嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

銅鑼灣

銅鑼灣

平時甚少行去香港島,剛剛行完銅鑼灣一圈, 發覺真係女仕既天堂, 可惜並沒CD, 唔可以駐足觀賞D靚野 (男人老九眼望望女人野會俾店員及旁人投以奇異目光)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-3-12 15:58 發表   
6 w, ]+ Y0 R1 s' c8 U平時甚少行去香港島,剛剛行完銅鑼灣一圈, 發覺真係女仕既天堂, 可惜並沒CD, 唔可以駐足觀賞D靚野 (男人老九眼望望女人野會俾店員及旁人投以奇異目光)
' }0 w9 {( p# k- k" p# L& i/ U/ G0 P
要睇入鋪好過在街,無那麽覺眼(起碼少左外面啲人)
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

我係銅鑼灣返工, 但係我唔覺係女士天堂喎!
: N: {0 V+ z, ?; c6 X  t( _/ _0 j' ~你何以見得呢?

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-3-12 23:33 發表   9 J1 `$ D  y# f% |1 D0 R. s2 b9 n8 s
我係銅鑼灣返工, 但係我唔覺係女士天堂喎!6 d& c0 v" X4 s" m; R; {
你何以見得呢?
6 W: S% U" n1 a! b1 N3 ?5 E可能mandy係指渣甸坊及附近喇。2 U. D, x' ~/ [: e: _  i1 h
同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 15:45 發表   " F1 i6 |! Q1 O
; a$ A" V' B2 g3 P1 e6 o/ M
可能mandy係指及附近喇。1 L" m7 ^3 T3 T( l
同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。
% T9 ]  G& E! E( T; |
  E$ i) @; {! }" H
我就係渣甸坊到返工, 果到雖然係有條街賣女人野, 但我唔覺係天堂囉! 只有旺中先可以稱得上係天堂!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-3-15 20:46 發表   
/ G6 j" I8 F+ m0 G& s: Z# [( A5 b' Q. w" H
, p$ ~' C" ~( q3 y- t( C+ U1 _
我就係渣甸坊到返工, 果到雖然係有條街賣女人野, 但我唔覺係天堂囉! 只有旺中先可以稱得上係天堂!!!
" e! L" w: [+ n& p
$ w0 X& P- f$ s) T' P4 w對少選擇的港島區朋友來説,CWB真的算是天堂啦!
: D8 Z/ \7 h( ^: a; k+ b" ?九龍新界區當然是旺角&深水埗才是女人天堂啦,要乜都有,仲有條女人街添
1 Y5 m+ e' R9 ^; K- E" [: B/ b; I  y" G6 s. C' D  m
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

其實銅鑼灣除了渣甸坊外,還有SOGO 和時代廣場,甚至區內一帶街鋪,賣的都是以女性服裝,鞋較多為主.

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 15:45 發表   9 n" a0 F2 a: j. M9 }$ q3 Z8 _

# b# |& T! w. C6 l' L: S7 c9 K0 D可能mandy係指渣甸坊及附近喇。
) }  ]5 ^7 t- G. j/ S* S同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。
0 W$ j. P3 K* J9 g, F2 L+ A
$ L4 Q/ r8 F; r- ~7 V8 X我覺得旺角,太子區賣的女裝用品較低檔次一些

The air pollution is very bad

引用:
原帖由 ae111 於 2011-3-24 13:19 發表   
! y0 ?$ K- p. b1 d- J+ j6 [
- \' Q2 ?1 h4 q) L2 ^
8 K' s& ~1 M) `' I9 D" R% |: u我覺得旺角,太子區賣的女裝用品較低檔次一些
- K) ~- I1 d3 u- z

, U6 m7 M2 R+ B都有啲高檔嘅,不過價格相對就抵啲

i agree with that