嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享-- 好啦, 我又貼多3張旗袍相 :-)

[img][/img][img][/img][img][/img]

我係啊紫姐姐~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
是男是女@@?
要轉到戀戀CD自貼嗎?

第一張有小許似酒樓知客

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 22:23 發表   
是男是女@@?
要轉到戀戀CD自貼嗎?
心儀姐姐冇留意之貼
引用:
我絕不是有錢女, 是在表姊家影的.  趁佢地出左去, 自己自拍 ^^6 y# u- P) v/ a

是的.  我是個女.  而且, 好鍾意內衣, 任何女性小物 ^^

其實胸大着旗袍會唔會好辛苦@@?
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

好正的旗袍啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實件旗袍size睇落好似好緊 ( 影相效果 ). 但實際上有足夠走盞位, 唔係緊.
引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:02 發表   
其實胸大着旗袍會唔會好辛苦@@?

wadee 好勁呀. 咁都記得我係女.

我都唔知點解呢個FORUM CD比較多. 我想, 其實女仔都可以上黎吧...

係呀, 其實麻麻地鍾意個件衫. 個店員俾左大碼SIZE我,話大碼先岩著. 點知返到佢覺得好鬆, 而且影相出黎效果又唔太好, 唔好幾Shape. 所以第一件衫, 我送左俾左人了. 得返相相留念
引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-21 22:59 發表   
第一張有小許似酒樓知客

引用:
原帖由 cameandgo 於 2010-11-22 08:14 發表   
wadee 好勁呀. 咁都記得我係女.

我都唔知點解呢個FORUM CD比較多. 我想, 其實女仔都可以上黎吧...
這裡叫hkcdtv
當然cd比較多
當然可以啦
這裡也是戀物網
我都好喜歡看你的相片
記得多D上來分享

旗袍真係好蝦人著,真係要訂做先會好好睇
+上身材都要有返咁上下........................
我唔太覺得有東方女性感覺

靚人靚3~~~

真的假不了 假的真不了

both are yours - the red and the pink.  I really want to have one....

...