嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美女cosplay

美女cosplay

Sorry.....係美男先真(冇錯,佢係男仔黎架!)

覺得好的就按一下感謝吧~~
愛穿穿女裝~幫自已化化妝~再给繩子綁起~很滿足呵
美腿 ~ 可愛 ~ 小CD ~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
太強啦
點睇都睇唔出係男喎

引用:
原帖由 sam1210 於 2008-9-2 22:09 發表
太強啦
點睇都睇唔出係男喎
留意一下身形.....真是男的!

點睇都睇唔出喎

你唔係嚇我下嘛
一點男o既感覺都冇喎

引用:
原帖由 戀物者 於 2008-9-2 22:41 發表
你唔係嚇我下嘛
一點男o既感覺都冇喎
重要係靚過香港好多女仔呢!

很美的初音
個男仔太像女仔...

點解咁多人信既? 完全無其他相證明呢個人係男仔, 咁我求其上網搵幅女仔相都可以話係男仔ga la
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

身形係有少少睇得出.....手都有少少....

引用:
原帖由 noel 於 2008-9-2 23:37 發表
點解咁多人信既? 完全無其他相證明呢個人係男仔, 咁我求其上網搵幅女仔相都可以話係男仔ga la
古版............點解唔信會有男仔靚過女仔???

Thank you very much~~~~~

一D都唔似係男仔...十足十女仔咁
會唔會唔帶假髮似男仔D呢!?

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-3 01:35 發表
古版............點解唔信會有男仔靚過女仔???
我呢d 唔係古板, 而係見過太多呢d 求其搵d cosplay 相就話係男扮女既相, 最后都比人踢爆相中人根本係女仔既相, 所以貼圖一係貼全套, 男女裝都有咁我先會信
p.s. 我都睇唔少中外cd 相, 有男仔靚過女仔我絕對相信, 而且見唔少, 但我係會思考既人, 唔係人地話係就係果d 人lor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

thx~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 noel 於 2008-9-3 13:23 發表

我呢d 唔係古板, 而係見過太多呢d 求其搵d cosplay 相就話係男扮女既相, 最后都比人踢爆相中人根本係女仔既相, 所以貼圖一係貼全套, 男女裝都有咁我先會信
p.s. 我都睇唔少中外cd 相, 有男仔靚過女仔我絕對相信,  ...
咁版主你咁勁.........又唔見你貼D相上黎比我地D小會員睇........得把口講.........小妹真係冇你咁好氣...................................

啊noel 经常都会贴自拍上来噶~~~你自己唔知就唔好乱讲啦!!!
你贴上来D相明显系其它D变装论坛整过来的!!!

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-3 15:04 發表
咁版主你咁勁.........又唔見你貼D相上黎比我地D小會員睇........得把口講.........小妹真係冇你咁好氣...................................
佢都唔係玩cosplay個飯...

post黎做咩...

仲有相都可以加工嘛

本身塊面有瑕疵都可以ps左佢啦

都係各花入各眼啦

點睇都睇唔出係男喎...
應該是女仔

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-3 15:04 發表
版主講得岩架bor
就咁睇你呢輯相 , 完全冇証據俾人睇得出呢個係男人
唔係唔信有男仔扮女仔可以靚過女仔
同埋我都唔覺得相中女仔好靚
只係佢成個人點睇都冇男性感覺
你冇其他佢男裝o既相support , 的而且確係好難令人相信架bor
就好似你貼o個個8個人估邊d係男o既圖一樣
又有幾多人可以正確估到邊個男邊個女呢?
到你開估o個陣 , 都係齋up
幅圖唔係你整o既 , 你都唔知真實答案 , 可能根本全部都係女 , 你自己都俾人呃左 , 你話有冇可能呀啦
所以凡事都要講証據就係咁解 , 你冇 supporting 俾人睇 , 人地當然有唔信o既道理啦
並唔係咩古唔古板

好吧.......是小妹錯了............對不起.........