嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~
9 C5 z$ ]' S$ z2 o9 e3 }+ L/ G
$ \+ n- ?% Z. l平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街1 T( E) k/ `0 p8 |/ t- B$ u. b# G' p
節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街# x" t( Q+ L) ~9 H8 t  |/ m
服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~3 ~& c& m6 O) Z
攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~' s7 V4 I/ P. q, X* H, p
交通: 港鐵通宵行駛~~/ _0 m$ P. g/ \8 V. ^5 j
時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~
9 X$ ^" i. @8 }8 `! U  v集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~" F: u8 |8 ~! d  v
費用: 費用全免、飲食自備/ n3 `  T6 F# H2 V! v
巳約實幾名姊妹
2 a+ n2 A6 p) W: `$ I4 l" _有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   
% e1 l0 B) j- z2 ]# E小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
  Z  D6 m* I$ v; X" A/ u, I- g+ `' p( X
咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表     a% T' U8 |. g( t3 \. v; ^$ k# [
果晚一定好大制作啦!
1 `% k$ F7 Q# G/ F/ D

, M+ a' R3 |4 q0 U咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了2 a5 `$ f$ A( N+ |" b
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   
2 o# r) }& D' y4 ^3 d, G7 `8 P個網站好似越來越多活動.,.,.太好了
6 W& A+ M+ R; T; s3 a1 ?我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
- {9 J0 J( Z! A6 e
5 t8 G4 u" z0 d2 g2 ^- ]實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   
( a/ U& r& R" y8 k' t+ }3 C0 m1 T/ P很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
7 b0 d& R: K6 m% w5 y+ m9 v- d& Z

: s) J6 r. i$ f! V- x多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   
4 v% r$ P9 r) J/ y我一定會出席
# L: k% \" V2 {/ y

+ b; W; o2 }7 B) J$ [謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@
: F8 u5 G+ n- R2 l' `8 ~如果有D PRIVATE EVENT 就好喇
) A2 ]& j* Q) t) S# m0 w7 p, Z* z. l$ `9 z3 @3 g6 {  m
PM 了 MSN