k  P3 j2 B, \
係老闆架

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-14 23:38 發表   
- L( ~' L6 w2 C- A  N4 k$ ]
' f7 h) O% m) U/ A- I- `  L老大, 呢款鞋我在現場試過, 幾好著! 我覺得實物比相仲好睇! 不過由於果日在該舖流血不止, 所以試完就算, 都冇問幾錢! 不過可以託"校服收藏者"幫你問問!
; q# V8 \/ {, M! P: I3 O$ H1 a. w' d; G+ ?7 N
老大:
% M$ s# Z- w$ C% H" X+ i! T下次落去問你問問

all I love...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-15 10:52 發表   
% l7 c" ~. j: T9 b$ X* [) Y' h8 Y7 J/ {. o; n/ w
# }1 s7 n' P" i+ f- S
老大:$ v% T, H  b0 ^0 ~
下次落去問你問問
: {6 U/ N/ g% T' T; L# r7 \0 H6 I+ N1 m4 P. g% \* D
唔該晒
  Z9 B& {# J8 g$ P' \7 y不過我覺得 a 記 d 鞋都算貴

老大! p1 m- r" T( @, d
我唔係幫佢地賣廣告$ G% v* J5 p8 C0 F" ?+ t% N
D鞋事實真係著得好舒服. Y  o6 A4 a: d' i4 @; t: v% A
就算做對鞋都唔係好貴咋
% y! l% }! H6 F0 M, y- P8 s$ y& i最貴既BOOT都係七百幾
3 ]. d0 j9 {& `1 ^: Q5 ?8 Z如果你記得我有個POST話我帶我朋友同佢太太落去買鞋
: l) a2 H, p. i) t& @3 _5 s揀唔到佢心水款,最後訂做左一對
" ]; d% V8 Z3 H1 f: M3 R到最後埋單都係唔使四舊水1 C( ^! G9 r0 t! J. C( H
當時佢都話平1 _6 ?- F$ f- r  p
佢話之前係旺角做對鞋都要六百幾
% Z; ]/ O  ^# e& P) n所以做鞋都算公道

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-22 14:54 發表   
# p7 Z* f* i4 g* v老大: G. w/ \$ l% X' `4 d
我唔係幫佢地賣廣告5 x( F* s5 c( \* d) h
D鞋事實真係著得好舒服
$ ?: J  p$ B% g  j% {就算做對鞋都唔係好貴咋
) i4 g: _/ S4 l最貴既BOOT都係七百幾
" n( x5 j* k" {; \+ `如果你記得我有個POST話我帶我朋友同佢太太落去買鞋
/ O0 k* _. n5 m" X揀唔到佢心水款,最後訂做左一對* y4 X# F9 E' p: Y  b6 e! |
到最後埋單都係唔使四舊水 ...
) v3 e! m* A  q2 k5 q& g# {" a5 _$ X
你快鬼d幫老大問啦! 冬天到喇衰鬼!

知啦
, m3 ]+ s! @! Z+ G1 u過幾日落去啦

唔該晒    THANK YOU......

老大:, P2 Q* n3 s; M2 B2 D+ @
啱啱落過去& k9 u. A: d0 n8 n: j  J
幫你問左對鞋$400

多謝分享