嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到大碼學生鞋

邊度可以買到大碼學生鞋

我43 碼, 西九紅蘋果果間執左
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔係掛,執左?. h. C  n6 o! I
仲嗯住過年前去買新鞋...

執左啦!個度都好少學生鞋鋪,同埋又咁開揚,好難買LU..

元洲街步陞啦 ... 最多款 ~

步陞個間易買咩?入面都好多牙叔做鋪面喎。。。。。

引用:
原帖由 ripple040 於 19/1/2011 10:56 PM 發表   
$ R3 a6 y( B( c5 K; a" H! l步陞個間易買咩?入面都好多牙叔做鋪面喎。。。。。
0 ?  _  a8 G$ y0 V8 n/ Z9 y5 [% ?D阿叔都係為左做生意姐 , 邊理你咁多丫 ~

我都想搵丫.......新界/九龍區邊度會有?

引用:
原帖由 glock18 於 2011-1-18 12:06 發表   
* ~( W8 R" V* D2 s1 h- Q2 U6 c2 ?我43 碼, 西九紅蘋果果間執左
$ b5 v! L7 V. m0 Q& t

# m: j; d# }: l3 U. U1 h4 U! y
2 l% ^3 s# Y9 ~: ?) X: {# {樓主:
+ y5 `& K9 r' U4 d' `& @% D我11月已經出左POST話間野係12月22日轉左手架啦

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-1-19 22:14 發表   
% j; W  K( d3 V9 n+ M% w元洲街步陞啦 ... 最多款 ~
- t$ S) L/ P- B
# {( T4 G+ O1 Q* ]0 e) w$ ?6 B
有冇詳細地址?7 ?% A# G" V- n3 j
間野最大幾多碼?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-3-5 17:27 發表   ! E- b! D2 w6 v& |

( m' c! B6 p: d* ?. p" `0 I
5 x* s6 n# c# L- P9 V& K& P有冇詳細地址?
7 Y4 b  _, N" h) p/ [0 Z間野最大幾多碼?
8 C$ B; q4 y6 @
7 L5 M' p0 H& I$ j; x! _% A/ @元州街165號2 d3 o$ w6 x8 W& M+ @
3 W2 C' K  A; b
BTW 同問碼數

引用:
原帖由 14641 於 21-1-2011 13:36 發表   # V6 o& X0 D6 j" S2 w- N
我都想搵丫.......新界/九龍區邊度會有?
' m& V( ^  D# }9 U: Q元朗荃灣舊區啲內街點都會有幾間 不過要自己搵 因為多數都收收埋埋

手上有43碼一對放售
暫停寫入