嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做
* U1 J$ A7 d! I! s2 ^9 I
' Q$ h; [+ F9 b3 Q, B! M! i我又學人唔做....
1 w2 J- D/ D; K6 r  v
# s$ Z+ ?: a( C  D: W( O真係巧合XD
* z0 g, X4 U, B- Q, F/ m& [9 U
" I2 V# H9 t  U* ]尋日終於還返D制服比公司# G' X6 \" C0 y* P/ w
) ]- q, |7 N  c* @6 K
呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左3 h8 f+ w3 v5 k; E7 W5 O* L

! t+ N, F8 J. n2 f0 c感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表     r( g; ~) S$ d6 H8 v' \
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
4 h3 J/ Q9 w" h5 A0 E0 s3 q我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   * k% q" K( V, ?+ p5 @5 s
# w- i6 E: a% Z3 L原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
* S4 D. E% J8 Z% e2 R- c
8 L9 y+ b: C" z0 y' [3 R9 t我都以為係..
3 }. L; f/ z6 W
$ i. y) ^* {, R我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...
" C5 k0 h0 A# P- u6 c* A: Z2 \: p0 ]
妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   % v2 n+ Y# z4 _
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
# W3 C! _8 [! E" z+ ]5 o/ L

& K5 V6 P8 e; y& u3 o6 h. W唔係啦( J+ y9 N% c( a& g0 F3 T

* z7 v. X& P9 \& X1 C5 L你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   1 u$ H4 t, C0 F' o6 G, ^
& `4 H+ A& Q! \1 l& r- k8 ]

' K0 @% Z% W0 m; p6 I1 }  f你唔做女人3 ]' a, d: T; P. C3 O  V% g
) P; u" ^9 n& Q# d
真係浪費& x4 D) l5 l, b" p# |- v" e. H
4 k# X+ V, [3 b( y, D: {
你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   5 c5 G: a3 m4 V/ s; e; N$ b
. A: Y! E$ w! u  o* T其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個