嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹的第一貼.....................

小妹的第一貼.....................

小妹的第一貼發出左唔夠一個星期,以經比人轉貼左去第二個網站la..
1 F+ S' ^1 c9 C4 T+ n本來係好直得開心的,但唔難想像接下來會出現新貼的SM照......好彩冇貼過自己個樣,如果流出去D大網站,比熟人見到就大件事了

覺得好的就按一下感謝吧~~
愛穿穿女裝~幫自已化化妝~再给繩子綁起~很滿足呵
美腿 ~ 可愛 ~ 小CD ~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
轉貼左邊個網站啊??

一個很大的國內變裝網站

係呀, 咪就係果個simeilo, 將呢度的相四周圍貼呀

member身份: CD forum一向都好多呢d人ga la, 特別係d "同胞" (無計, 10次偷圖轉貼9次都係呢d人, 不過"其他人"偷ge就唔係 CD forum咁簡單). a; v0 s  G' d  i8 r; Z; N. a& @

- h( g4 H. J  Y" U: k版主身份:  偷圖呢樣野好多forum都有, 而且阻唔到幾多, block acc/ IP作用唔大(ISP用random IP XD), 始終internet 太易"分身"........

你貼得出黎就要預左畀人轉貼......
+ q# k1 K, R% P& h始終每一處都有呢d人......

其實轉貼唔係問題,最怕貼左有樣的CD相,比人轉貼o係uwants之類的大站,再比身邊朋友知到自己係CD....................................唔......真係想起都驚驚

回復 7# 的帖子

係呀~ 最怕俾 d frd 知, d frd 唔接受既都仲可以, 用o黎笑就出事啦。9 s1 g5 p  K3 R2 P. g! {
不過而家連我女友都唔知我有呢個嗜好, 因為平時言談中覺得佢唔係太接受呢樣o野

引用:
原帖由 jg400hk 於 2008-9-4 00:31 發表 . k6 B) l6 g5 l' s. H0 R8 L
係呀~ 最怕俾 d frd 知, d frd 唔接受既都仲可以, 用o黎笑就出事啦。
! H2 f1 t; X: d不過而家連我女友都唔知我有呢個嗜好, 因為平時言談中覺得佢唔係太接受呢樣o野
, i9 K- y' r  m0 ~咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............$ N' g" ]  c8 g5 S$ ~4 Z
PS:佢都鐘意着Lolita同綁繩架.......佢重接受到一齊着住Lolita做愛

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表 # P1 U7 G8 U& ]/ M/ A$ Y

" o- V  i% R* S; H, s; g- P咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............# q" Z! a+ n0 ~$ H% M, b
PS:佢都鐘意着Lolita同綁繩架.......佢重接受到一齊着住Lolita做愛
4 s+ {' E3 G* S2 W3 O
你真係好好彩啦, 我女友連Lolita都接受唔到呀

被人轉貼的確好難避免. A0 g: A5 g( U! g7 H
所以我都建議大家盡量唔好貼樣以保護自己% y. S, Q/ [! Q3 R
除非真係唔怕俾人知 , 或者真係可以扮到冇人睇得出原先o既你啦

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表 $ ?/ E# Q$ _4 {2 ?' a/ Y0 Y

9 L' Y6 Y) {) `7 b" d5 r咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............5 o" u- J6 W  W- i2 ^  x
! V* H8 ^9 C+ B# z% e有個咁既wife玩足一世la

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表 % i9 f- K/ M- K+ B
- E( ^! {4 D7 J# P
咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............$ I  R; a& ]; K7 r/ J
9 c% Z; [9 Z4 y* b  G, x6 ?7 }+ M# v6 j
咁正
& Y, J2 M! ~; J* \4 n0 N1 w! h咁你係唔係晚晚都做愛ge呢??

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 3/9/2008 23:49 發表
& m+ S0 }& k$ G* Z: n9 f. R% P其實轉貼唔係問題,最怕貼左有樣的CD相,比人轉貼o係uwants之類的大站,再比身邊朋友知到自己係CD....................................唔......真係想起都驚驚
: Q9 c3 P7 }/ L  ]唔駛驚住, 你張相都無樣, 好難搵得番本人係邊個
9 f. `3 T# [0 }  }2 V8 f& v7 _8 _5 o
" x7 H! I. G4 x3 v, q
引用:
原帖由 mmlee 於 3/9/2008 23:41 發表 8 p6 X0 q* G# \3 j0 i! Q
你貼得出黎就要預左畀人轉貼......! {* F7 a% E' g' v2 L4 J! e5 O1 D! O
始終每一處都有呢d人......
3 a" _: [7 s' y( m, O% ]: M. `
又唔可以咁講ge, 唔通你出街就要預左會俾人打: s" T; M' y" \  f6 Q0 V; p
況且相都有版權, 未經物主同意轉貼都係侵犯版權& I  \2 U# [( g

/ a. y7 _5 `$ j( }: Q  h+ ?8 v[ 本帖最後由 applechoi 於 2008-9-4 12:33 編輯 ]

所以我一定唔貼樣呵!!
美腿天使

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表
& x9 H: h% K9 Z: `: F) A3 c/ F7 k' l3 Q& F: B
咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............2 g) q- e1 Q# a) ?2 e: z
5 H! h! Y  O2 O9 l
& T2 _" s# O& f# [0 v$ d: F
咁有無試過佢著住lolita綁住來做愛啊

引用:
原帖由 pikachu668 於 2008-9-4 14:07 發表
+ E( j# J' {2 M: ~
% ^: Z$ Y8 c/ ~. M! \6 c9 f% L" k$ f% z! q# M0 T: G2 g
咁有無試過佢著住lolita綁住來做愛啊
( i/ v6 n$ g7 W* b有呀.......不過是我绑着她......因為她不太識做主動

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 14:25 發表 & `3 b* I+ m0 i$ v" m) R' P
, u7 n, H2 y) O2 t, `- x' h: e
有呀.......不過是我绑着她......因為她不太識做主動
6 {( I8 T0 l6 h: w8 g  K2 c2 d1 i! V2 l9 U
幻想下都覺得刺激好玩啊
* A' l2 V# S( s好想好似你咁有個咁好ge老婆4 A% W( l8 o* X, v2 `# {. w( G

2 w4 ~* R! l# e8 |[ 本帖最後由 pikachu668 於 2008-9-4 18:36 編輯 ]

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表
; _! w% r; k; @, A4 z" e; N# L, h3 o% v9 X! ?6 d
1 s3 c& o& H+ b" Q# t8 A' x

# o, D' ]' ?9 |一齊着住Lolita做愛迷好易搞污髒件衫同絲襪囉~
美腿天使

引用:
原帖由 angel 於 2008-9-4 17:40 發表 : v, u% \, R' m; D/ F8 X# b1 ^
+ y& C% I2 E+ T# S% s

. @3 x. P/ ?9 i, f一齊着住Lolita做愛迷好易搞污髒件衫同絲襪囉~
做完咪攞去洗囉