嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

-

-

del.~~~~~~~~
/ Z' U% |' M6 E2 y: H3 Y$ s) @+ O! q2 X* |* m; d% n+ j& Q
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自然就可以
6 @: Y6 \" b( s( o$ Q又唔係啞,點會唔出聲................

其實自然+少出聲就可以

CD出街~~自然~~有儀態~~就可以了
7 ]6 F8 i2 Y: _* e出聲是沒有問題的~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

上身胸圍要視著什麽、出席什麽場合來決定如何搞,一般不會特別處理
3 y2 D: x# `. ?3 m9 X2 J% c出聲問題,去買開野嘅鋪頭就不怕啦,
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

哈..原來系甘,,
* [* b5 }2 w* w% X7 S我都系純粹問下,!" S; o3 ^! E& i; G

! N% g1 ?- }) A8 j6 F甘多位姐姐出街戈陣有無比D叔叔望住晒.?  f* D7 T8 Q% W: X4 Q
同埋買野戈陣比人叫小姐開吾開心

可以放自然好重要。我好希望以后有机会CD出街买嘢,不过目前只试过半夜CD出街,只系在出面行下…………

不會出聲la,自問聲音真的不pass,我不想嚇人呢
) }7 T3 D+ Q: c- [有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧

哈.. 原來系甘,,/ Q4 ~& X/ r5 i: Y
吾知甘多位姐姐會吾會成班CD一齊約出街玩XD

系喔..0 h' a  }5 Z0 M
仲有一個問題,,
: \4 X% @" u# u) p0 L8 p4 b/ u吾知各位姐姐CD左出街,* _0 b# S0 V5 Q# U# I0 l
真系人有三急.. 會走去. 男廁. 女廁. 定殘廁?% f! ]/ L  J1 W
如果無殘廁點算=3=

殘廁 , |  @: K  P6 C5 T0 x
旺區一定有的,女裝去之前,男裝去實地考察先

入 女廁 多

哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?& s( @* e! i; J6 @& C0 S7 r- l
同埋會點梯..哈,,

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   3 n" f- ?2 D) B1 d" T3 N
哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
; Q# p" e6 R) Q' n) O同埋會點梯..哈,,
$ U8 k; u2 W" n) ]

! X: |) C( {( @
" B, c9 b& q* R反而我冇問題..自身都幾多毛毛下

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   
5 s8 A# Z- W( A% q5 @# L8 L哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
' }% M1 B5 i5 h" o, t同埋會點梯..哈,,
! ?. r4 }' ]# V1 G剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-11 23:40 發表   & c+ q' \# b" l, s) |" J

4 ^$ u: j# v3 \& M剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
) S: r9 @2 M! w  ^
哈哈,, ) [# [) h3 Y9 N9 q5 C
大家用咩剃架.. 正想去買;(

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-12 00:11 發表   
) ^' Q7 J0 h: A- b( |+ P. R" F: G. H) v* q: x, m
哈哈,,
: F( s2 G" }$ i) Z大家用咩剃架.. 正想去買;(
& K1 g. `) P' ]) H1 j

$ X! |8 b% b% R: i1 z1 S我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛
" t4 [1 r9 H) `  E  @http://www.philips.com.hk/c/hair-removal/satinelle-ice-premium-cordless-with-click-on-ice-cooler-and-shaving-head-hp6517_00/prd/zh/
9 f. a9 S4 x& Q" p8 p8 M, b, q7 v# r
滾輪頭適合毛少、短嘅,或剃完頭3天用(毛太長會好痛甚至拔毛后出血),能夠模仿拔毛(類似以前綫面),我自己用來拔面毛 不過使用要好小心
0 q+ S5 g7 {) |( O
% I- T5 S/ U/ J9 \' i3 N  C( U9 y[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-4-14 22:52 編輯 ]

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-14 22:44 發表   
( {7 s' X6 B. r- R& O6 @! P/ F; x% R7 a/ l2 O; Q
" M- s/ w5 `' J: ~- |
我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛4 y; U0 S  v/ n' t  [7 b4 ~
http://www.philips.com.hk/c/hair ... d-hp6517_00/prd/zh/( H6 k8 l  F) d8 \
D660ZzfzxBQ
4 W; H8 a& {) B, `' {4 h滾輪頭適合毛少、短 ...
2 v' {& S# D5 Y% E! @; Q1 F" @;o 幾多銀兩架..? 同埋邊度有得買xd

最緊要自然
2 z) O* s9 T! [  R少出聲就OK

引用:
原帖由 rac 於 2011-4-9 06:24 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=402748&ptid=20628&rpnum=997923]
0 _- M* h+ [5 |# ]有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧
- a, e1 h6 x3 w4 g0 I4 }9 P
9 N( I& B$ y, M2 D/ h+ }. @

' @+ u1 G! D' G我都試過啦,明明用廣東話同個sales 講,佢同我轉channel,可能我講得細聲, 以為我唔係好識廣東話9 P$ u1 c$ W; G- `6 Z8 Z- s

1 Y* {0 \3 i; L( t+ E% i3 b5 M2 N" ?6 t! z# A3 ]: l, ?* D9 E
e 家cd 買咩都唔驚lu, 講幾句野都無咩問題