嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~6 z$ |5 u* o8 V* g1 f. Q
3 ~; i) {! S6 J% Q7 `
% C3 r; |" f# @4 C, a' Y8 M* R節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街  _% U3 j1 n; V  }4 k
服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~
4 r1 y2 s1 [9 m# F8 i" @4 `! R5 H- [攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~* h7 _1 Q3 \9 @) M) M
交通: 港鐵通宵行駛~~
! c" t/ m2 d2 |! K; f) D8 W  _8 x2 G* w時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~
4 W) m+ T' m5 C! {5 w9 [# u; }% p集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~
6 f% m# a* u4 k' s6 g費用: 費用全免、飲食自備
* Q% J. Z8 q, C/ i+ N8 P巳約實幾名姊妹
6 S3 `0 y% _1 j( ^. {  z有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   ; W6 N' O9 q; L7 n1 E% R4 ~. K& D
小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
! T6 q+ u, X3 ^( @% [! }
! H5 Q2 Z8 r+ \$ }咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表   ) {0 e2 j% f* u% I1 t
果晚一定好大制作啦!
, S5 b0 T) m' Y) i
+ z! e" i+ k2 d" Z* L9 v0 j' d咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了
. ^0 ~6 |9 b$ U! p" t- Z  h% _我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   5 u0 y3 k& F4 ^! H' K1 U
個網站好似越來越多活動.,.,.太好了0 |, M8 A* L* m& i2 n
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
  N1 g# V/ C% K* \/ \$ S' o

. _+ z" c+ o6 _; _5 ?% a實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   6 I& _& q( d' h, O$ I( h+ _
很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
$ f9 b! ~( I! E& |

6 b# d; p% j/ R& S! K多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   3 ?* E  ~5 ^. }
我一定會出席
; H6 r. E* d% p' v& [" p
, X5 I4 J' v9 _4 J( ?1 z$ V5 @. k! }/ ^
謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@4 A3 ]5 {4 J4 w# L' r
如果有D PRIVATE EVENT 就好喇
% @- ]( j3 D6 a# |6 Y, I) Z1 X% @( S9 X/ ]
+ B( R3 l8 N! S1 d$ ]- h8 LPM 了 MSN