嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有乳房的煩腦

有乳房的煩腦

乳房是很敏感的~~1 G" h1 ]+ w2 ^
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
* q' v: k6 @- C+ x( I+ h熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~0 U( S$ R- f/ b' i; ^
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~
) y  g; V* G. H; e( a有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~& e. U% |, J9 S" i; {1 x
如果被別人撞倒乳房是很痛的~~3 }9 s) m" B6 `( _4 ]6 S6 |
這是婷婷的經驗~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無辦法啦!有乳房一定會咁嫁啦!加油啦!

同意樓上講法
7 z$ {3 x  v: e+ S不過,有乳房會比人倩霧

12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!+ v7 L- H" q6 }; B  T% F9 q8 f3 m
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:15 發表   - O7 e$ }* f/ ^  Q) R
12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!: q. C8 x! [- m5 V0 _
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁
+ E! x- S+ `  ?8 b& @5 ~

r6 T4 L5 M2 J, J1 {" M% N. k妳是女生?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

so female always say male does not know their pain....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 22:21 發表   
9 R- F0 X  ~; s1 \5 v, r2 s; \& P  k* W- H; h, W
8 \, f% E! A9 g8 Z% d. I+ V) j
妳是女生?  
& a: A6 H. N/ R2 M" d2 A3 Z5 A3 D
  是的,你信嗎!

引用:
原帖由 misslady 於 2011-4-14 22:37 發表   
  k- k! g% `3 }1 ^6 f/ Uso female always say male does not know their pain....
5 W. J% N1 e2 z5 y' h7 G5 _
exactly!

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:42 發表   
+ R* O) Z9 t: b. \& t
' i9 M' G; m3 {6 M3 S5 L  l2 ~! ^8 a  是的,你信嗎!
- I" C9 g6 v( l7 }
0 s. P  n, l+ E/ E- k' h/ T, o
你話是的咪信囉~~
; ~7 c- {6 C* ~* f. G我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
4 Q2 ]( t( t4 P; Y# g9 _- X我的確係有34A真女生乳房~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:34 發表   , j" i2 O- Z$ F' k" ]  V
7 h& W& d" s4 q) p* x+ z

4 F4 f$ V3 \3 y4 U( W, s# E; n你話是的咪信囉~~ ' e3 K/ c/ }  n, o
我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
- j* n$ X" P0 J$ `8 M0 @$ [我的確係有34A真女生乳房~~  
4 ~9 X% e: q3 v( `4 Z

6 J% T9 H  v* ?( Z- ]# A咁我話不是啦  ) I, R5 ~8 Y+ `; A" E5 t
你係... 我唔知丫

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 23:39 發表   6 `5 C$ O: K# v" Q! X1 G

9 s3 W- B- N6 Q# F7 N6 @8 N5 Q# ]$ }$ q9 U- X" H0 `
咁我話不是啦  ) o5 S% e# Z& ~4 q2 u" R) P, W
你係... 我唔知丫
! a( p8 I+ n, U- g

& x7 o0 f! d5 F1 C) N6 z, c你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
$ ~/ n3 i: R0 c2 h3 j# s, z+ K我係~~?我是婷婷~~

婷婷是先锋!!
; {/ j/ i0 ~3 Z; N我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。) m; Y! e$ b2 E; ~8 t, `8 B
好佩服婷婷的勇气!

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:00 發表   
$ o% a6 E5 M7 d* r婷婷是先锋!!# B) Y0 V" o+ r
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。. r, G' ^2 f6 D5 I$ v, {% h' h* ~
好佩服婷婷的勇气!
" Z, P/ m, `1 h( x$ @. L& I
" c: v  H/ g1 N. c& X  B. c, q) ~多謝妳~~ 3 K! X) s( g% A. M
我不是先鋒呢~~有很多姊妹比我走得更前~~
! ~& v+ n  k+ @/ L; k6 d3 t. f" w我巳經決定一生不會頭~~勇氣巳是不需呢~~1 f7 |7 O& T. O0 k% }) h
如今我繼續會努力學習女生的一切~~7 g) Y6 k8 @% ~1 b' g
使自己更像女性~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:48 發表   
4 i" y# J) Z' t, L/ h/ i' u: B

, k8 ^0 x" B3 [% w+ ^) M! ~+ F你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
  Q% m+ @/ ^  e' @我係~~?我是婷婷~~  
  t% a4 J' A* m$ U1 n8 J! C& A& |% C
知喇,婷婷丫嘛

我頂你,繼續

青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,
5 X( u4 G# `( B# i抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,
0 p! \7 K/ w' ]) P% Y$ `9 z( X比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
1 K5 X9 l4 ^! a$ |9 i. [到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 18:00 發表   $ l: `& B) @# F* o
青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,( W  T1 v; i. c0 }5 J
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假," {; A: ^: [9 d# h3 d* k% M
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,1 s  x$ v& Y8 h: ~' W. ^, S
到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...
' o' ^' M6 j7 o0 b. n7 h. p  F- ^0 @% Y* c- I5 U% u) ^
這就是男性女乳症了~~
6 t! U( Z# s$ Y醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?

引用:
原帖由 adam5354 於 16/4/2011 06:50 發表   
; h4 N4 T8 _* N; H) M9 y  }0 K! F! t  S) g0 Z+ C
' V. R" z$ I) A! W: d
這就是男性女乳症了~~
2 f+ `# y  z. t% \  m  ]醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?  
9 X7 m" F( s# F9 ]: i
冇,好似叫做多d擴胸運動,
! k' M! d! K6 S6 }) [: Z如果唔鐘意可以做手術切左佢
4 _9 `- _. \9 h' a' y( u$ q: Z0 e又唔係大得好離譜,d人神經緊張攪到我咁麻煩...

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 04:25 發表   $ B% C. b, s- N4 V
乳房是很敏感的~~: d: C0 L  q% `  I. M$ d% r: q$ i
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
! o7 `5 O, E( o8 _; ~熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~
1 x: ~' m7 l4 Y9 w8 v; w' |每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~
4 E: X7 l* c% G/ E2 Z有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~& c8 D$ F. ^$ d% U8 P0 @. K
如果被別人撞倒乳房是很痛 ...
/ U3 u8 p* e1 _5 m0 P% Y3 ^
因為仍在發育時期唷~. L7 V" p0 j) e" [2 |8 R
這時候多做按摩多飲木瓜湯或木瓜奶或木瓜糖水對乳房有好的

因為我有少少肥胖 搞到我有啲胸 跑起步上黎幾唔方便