嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想找e只鞋

我想找e只鞋

好似好令..但唔知係邊到買到... a# B& q/ o& ?- S, L  X
知道既話一話我知 + \( V5 _" o8 `0 K* R/ W8 `% w4 T7 D
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b16693393: o4 G; Q* n" Z1 {/ N/ P# Y
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/show/qanda?aID=b17013265
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你唔落bid?

兩款我都好鐘意! 旺中好大機會會有!

$30 bid返黎仲好啦

果個無得再bid架啦..同埋得一個size..35號-.-% S3 k/ K6 u' A) g) g& t/ C: H
我想講..其實係同一對鞋黎..只係post出黎比你地睇下鞋底係點樣咋
祺望不再是孤獨一個人

呢D鞋周街都係喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-30 11:12 發表   
& C& }2 i7 }  V! P- t呢D鞋周街都係喎
" z9 i) D9 s, ?: H
7 B3 ?( `9 n; x, F! ]$ p: n邊到有得買呀?我未見過
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-12-30 13:22 發表   / g) j( t9 [& p. D" }

A: D& R6 h, d: v% ^, I3 Q$ g& r1 m! T* `& S3 E4 a
邊到有得買呀?我未見過
2 d9 V6 q8 l( S3 N& `
上網都見到大把呢類啦~或者你再找找YAHOO吧

太子有差唔多款喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-30 15:19 發表   
( ~/ J1 i& l0 w- h6 n( s# M4 I) r, ]0 `5 N
上網都見到大把呢類啦~或者你再找找YAHOO吧
! k; L! j# _& g, l
2 d& R- {3 b5 G( A- O: @
就係找唔到先問你地$ W0 P8 c0 m4 I# V' V
- v/ Z/ X& A+ @4 c+ W1 n
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-30 18:44 發表   % s2 p/ b& w: A1 l/ p7 k
太子有差唔多款喎
: c$ u8 w% q$ f/ Q8 c. S
: i9 C; g* A. U0 z) @8 l+ [有咩..咁要搵日去睇下
祺望不再是孤獨一個人

你入去問就得架啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-1-3 16:44 發表   4 n3 R3 q' D" R  m9 D& l+ h
你入去問就得架啦
0 _  ]% h. }& e! z; o  g7 s/ W' p& e
  S# K) Y% c) h/ `! l( r8 g
我見好似無=.=..
祺望不再是孤獨一個人

有時見唔到
8 c: E9 f+ K+ V6 a" u: T- m但問就有

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-1-11 17:21 發表   - l. r: \3 [7 c$ {. Z
有時見唔到% t9 `! L1 _3 V
但問就有
% O) ]2 Z. g0 a( g" N# h8 U
2 E  C* x% b. p% o6 L
問過了..差唔多款就有..但係矮跟黎
祺望不再是孤獨一個人

唔岩款咪訂做一對囉
% l$ h8 O; ?: M% m5 F, p* w; Z唔係好貴咋

MK大把= =.......................

咁高跟的應該少有( H2 A" z% d5 N3 A( S
努力搵啦:)

great i like it so much