嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單5 H! @# Z) ]- I4 F: I% t
詳細描述- k$ ]: C3 b3 j  z. T; j$ I$ L1 y
運動+豐胸膏前後對比效果
1 t1 B. m/ _; \7 A) z+ i/ @中文版
" e0 h! D1 h0 {; [* L9 T% f
; }' `$ W$ y- v7 D( J! S' n" D真嘅有效,可以令firm啲
  p4 Y. X; e8 ^) R( Z9 j6 u+ U! @+ r1 L" x& [3 h4 n8 g& s
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先!
) E, _- p; _! Z( m# z得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!
5 ~) g2 U& ]  N* c4 l: C- C8 j8 v同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
, |9 J9 Y# o" J3 g. l我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   . V9 ]; ]  v7 n
第1個好唔掂呀!很累啊!
: ]( f+ M6 w4 q+ ]同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 . e  z* ]" Y- M: @
我覺得3,4最好
  X  R  F/ O, D' u& M第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
' K0 W! |! {4 p! m" C- [( J. I男人how ~~~~~:-o
  E  S4 N! R. n& x$ p3 _
7 B0 ~$ Z- x# S3 J7 I如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
+ n3 a7 v' L3 z% ]& X只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   # c2 W  N% H0 `
: Z* A" R/ K7 a* K

; A$ ~" P  B% U0 p如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm3 S, _* Y. |* m. J% |/ j; `  L
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
3 |4 @) n6 c7 Y0 \0 b, B

6 x( w0 ]& O# `即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   
+ B% ]* `/ I. b! \# o
! B5 t4 Q* U: N6 I4 L" o; k/ B8 L3 x! v# e6 e4 E
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
! C6 y  e% D! S8 y& {: b% e& Z
3 t: x1 K$ ]2 z
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   
7 Y# T2 k! P! N  W" U
/ K1 w8 T! m, S# L' `- s8 K4 w# B9 {% r, H0 T3 a, f1 ~. x0 h
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
; e+ G$ e, R2 U1 z* u+ A
4 E8 M6 g0 q# D( y5 r) K我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
/ V) Y9 ?  K0 R7 e+ j" P有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   " a3 ?- y0 A7 X% T' F

1 }! @' z, P- ^/ A
3 [! d, P8 ~) I我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
: W/ H* T* X7 N. C  G0 {有冇可能呢?  
3 v4 g7 {) r5 l
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   ) O" k3 C3 z7 m3 v8 ~0 r

! b" R7 ?2 X( z5 @飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
9 ]4 S, j/ @+ q
' S8 {; @6 }- U! z$ H8 N7 k我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   9 c$ K7 W6 m# I9 p( N
5 u, H7 d5 r5 {4 [, b$ Q

# [8 D7 B3 X7 x! q我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
/ k8 k* m+ o) m
) U% P5 j5 W; ~" S: N' F$ g人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   3 w" B8 [! j3 l6 h

# o% J/ o& M: U8 [5 Q
$ Y+ q- @% Q! \* S0 W9 U人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
% r( Z3 W7 |) c% F# k1 X* ?1 J$ C9 s7 g6 ^9 E
呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊
8 H  H- v2 S$ k: B正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
2 t2 \, G4 M; {! S趕緊來試試~~
, D% J6 @" t4 F0 r

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?