網站活動:第一届hkcdtv美腿CD選舉(10/2更新)

網站活動:第一届hkcdtv美腿CD選舉(10/2更新)

活動期限:參選期由即日起至2月20日截止

參賽條件:hkcdtv站內會員,必須是男性

參賽方法:
提供自已最少三張、最多五張有腿相片,在參實區主題以回覆方式張貼
每人限貼一次, 如有修改請使用編輯功能修改已發表的帖子, 截止期後一律不得再作任何修改

相片限制:
一)相片必須清晰(清晰度會由版主決定),Size寬度最少400像素,高度最少800像素
二)鞋子、絲襪、POSE不限,但最少提供最少三張小腿及大腿均可見的相片
三)不限露面與否,但腿的比例需最少佔圖片一定的比例(此項由版主評審)
四)相片中會員需手持寫有自己的 hkcdtv 用戶名稱的名牌作拍照以証明該相片的真實性
如版主覺得相片不合格者有權要求會員更換合適的相片或取消該會員該次的報名

評審方法:
供全站會員互相投票
普通會員有三票
版主以上有十票

獎勵:
所有參加者也可得參加獎, 每人加 20 點戀戀點數, 200元戀戀金錢, 及 2 點CD點數
最高五票得獎者可獲獎勵
第五:+30 點戀戀點數, 300元戀戀金錢, 3點CD點數
第四:+50 點戀戀點數, 500元戀戀金錢, 5點CD點數
第三:+80 點戀戀點數, 800元戀戀金錢, 8點CD點數
第二:+100 點戀戀點數, 1000元戀戀金錢, 10點CD點數
第一:+200 點戀戀點數, 2000元戀戀金錢, 20點CD點數

實物獎品共 3 份, 頭三名依名次優先自由選擇禮品一份
CK絲襪一對 由cdtv提供 (只限郵寄)
特色絲襪兩款 由心儀提供 (見下圖) (郵寄或九龍灣交收)
獎品只限本地郵寄

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈..好可愛呀, 有個咁既選舉, 雖然有d心絲絲想參加, 但諗起呢道咁多師姐有靚靚美腿, 都係.....諗諗先...

咁得意 but這些機會不是屬於我的...

引用:
原帖由 Eva0313 於 2011-2-5 14:31 發表   
咁得意 but這些機會不是屬於我的...
支持

BTW這些機會不是屬於我的

第四點的話, 即係要拍新照片, 好麻煩啊.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

回復 5# iamonheel 的帖子

嗯, 之前明明影多左幾張腳想拎個參加獎都唔得

想問下係咪影完貼上在這post的回覆, 便ok嗎?

好好玩丫~
可惜Suki冇靚腳....
豬腳就有一對...

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-2-6 01:53 發表   
好好玩丫~
可惜Suki冇靚腳....
豬腳就有一對...
suki 美腿
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-2-6 00:24 發表   
想問下係咪影完貼上在這post的回覆, 便ok嗎?
貼到參賽區即可
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=19053
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

這個POST不是我發的耶@@
是cdtv大大用我的名義發出的吧~
獎品我可以加碼嗎~
剛剛在淘寶訂開東西有D絲襪好靚想送出一對

引用:
原帖由 心儀 於 2011-2-6 05:09 發表   
這個POST不是我發的耶@@
是cdtv大大用我的名義發出的吧~
獎品我可以加碼嗎~
剛剛在淘寶訂開東西有D絲襪好靚想送出一對
當然可以, CK 是我的獨家獎品
歡迎你加碼

等我又影下先

同埋咁我想問下幾時開始投票??

我都冇條件參加

引用:
原帖由 grilboy 於 2011-2-7 19:12 發表   
同埋咁我想問下幾時開始投票??
2月20日參賽截止後便開始投票

鞋子、絲襪、POSE不限

如果係咁好難比較喎, 著高爭鞋會顯得修長D, pose擺得好又會著數D...不過玩下姐, 有活動攪下總係好, 多謝晒先

引用:
原帖由 butterflies 於 2011-2-8 01:38 發表   
鞋子、絲襪、POSE不限

如果係咁好難比較喎, 著高爭鞋會顯得修長D, pose擺得好又會著數D...不過玩下姐, 有活動攪下總係好, 多謝晒先
之前諗過呢個問題
其實CD得好與不好對男生來說就是將自己身體修飾得好與否
希望大家都努力去想想如何修飾腿型達到好的效果
想大家都有得比併下所以開出無限制這個條件

Sorry,請問點解 attach 唔到files?

Attach 個 jpeg file, 細過100Kb, 但係:
"無效的圖片文件"

我想問係唔係一定要五張相入面都要有自己的名牌?
如果其中一張無, 但其餘四張有, 而且睇得出係一樣的打扮, 咁樣可以嗎?