嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有乳房的煩腦

有乳房的煩腦

乳房是很敏感的~~" c& v9 q' t0 O% s
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~* E+ X0 e9 A8 Q7 R( `5 g6 M
熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~7 K' S& w, R$ V; z3 t) o* [# {3 x( B
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~' D: t1 E0 v0 q2 ]
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
: K1 z/ C2 T5 ^) U9 G) E如果被別人撞倒乳房是很痛的~~2 N* W: ?8 F3 {0 X3 N4 T
這是婷婷的經驗~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無辦法啦!有乳房一定會咁嫁啦!加油啦!

同意樓上講法  {/ e+ [. c9 t  O. F
不過,有乳房會比人倩霧

12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!1 K5 _3 b- D( |3 T
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:15 發表   3 t2 |2 l4 G; f# k
12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!
9 @8 k; l; @; Z8 W不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁
$ n" q1 Z# u  w% g

" e! Z; X. ?! n$ t' R! A/ w, w) T) z妳是女生?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

so female always say male does not know their pain....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 22:21 發表   " t9 Q! x' c. ^% p

! e! z* h0 o. D: E- {. J7 M; {9 u8 Q6 u. m& ^! B9 R+ Q& ^) D
妳是女生?  
% U+ O% z1 |& l0 X  是的,你信嗎!

引用:
原帖由 misslady 於 2011-4-14 22:37 發表   4 u3 {8 Z2 O" I8 |; U  J1 F7 K
so female always say male does not know their pain....
1 G5 s' E: ^4 D7 d5 h+ _8 h# M exactly!

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:42 發表   
- ?: P- l# w& ^: V/ l" @  S5 y$ n. W3 F- l* e' `8 z+ D
  是的,你信嗎!
7 J' O8 p( A( M/ |! L
1 l  M) m% Y, `0 h. y- i! [* m你話是的咪信囉~~
6 X6 L. f* ~! m' f. Q3 S我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜? - y; Q, f( |9 ~3 w( a
我的確係有34A真女生乳房~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:34 發表   / h3 e5 X4 Z- H8 \$ q
2 U5 p6 M) I/ C, d

" W0 h8 g# }/ w9 q4 k你話是的咪信囉~~
7 k% ?+ _9 f6 o; D! {$ d  Z# J; k我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
6 M9 H: h# H/ ~3 I& `, [+ v我的確係有34A真女生乳房~~  
9 u0 N/ c+ L. b+ {, k! [: ]3 N
* N+ C, D; j; g* S* l7 `  O. E8 i咁我話不是啦  % E/ p7 H9 l7 O  \
你係... 我唔知丫

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 23:39 發表   : g$ c; Y) |! F/ U. `

5 H" _8 p- H9 [9 n# _1 P) t) q+ L7 w6 d7 a% h1 R& S3 C* C$ Y: n
咁我話不是啦  3 B' o" w. W: G) c
你係... 我唔知丫
& }1 S0 [" |. ~5 p. r+ m" l
" z# Y* @* N% S* t+ `" A# ?/ V: ?9 a
你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。 : u, q" [" E3 Q: w+ `% U
我係~~?我是婷婷~~

婷婷是先锋!!' ]' I$ v0 B9 y" x  V+ W
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。
1 z( _% n% r8 A! h) E( ~* ]好佩服婷婷的勇气!

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:00 發表   
; l* b* c; Y: f- I/ T1 X% t婷婷是先锋!!! D9 Y- D& K- ?7 ]
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。+ j8 r, [. Q! `3 s1 a6 f! a
好佩服婷婷的勇气!
% ?) H/ h6 V5 [2 ?5 V3 u
& B" u3 K& i1 G; X8 Q! [& s
多謝妳~~ ( D# c: K7 }0 Z8 ~( d6 M( L" c0 P. L
我不是先鋒呢~~有很多姊妹比我走得更前~~, E. {, V: v, S, o  s) D1 ?6 t) L
我巳經決定一生不會頭~~勇氣巳是不需呢~~
1 R8 n. H( z- K如今我繼續會努力學習女生的一切~~3 L* x% {3 h* B" l3 y. {7 p1 g
使自己更像女性~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:48 發表   ! W& `3 M+ ~$ Q; Q/ ^$ n

: l+ j$ Y, h! r2 V* ~. X0 x- @( h
' E7 \$ H, o% t- I- |! L- ~% E你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。 + m5 L* V, \, t# p0 i
我係~~?我是婷婷~~  
" j$ u& ^! v( K6 e) J 知喇,婷婷丫嘛

我頂你,繼續

青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,5 s$ k" ~( c1 s4 y9 x4 G
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,, d7 |5 X& J( U7 I1 {8 x0 z# X
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,* `: A  s9 A* h' ^, ^; z% M9 |. _
到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 18:00 發表   6 O% j' `; j4 z7 F! p4 j
青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,5 e: B" C: Y  j+ j/ s
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,4 q% r- M" r  J2 h8 ^
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
  T# j6 v: E7 L3 o1 F/ r到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...
& F, P6 t' K! |* I9 V3 Z( r6 m2 v2 ~7 h, b: M
這就是男性女乳症了~~
, o: h2 ~7 F; Y0 S1 e0 _醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?

引用:
原帖由 adam5354 於 16/4/2011 06:50 發表   
/ T- |2 Q) Z% V* ]
$ ]7 w" ^  Z* Y; `) n  n, H  S( a$ u: N4 ]
這就是男性女乳症了~~
+ z. ]- @+ s0 b8 B醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?  
) O3 T' Z& ]. _6 h
冇,好似叫做多d擴胸運動,
& b- t& M0 C5 F5 E  d如果唔鐘意可以做手術切左佢
% L0 O# i0 j, ?/ m% G2 u& ^$ V又唔係大得好離譜,d人神經緊張攪到我咁麻煩...

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 04:25 發表   
0 }' t8 t3 D' I0 Q3 b乳房是很敏感的~~
* ~5 @5 B2 r: J: T) b+ ^8 S冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
; V% o9 Y8 n( D# E$ D熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~+ a4 w6 t* o# A% ]1 ?9 H( K
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~/ ~/ G* G1 @6 }2 [9 y5 q5 L
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~* T+ G# J1 ]& @# V1 b8 d; E! B
如果被別人撞倒乳房是很痛 ...
" a% O/ R4 C0 S5 B' ?) @因為仍在發育時期唷~
7 u: Y' \6 ?* J: @( p這時候多做按摩多飲木瓜湯或木瓜奶或木瓜糖水對乳房有好的

因為我有少少肥胖 搞到我有啲胸 跑起步上黎幾唔方便