嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次去昌記買校服的感受

引用:
原帖由 cxyx 於 2010-11-20 00:22 發表   5 t+ P/ y1 ]5 H% j/ y. F  e' q
i have bad experience when asking the same thing....
2 v! C5 r6 S8 }- e/ K
呀!! 師姐講黎聽下得嗎?
, ?5 V# x9 T: Q# U
+ p1 F* t8 w+ a! H我好八卦的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# CompactDisc 的帖子

等你POST埋先訓-.-
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

好呀~ 等你D 相呀!

我宜家去沖涼, 試得黎, 影埋post埋, 我諗要成兩點幾鐘了...
( |# q7 J  ^% s' a/ P
8 q: {9 q" K7 Z" k不過今晚內一定會post相的

我已影了相啦, d 相 post 了在"自拍區", 個名叫"新衫(新法校服)", 有興趣可以去睇睇吧, Thanks

有關帖子- c9 Q5 s6 Q, @1 @# a5 v
「笑貧不笑娼」是事實
3 x1 b% d' ]4 o/ g% o" c3 t; j有種去娼妓就得要帶多一些銀兩+ p8 A) Y  S0 c. Q1 o& h5 J
不過話得忠……娼妓貨並不乎效方標準,平價行貨請到tim仔取

個老闆娘恨不得妳買多幾套tim呀~

恭喜呀!樓主) n9 k( e2 N: q% H; q
我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試

引用:
原帖由 alexander 於 2010-11-21 21:54 發表   
- c  _) Y5 H) f9 i/ A( N. d恭喜呀!樓主
/ c6 c% j( T' B( o" [我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試
, ]( F+ x% N, a# M" g8 V謝謝妳呀 + v4 }. X9 G9 d  w
4 g- ]2 d! [0 H6 G4 w: s
係呀, 好興奮的

昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-12-3 15:17 發表   
1 \% J0 O: Y" u4 D" X$ \! X昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
' i& \6 u; N9 P$ Y; K9 Y哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~

有朋友知道昌記的營業時間嗎?

引用:
原帖由 darkmage 於 2010-12-6 15:08 發表   
( g6 j1 g& l6 o" M有朋友知道昌記的營業時間嗎?
7 z) O1 O0 h8 f) D$ }+ D
一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-12-6 16:54 發表   
( v; S/ S- X8 B# F' C5 {2 l
9 }4 e% v6 x! M9 Z一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定
1 L1 ^, y, O4 Z" j* e3 J# \; q" ~; ]
9 {) e: ]2 @! C7 d! r
THX~ 由於位置較偏遠, 所以問定先去費事山長水遠白行一遍啦~ 7時...都幾早呢....

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-3 23:05 發表   . s2 D- m  X) F5 v/ J! |
2 |* _0 Z% c% E2 N  u9 Q% o- y4 {
哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~
8 {. F+ C: Y1 ~3 c4 P0 K3 J( u- N
6 c( K2 j, y. Y/ H1 i
/ K/ Z1 G5 m7 W  u+ X* b
/ Q4 Q3 m& r% s, P) Q) B4 y

8 Z: F: J5 m) @  W0 D我都想買你個兩件,姐姐~

十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道
8 L7 y4 I: y9 g3 P& Z% o佢地都冇問題- J+ N% w& h" s( ]
不過之後到而家冇去LU
4 Y% }" G$ j: v- |遲D我會去買番我讀高中個間同華德中5 r, J8 k1 y; y
跟住睇下有邊間特別D
* g  q5 U- t( a6 V6 l2 Y( [留待再下一次買

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-5-19 17:55 發表   ( W1 j0 T* e0 _
十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道. z6 {+ f9 M4 `% ^
佢地都冇問題& Q, V# s) n! L3 _
不過之後到而家冇去LU
7 ]$ y( \+ n: t2 T遲D我會去買番我讀高中個間同華德中& @1 L" [; W8 v4 r4 C8 t
跟住睇下有邊間特別D6 H$ l8 B; n" X# _
留待再下一次買
$ B0 r/ q3 P. z如果就到時間,去添記買ccvc好過
) N* c4 K, D+ T& r, H" W1 O昌記貨差好遠 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

品質真是較劣,但是勝在貨多,啱身,唔駛等。有時教練等好耐,日日則快。
我愛女生,要做女生,女同女生。

This is the kinda thread I like3 m) q7 t) m, \  r
有用的資料3 l* v, m8 [) T, M6 Z$ o' k
真實的分享

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-5-21 22:33 發表   
) f2 z* `) ^5 t* L+ w7 W, }; D
如果就到時間,去添記買ccvc好過9 ^0 g' R: x8 [. g6 Z! P4 n
昌記貨差好遠 XD
5 {7 Y3 z  H* `1 x0 @

) X9 q6 o/ u8 a有幾個問題, p! q+ I* O" |6 {( B
邊間添記?
1 R% D$ z. ?$ E. X6 |1 p  |有冇地址?
% a9 j7 ?+ t: |" X6 [0 U幾錢套?
/ {1 W) N7 O# `; ~3 i$ c有冇大碼(最好42以上,如果唔係著唔到,又要儲)?