嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想請教下大家高跟鞋可以點收藏呢?

想請教下大家高跟鞋可以點收藏呢?

裙果d我都重算ok收到...2 h$ [  ]/ ~- j, i8 m4 `
但係高跟鞋真係.... ) e# a+ ^. c" D6 n+ b
依家屋企有一對都好怕被發現 " }$ l' r- {1 w
請求大家比個方法我~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
就咁擺係一個紙皮箱入面
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 蕊璃o琉璃 於 2011-2-21 22:44 發表     a; X" O( ^9 h
裙果d我都重算ok收到..." i% B! B" b; G* }- s* s- P
但係高跟鞋真係.... 2 R8 E/ d2 X- B- H% M
依家屋企有一對都好怕被發現
, b, X! A' q2 \  e/ u8 ~請求大家比個方法我~
5 ]' `, d0 c! s' `
租個迷你倉啦...

引用:
原帖由 JG5446 於 2011-2-21 23:00 發表   
1 Y( q% E4 D, m1 h) _7 `就咁擺係一個紙皮箱入面
- Z) b" {9 O7 a* E

$ _, {% e9 c. b5 m) ^) D* ^實比人發現架wo...就係唔可以比人發現

引用:
原帖由 Jany 於 2011-2-21 23:34 發表   6 Z' c# a/ K+ b" `& _! S6 W
$ F) P9 h( c8 L0 g& o: |
租個迷你倉啦...
$ p+ N8 e7 j; S, |4 W3 I
1 N# \1 L: k( _" d! F本身都諗住咁做...但係好唔方便....

唔通要同我心愛既高跟講bey bey - `# O: d6 B8 g' V+ ]! y
今晚決定左著住訓!' A( b7 ]5 R. R5 @, J) {, ]1 G8 d
聽朝有機會既影左相留念

有幾高呢? 放得入其他合嗎?
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我諗應該係6-8cm咁上下啦.../ u% s8 o$ H' d: m
我之前用模型合裝住既..不過覺得好易比人發現; |1 [" ^+ L: ^' b  i; Q" T5 i
唔知點好....

引用:
原帖由 蕊璃o琉璃 於 2011-2-22 00:35 發表   ' R, ^6 N9 _- P* n4 ^
我諗應該係6-8cm咁上下啦...1 g" P9 n+ g+ v: V# b5 j
我之前用模型合裝住既..不過覺得好易比人發現/ p6 s; T6 _8 t2 ]
唔知點好....
0 A0 l) x* b, }, t
5 o, A' p% [5 B) t6 j( C
模型合!! 我以前都係
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

回復 9# iamonheel 的帖子

無錯,但是紙盒縂有被搞的一日(阻住曬,丢去垃圾啦)。
/ t4 i6 {) x  _) _4 U3 h不然整個大模型display盒,在底偷空油黑放都ok(到膠片公司訂造的話幾高幾寬都得),同所有人講限量版,眼看手勿動(除了你),不過個模型就大投資啦

buy a metal box with lock, and say that the box is for personal stuff.  since they cannot see what is inside, they cannot say anything.

要收埋樹要放係樹林
0 c* r; l0 s; Y+ v3 i- \要收埋人就要人多的地方! Q0 g! k# D2 {/ N
要收埋鞋,鞋架

回復 12# 雪映 的帖子

係啊!   }+ [. m7 V' S
如果屋企擺得亂或多朋友,就有藉口阿XX朋友、同學、同事搬屋無位,交你代管仲有保管費留低,2 g) K, k6 w9 i% ^- o
不知何年何日來取回,叫大家要小心保管、保養 " _( B/ D! k6 V
最重要個阿XX無人識、無聯絡資料、是女
; X3 d+ J' o/ J& k問起點解無來取,就話人地忘記了或未想取回住繼續代管...浪費位置?有錢收啊. q8 I4 y8 A/ n2 F9 B1 h

! {+ R0 e& \4 [5 f5 T8 J+ b7 ~[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-2-22 21:58 編輯 ]

我都好明白你既感受, 因為唔知點收而冇得買鞋著

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-2-22 21:55 發表   : e0 x# o' g9 e# h  S" [
係啊! 7 E/ t* Q: a& h* d: d
如果屋企擺得亂或多朋友,就有藉口阿XX朋友、同學、同事搬屋無位,交你代管仲有保管費留低,& z( h, D' k2 a2 C" d  j( Y
不知何年何日來取回,叫大家要小心保管、保養 . M, @4 U! h( ]5 B0 e  a% f* ~
最重要個阿XX無人識、無聯絡資料、是女$ k( f0 y. R/ C6 _4 C% C
問起 ...
' }: |# ]* I) O
有冇人信ar...搬屋無位,只係對鞋冇位放?朋友仲收保管費?

可以用個背包或任何去街既袋,裝住所有CD用品,然後用把鎖鎖住個袋條拉鍊., B& P& C" R  r' Z
裝個袋放入衣柜/柜桶度,衣柜/柜桶有得鎖仲好.
5 J  Y8 T8 A0 s& W( c& S; R無得鎖都ok,就算俾人見到個袋都唔可以即時睇到係咩.9 a9 ]. L" S1 q+ d4 v! ~* Z8 B& g
有人想知實問你,你講咩都得啦到時.

引用:
原帖由 w-wing 於 22/2/2011 21:55 發表   $ Z' a' g$ m1 A/ o* v
係啊!
6 n, r+ p5 D$ w  D5 O如果屋企擺得亂或多朋友,就有藉口阿XX朋友、同學、同事搬屋無位,交你代管仲有保管費留低,: F( e" ?! B+ d8 f2 |$ T
不知何年何日來取回,叫大家要小心保管、保養
% d% E( [8 h  k9 N% t+ w% H" i1 K最重要個阿XX無人識、無聯絡資料、是女
) k. a8 e" L, K! ?) T( ~* X問起 ...
( G, E& l  m8 i5 ~0 S對不起,我隨口說的,不要太認真...

好彩玲玲自己住冇呢個煩惱...
- U# r8 l/ e! L0 Q7 v" e  q; o- h1 F- ?) T- X& e* R
不過都試過屋企人無lala返黎, 要拿拿臨走鬼, 真係嚇親.....

回復 15# Jany 的帖子

有冇人信ar...搬屋無位,<--answer:唔給大屋搬小屋呀  
' |0 Y/ e6 m( K: }& `只係對鞋冇位放?朋友仲收保管費?<--answer: 如果在返工,話是同事,不是朋友 ,同事費事欠人情而自己想幫補下所以收錢,仲可以話陸續有來, P+ m! [' p. s- O
最近要有原裝鞋盒才顯得出此鞋的重要性5 J. U3 A  [+ e  c+ n
/ ~- o; G1 w+ T

回復 16# CDYoyo 的帖子

有啲阿媽、老豆想知實唔問你,自己開袋,到時你講咩都無用啊