嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話) n$ M4 D: q" u
這套吧" F/ N8 m6 [. c, c1 l' u

5 j( W& H6 h1 L: C
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~
6 V% I7 E2 d( g" L而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
9 ~( x. N$ j6 J# X7 |) i3 V 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   * @% N7 @0 U- v6 p( T5 U( n
都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
+ t3 Y2 q! b6 K. | 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
3 O2 W  J+ p; O/ Y& C7 l
26都唔得@@?# U( C4 O" t) \1 C0 v4 ?# h% m
真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
+ r2 ?8 p+ z7 i: G0 {姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   
, n8 }$ P9 G' u: M
7 ~7 \* o2 T+ X# P26都唔得@@?! A, U  p0 \# F( \6 q; N) f
真係有幾多24腰丫
# p6 c4 t6 g% o$ h" ^* R$ Z2 E
0 o" n) q6 i5 c" r4 O" Q
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大., }5 w0 m) C' B4 q4 W, V# P& \; p
7 a) i) _4 R  w
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
* A2 b6 y+ z0 e$ q1 ~& Y% ?7 o& d' h! M  ^7 Y; ?& J% W: R
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.
& ]9 t/ h3 W! |% I2 Q7 Q" b# p6 |' g6 T5 o# f5 ~( O/ }
% B, b' K' S6 w) q
我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住
1 x& i" @. p- T+ N2 [
( n- h4 @" p/ h4 u5 w1 a再前一個仲 21 吋添
3 V& J8 B5 ?2 @# r
5 C' M2 g  N" q) j" [* S[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-11-14 23:02 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   
' x  E& L4 I6 P* |) ]( n28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha% Y, h$ P" ]8 n, z( @
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
( k1 B' U8 {9 a5 z8 Q
300大洋連外套白恤加裙
6 h- k( c) I; I( G: {係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   2 |) e3 `4 h1 f% G' @2 d
我喜歡第一同第三件  
' n, U$ g: F5 b 我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
( p" G7 u( d- @- Z0 ]  A$ Q/ j" Z6 _+ `
300大洋連外套白恤加裙  e) \1 a" c1 H# d) }6 O
係三件又唔貴喎
- H. R7 t' h8 p: M2 I& t

( ?  k( G. q) f9 Q! y冇呀, 300大洋冇白恤嫁, Q- \2 g. I4 e: T, ]: f
係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.& d7 J6 _0 n6 O5 d9 `. k

; l3 h7 Y4 z/ Z" c7 u" q8 B, A第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸
! s) N0 c, w' U, {5 n3 u; r: n- B; c真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!+ o& \& l: k5 R1 i6 Y
件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   0 H# K5 P& m- n

! i$ z3 E( V* }' F4 O. f4 s; K0 S( Y( V
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
$ t6 u# ]6 |- K* X7 N9 R6 x' v' |, ^8 H% E$ q; L9 e
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.( j4 b+ a0 d; m2 e% q) R& S. Z
  a* q  g; s/ ?8 p% T* |5 X3 p7 E
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
; f  H% a: a2 |. c. f
9 Y3 r$ v# r$ t3 I7 F9 O
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d