嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想找e只鞋

我想找e只鞋

好似好令..但唔知係邊到買到..
# L5 }8 U% r+ g: E8 s* y5 ?知道既話一話我知
1 l% L! S) u% k  w( whttp://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b16693393
" b: e' ^9 m9 b2 ohttp://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/show/qanda?aID=b17013265
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你唔落bid?

兩款我都好鐘意! 旺中好大機會會有!

$30 bid返黎仲好啦

果個無得再bid架啦..同埋得一個size..35號-.-( S) X# R( M+ t1 R9 t- B
我想講..其實係同一對鞋黎..只係post出黎比你地睇下鞋底係點樣咋
祺望不再是孤獨一個人

呢D鞋周街都係喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-30 11:12 發表   . W5 A' T8 @1 Y; h; O
呢D鞋周街都係喎
, @! X# G7 ?! I8 \" I

( Y3 I0 @8 k; d/ @5 t邊到有得買呀?我未見過
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-12-30 13:22 發表   
3 h' e/ U5 P/ y* `) G) b7 @+ ]
' z0 o! b8 a2 {7 F. q
. o/ |; o! S7 ^( r* u6 ~邊到有得買呀?我未見過
5 N! U# Q8 N! \5 M3 a7 n- S
上網都見到大把呢類啦~或者你再找找YAHOO吧

太子有差唔多款喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-30 15:19 發表   
8 i! U) R, Z* h# ?: L( c( Q
0 [. Z* ]! ^# b) h9 j' H) R# v上網都見到大把呢類啦~或者你再找找YAHOO吧
1 o/ x) t0 R; m
7 R& ]. B5 N( w8 `  N$ f
就係找唔到先問你地
7 H6 R3 H# T! _/ M& Y/ y/ o* x5 k8 U- ]4 U+ N
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-30 18:44 發表   ' @7 F/ _2 W2 ]& j  c
太子有差唔多款喎
& T) f8 C4 x7 o
" v3 _, G& u( A9 H3 G1 o有咩..咁要搵日去睇下
祺望不再是孤獨一個人

你入去問就得架啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-1-3 16:44 發表   
9 L' y" n' v+ O7 L你入去問就得架啦
- y- Y3 O' m$ o- B0 H5 _
% K4 _, ~( ?5 O0 Y& C! R0 u2 J我見好似無=.=..
祺望不再是孤獨一個人

有時見唔到# A+ f/ @/ _+ y" B2 \% F
但問就有

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-1-11 17:21 發表   
- N3 f6 m6 |& A) ~. u" K有時見唔到. H" v- D, C6 t: j; h
但問就有
$ e( E/ G/ G  R$ `& i) ^) m: d: B1 @
( ^6 s9 v% P* o; f% l- ^; r. m
問過了..差唔多款就有..但係矮跟黎
祺望不再是孤獨一個人

唔岩款咪訂做一對囉' \: L8 K" V  r7 @+ _: ?
唔係好貴咋

MK大把= =.......................

咁高跟的應該少有
0 T. Z7 l% L/ c$ W  ^3 S努力搵啦:)

great i like it so much