嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想CD出去影相........不過.......

好想CD出去影相........不過.......

CD出去係會涷死
" f$ l& j& m! K( n星期五負3度) s3 |0 e8 B( x* o
天文台話下星期有機會負10度
7 j7 l! A! p% @7 l3 y3 K+ v1 Y' `2 E) D2 }
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   ; s4 Q" s- J( D) R7 w& A
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
* O& K% a. S. V- F9 `; g- T2 _
$ p) b3 b9 g2 k( \0 K+ q* S
氣壓??

唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-11-25 08:49 發表   ( X0 Z5 x- n& n' g: Q7 H4 S
唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
3 F0 y1 m' u' l8 S& v7 l5 C& s! n5 ?* \: |; ?( D% f1 N# }
好..有機會的

唔緊要啦! 下次等你返黎香港嘅時候咪大把機會比你cd囉!

開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼!
0 P$ x" ?; j' ^- \, u% w' G% n攬個人會暖d架!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

凍少少都ok既5 F' }5 v2 ~/ D# O
起碼冬天衫靚d
8 |. y! f; G/ F# X著多幾件加絲襪再加boot就靚啦

CD時身子會暖起來的~~

you can wear long coat ar~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 09:51 發表   
" P4 K- ~8 W( R! E  D+ c開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼!
5 L4 G; d5 W4 c+ |. y4 |) u攬個人會暖d架!
  o- r! l2 D4 v( n6 e, \6 {

+ r8 M0 u7 k; U6 S  u3 q+ _1 B. @- l
/ j% P, w$ B6 z1 ]我日日都好凍) h6 Y5 \+ u# ]9 @( A9 t1 v

k7 T- p( d* e7 ?' `9 e; L你比我攬住好唔好?

冬天著 boot boot, 大褸, 皮草, 正呀
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 08:43 發表   1 }; H3 i2 k" H3 Z0 C/ c

+ p  w& p1 M  P9 c- s5 K1 F  j: k* q) ~2 C6 M) v
氣壓??
* o3 Z! C  X' a! E$ t982.05 mb果個咪氣壓
! R9 [& {/ I0 c, R) Q香港宜家一般101x3 {* M; u$ K8 @0 I
九百幾係香港打緊風,仲好勁 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   
+ u  A! G% g) H# q* C6 ~原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
6 A; Q2 M( f) Q0 {3 x/ q* N7 g9 m9 `1 e, W/ _. P  X1 ]
氣壓低.,同我不在港,.有什麼關係呢??

唔係涷d先好咩.. 可以著d女裝大褸 ^^ 好漂亮的

喺屋企cd住先la, 下次番到香港再cd出街la

期待有相post 上

你那天氣溫度真是低阿∼∼我們這最低也才接近16度∼∼想到全身就抖不停了

下雪啦,.好凍.,,.睇下晚上仲有冇落,.,有的話影比你地睇! O% }# |" M, k, F2 h% P
今晚會負6 度