嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   
9 O% x8 |. k( O2 M+ h2 D( D& w各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
- O& T) n! L% U( \5 J5 ?6 A$ @
搵D野吉下自己咪知囉XD

對唔住
4 u+ _3 S0 @- z4 J3 R: {一D興趣都冇
  P/ _9 X; r- _CD時被女性用假J就可以想想

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   
& Z3 C0 X5 _( m& c# @0 O對唔住
: Y. {$ a1 C) w; Z( k" c( c" i$ S. ?一D興趣都冇/ q1 s  h) q- u. K; R
CD時被女性用假J就可以想想
6 w+ k! F# D2 u* g$ \男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
' W( X9 l' M; g& A嘔心的感覺

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
/ Z9 c- H5 Z  }! D
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   
* N! z% e2 [! E& A& ~我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
3 H/ J" Q2 J( M8 n" N. U
3 {4 C; D- o1 C. V) l: {* k9 D沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   
, Y7 G1 S+ z$ c我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
/ r$ H$ _1 O" c米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?
' W0 ~; N$ y" Z0 [那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   
9 f; c5 p0 F; C, q! H2 K
% _& a, S% W7 g  L9 Z- h- I男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
! b! ^4 L, a9 w: B; o/ w' q5 S( W8 K嘔心的感覺
% Z5 h/ m* R2 |絕對認同7 u- a) T. X, b
十分嘔心

我對男人的興趣不大

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣  o8 O* t. Y8 v' s) N
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   
8 \: V' b" k3 ?& n1 H6 m9 K4 A你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣$ K! k; |, m0 w) O$ v7 k& G+ [5 {: K3 ?8 }
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
, S" s4 d8 B! f" \' U2 ~  \8 u& @9 K, `' [$ q9 `% k. W
Mimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉? , d7 G/ e" v  I, S0 j  e  Y
講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   
+ r8 d' b  l! s( j2 p  n6 ?1 e我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
! E5 B% x/ {. {$ W! \, g
2 s. D  t2 a& b- ^$ V  s
點感覺倒啊?完全唔同

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   
% H7 r2 j- n4 s5 k* u7 l" B" b% `. U
3 v  q0 ^$ R, P1 ~& c6 A+ U
點感覺倒啊?完全唔同
" j- Y7 f$ A9 e. l- V9 s( m+ W5 X5 U* o5 Z- `4 n$ |: m5 p/ _' P
我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   
6 _- P" A: P$ }
+ K- I; x1 S) U: m; Z; z4 k1 D! w4 @
我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
# M7 G; {, U# T/ `8 `; q
3 |( e* _6 ]( h$ c% a" @+ ~
對! 對! 按理是這樣了!
9 L" i+ x) Y* o齊插不如自己攪!
) W" g: b; q4 t' ~
- K- u5 l# M1 F8 S[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-17 19:05 編輯 ]

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理
  I) c5 l2 Q* l
' ^: p/ {  i9 t$ _% a自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣.
5 ~+ a( f) w' \9 m) {9 A  }- s! u7 s) Z
樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...