嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

ageless

ageless

http://hk.myblog.yahoo.com/carry_fai
0 @: b( o3 ?# X' B
- M, O4 t; S, Z5 @有好多鞋相+ \- h$ L  F% f8 Z- T9 P
自己睇啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解用C小姐個名0既? 應該用舖頭名0丫0麻!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我想要呢款
" v6 h0 P, C. `) ?2 S: a唔知幾錢呢
: @. l7 L" L9 L5 ~$ P+ K! y" c

得3對鞋呢~3 M* t( T1 T6 }0 a
都係歐洲款我麻麻

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 00:55 發表   5 ^* L1 W, W$ g' ?% E' d7 t% h8 r
得3對鞋呢~& o6 V7 Y/ \# D1 n" P# e% X0 k
都係歐洲款我麻麻
; B  \5 c4 t" p

$ M+ @3 j, t3 U: m! }3 ]8 ~唔係呀, 禁去首頁再禁更多圖片就會見到好多對' i7 b0 E$ _" r. o& _# b2 Z
有唔知幾多頁架, 我睇左十幾頁就冇睇了

如果有list埋幾錢就好lu

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-14 00:47 發表   3 s2 L" I, U6 m" p* l
我想要呢款
2 g5 O1 X9 m4 l  M* z9 p唔知幾錢呢
# T$ p3 v9 c5 g% a* M) m?ib_____DDbQiDvPu
7 v: |) o8 X% t' o( j5 o2 j老大, 呢款鞋我在現場試過, 幾好著! 我覺得實物比相仲好睇! 不過由於果日在該舖流血不止, 所以試完就算, 都冇問幾錢! 不過可以託"校服收藏者"幫你問問!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-14 00:18 發表   
, c2 [- D# Z6 g% W! X+ k% p2 B9 }點解用C小姐個名0既? 應該用舖頭名0丫0麻!
/ u1 [. h2 t5 c9 \  W" B' ~2 \! \( Z1 G' G+ ?. E$ }

2 k6 I5 z8 G) E0 G& x老友:
+ {9 d, t* m- s2 a呢個名唔係c小姐架
. Q, W8 P2 @7 M, L( i7 @2 O6 J6 M係老闆架

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-14 23:38 發表   
, U9 f" i5 W* |; |& q6 y* l( @  W* P+ _
1 u0 G3 b" L6 v4 L老大, 呢款鞋我在現場試過, 幾好著! 我覺得實物比相仲好睇! 不過由於果日在該舖流血不止, 所以試完就算, 都冇問幾錢! 不過可以託"校服收藏者"幫你問問!
* z7 K9 v, ~$ L: i+ Z

# }4 \7 Y3 M5 F! J( W  p/ m老大:
9 ^4 F* ~6 `( ~; c下次落去問你問問

all I love...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-15 10:52 發表   
7 H, i" b; ^/ J( o& ?
8 B  n. g, @7 G* n
2 u9 x& s& a# L) Z老大:* |; `- W( r( C
下次落去問你問問
# B) t9 C& K9 r3 Z

. u7 r4 w9 K  v& ?0 @5 I* ?$ B唔該晒
! w$ i" k9 t% U. s6 ^不過我覺得 a 記 d 鞋都算貴

老大' o" n, s% e6 T
我唔係幫佢地賣廣告: `5 B0 T9 K; |$ |
D鞋事實真係著得好舒服0 F8 j( G9 j$ C& {
就算做對鞋都唔係好貴咋6 ]/ r- ?" `2 L1 i. O) X
最貴既BOOT都係七百幾3 V. ~# P' i1 s5 S0 L7 ~0 V
如果你記得我有個POST話我帶我朋友同佢太太落去買鞋
& Q# O( ?' q, B& x0 n" _5 X; C揀唔到佢心水款,最後訂做左一對9 v+ G" r% e- r$ [( n# k8 C
到最後埋單都係唔使四舊水
$ H8 G. r7 V: V0 X% [% }當時佢都話平; H& ?2 Z/ ]/ s' h- q; J
佢話之前係旺角做對鞋都要六百幾. s& J9 V5 ?6 R6 G% O; @
所以做鞋都算公道

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-22 14:54 發表   
/ w# y' a* Y" n# \0 A3 x  E# k$ d! m老大
$ }. R" S) _% ~; F8 t/ t我唔係幫佢地賣廣告
( A( C+ ^' F$ F: n' ?# c" d5 JD鞋事實真係著得好舒服
2 d- S* n) P' j* i+ O. G! D& z5 h就算做對鞋都唔係好貴咋
( K* |2 _7 {" p: [" q: W最貴既BOOT都係七百幾5 Q) ~% o* V7 e  k; s+ E7 m
如果你記得我有個POST話我帶我朋友同佢太太落去買鞋
& [: ^) B4 W3 ]  |8 m揀唔到佢心水款,最後訂做左一對
: e& N9 u8 F  s8 w5 H到最後埋單都係唔使四舊水 ...
& x' W5 p5 s' Z; T6 z
% r  n$ Y2 s* D8 [
你快鬼d幫老大問啦! 冬天到喇衰鬼!

知啦
. J: s+ d4 i! n9 q/ j* x過幾日落去啦

唔該晒    THANK YOU......

老大:
3 E) C5 a' T' ~啱啱落過去
' i& p' \* a/ o5 k) o幫你問左對鞋$400

多謝分享