嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

無晒興趣買男裝衫褲....

引用:
原帖由 user9527 於 2011-1-8 23:27 發表   3 D! a) i; P: e6 s& ~
我覺得背心計,女裝正過男裝
& w2 D* }% O8 Z- t4 v係呀...靚好多好多

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都係對男裝無哂積趣。每次見到女學生,都好怨恨自己點解唔係女仔!!

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-1-8 23:36 發表   
4 ], N% [. Z" O# N- K8 {0 k我都係對男裝無哂積趣。每次見到女學生,都好怨恨自己點解唔係女仔!!
& O5 S/ u# B2 y8 `6 @我都係的

未開始CD之前都係想買男裝結果就無心機睇男裝..
" D, {+ u/ \! y9 c* [' P搞到話買衫買左兩年先買到- -1 Q2 }& @9 _( a# {8 m: T1 R! y
之後決定開始CD之後就成日心絲絲想去睇衫...
. l$ o( |+ m* ~: f# h& p, o" y% b& D不過的確女裝變化大好多所以好睇...: D4 N0 |5 r0 c3 G$ g8 i" }
不過其實如果女裝唔係買得太貴100~200有交易% r! E' Q- M6 U4 `
但係男裝最少都講緊300蚊起...

鐘意掛頸背心既路過

引用:
原帖由 wow 於 2011-1-11 01:52 發表   
# C1 o$ |9 C. x4 X$ [鐘意掛頸背心既路過
  E1 k/ X5 [% o7 H  s
哈哈...支持~支持~

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-10 23:10 發表   
* z$ C2 F1 b$ \$ e0 c' D8 d) R& \& M* @& Z6 f) o& H+ y
我都係的
2 v- a8 U) }! h& i; O6 o咦, 姐姐同小妹諗法相同...

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-12 18:24 發表   4 E2 K4 j/ g  N6 l

0 c' S% d2 n$ O, W9 c0 F1 r7 M咦, 姐姐同小妹諗法相同...
  f; e& R3 L, g
Yeah!!~

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-14 22:24 發表   
# W( W) T2 X. g6 F
) M# Z9 b2 q0 ^8 ?8 {Yeah!!~
, u( F( \& X# z( g1 ^怎麼天生不是女人...

我都係...成日想買男裝衫, 但買唔落手* a8 w8 p+ }7 m' A! i: w
又貴, D款又悶
; F9 f1 M- ^1 T. E" `
0 _* [  e" V, a  \* w成日都諗...索性買女裝日日CD(應該說...做TG)算啦... 總比做宅男成日著住果幾件衫“好”
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

嗯.. 但係如果想季季一個星期七日都唔同衫要洗好多錢呢

穿起女裝感覺是好舒服啊!

引用:
原帖由 kitwing10228049 於 2011-1-16 13:05 發表   
  s1 j  n7 Q  D1 V( B* n穿起女裝感覺是好舒服啊!
  H3 w' T# k1 Z7 k  a2 `  H( @/ {
係呀, 女裝舒服好多的

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-1-16 00:07 發表   ( Z  ]2 X  K8 I) N' |
嗯.. 但係如果想季季一個星期七日都唔同衫要洗好多錢呢
% |: A  P% s, l4 B% S$ {# b. t# A但d女仔都係咁架啦, 做得女仔就要接受呢...

引用:
原帖由 michelle666 於 22/1/2011 17:05 發表   ( U9 {/ n. p. B) M' _

* s0 D7 V8 S, `但d女仔都係咁架啦, 做得女仔就要接受呢...
, J" i( g1 O( R/ B/ J, c其實未必要好多錢..., X4 G6 j2 T% i! _  X- j8 Z  h2 Z
女仔衫可以好貴, 但簡單地mix & match之後就變左另一套, 花D心思就未必需要駛好多錢去日日轉look(有時雜誌都有講點樣將同一件野著7日, 又可以應付唔同場合)
  |# z- B$ |& P0 h( d+ R
$ {1 q/ C2 w( r5 ?4 u/ o另一樣係...就算女仔買幾多衫都好...都唔係件件都要有牌子
" C. L% ^9 L6 ^% D只要著上身好睇, 就算件衫只係女人街貨色都無人care
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2011-1-22 19:04 發表   
* _" _1 b( J6 m  @9 ]- b2 [" m4 G3 N( x; T9 C- c
其實未必要好多錢...
' F# I5 H" C2 V4 B女仔衫可以好貴, 但簡單地mix & match之後就變左另一套, 花D心思就未必需要駛好多錢去日日轉look(有時雜誌都有講點樣將同一件野著7日, 又可以應付唔同場合)2 @% m6 X2 m+ i, O1 P4 s; y% e

9 H7 C4 k. Y. U" {/ x另一樣係...就算女仔買幾多衫都 ...
0 E: |2 ~2 i" [
係呀, 讚成

引用:
原帖由 applechoi 於 2011-1-22 19:04 發表   4 X+ ]* j$ }8 o% \2 w( N2 x% {
4 t/ j" e  K7 W( q7 C. u# I3 I
其實未必要好多錢...
9 R: j0 W7 X7 W- p3 \2 m3 Y女仔衫可以好貴, 但簡單地mix & match之後就變左另一套, 花D心思就未必需要駛好多錢去日日轉look(有時雜誌都有講點樣將同一件野著7日, 又可以應付唔同場合)* p# ]# o! x. b; t- L6 X

# g3 c+ w0 f9 r1 l& ]另一樣係...就算女仔買幾多衫都 ...
4 ~+ n0 a. [- p4 k  Y* gApple 姐姐都有道理, 小妹學到野啦...

脫變中,

男裝有須要先買,女裝見到靚就會買∼
8 O, b- P  _, ^% }. f9 N% u. r買$1000女裝先買到$200男裝

引用:
原帖由 queenielam 於 2011-1-25 22:52 發表   
7 I9 F; t2 Z1 I" L3 [0 T- t) }男裝有須要先買,女裝見到靚就會買∼7 i7 C* @# n5 W
買$1000女裝先買到$200男裝
! m! b; c* e' c8 H, \* ?
哈哈..我也差唔多的..