第一届hkcdtv美腿CD選舉 - 參賽區

第一届hkcdtv美腿CD選舉 - 參賽區

此帖只供會員張貼參賽作品
無關內容會被刪除及扣分處理, 請各會員瑾慎

討論及問題請到活動帖查詢
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=19052
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小妹的腿雖然不算什麼美腿, 但為表示支持這件盛事, 所以來參加, 請大家多多包涵...
本來專登選對粉紅色的絲襪著黎影相, 但因燈光太陰, 所以唔覺係粉紅色...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔知有無份入圍 請高擡貴手

有人叫我參加,哈哈
兔年快樂呀大家,就參加應節啦

黑絲高跟,希望太家給我一票吧!

[版主管理留言]2011-2-24 23:03 by cdtv圖片失敗

陪跑的 =P.......

婷婷以肉腿參賽相片為1024 X 768解像度。
請多多指教

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我又玩下先-3-

同大家一齊開心下!!

第一造型:肉色絲襪+女裝花內褲+勉強小蠻腰

第二造型:灰色織花絲襪+紫色間條t-back+銀色平底鞋

第三造型:紅色童裝泳衣+黑色星星月亮絲襪+唔夠大o既白布鞋+長江7號公仔一隻!

第四造型:白色吊帶連身絲襪,連底褲都唔著!

第五造型:護士裙+黑色魚網絲襪(內加肉色絲襪)+銀色平底鞋+白色醫療手套

不知可否入圍?

同大家一起玩!

我又支持下先,希望各姊妹投我一票啦....

第一届hkcdtv美腿CD選舉~我也來支持一下!JUDY小妹穿泳裝來獻醜了!希望大家投我一票!謝謝!

Suk遲來的豬腳一對~
臨急臨亡趕交功課咁...
也希望參與這次活動~

小妹也來獻醜了~

參加下先 .....
個名牌返光添  = =''

2010-09月25日 1 st CD...suki

只想和大家分享一下,多謝支持^^

我都參與下啦

黑絲腿

[版主管理留言]2011-2-19 22:39 by cdtv已幫你上傳 ^^

~~多謝支持~~
(Sorry, 我Attach唔到jpg file, 請見諒 )

我除咗係有誠意參加比賽, 仲因為:
1. 回應本站的一帖: 逾七成市民認為女性在職場上受歧視情況普遍 (http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=19325&extra=page%3D1). 本人應為婦團及婦委會近幾年既的所謂公正既調查活動實在係宣揚男平女高等, 剝削男性各種權利. 本人認為實在要支持一下貴站的美腿活動, 要與女性睇齊, 還以顏色.
2. 要鼓勵多啲男士去 CD, 以實踐真正的男女平等.
3. 當男性都認為自己可以靚既話, 就唔會成日忍唔住誘惑去非禮人. 亦可能間接減少狗公既數量.
4. 一眾港女成日喺我面前用手遮胸, 以為自己有寶, 實在不知所謂. 我會再修小腿同條腰, 到今個厦天實行同一眾港女拼過.
5. CD 唔應該收收埋埋. 啲 TB 巳經公然喺街上行. 我哋身為男士, 唔通仲要介意人哋膚淺既目光嗎? 我認為大家鍾意著乜就著乜, 唔駛理人哋, 因為啲港女唔會因為你著住件男人衫而尊重你.

我也來支持第一届hkcdtv美腿CD選舉